ivana1112
|
Večer! Mis mo već danima u gostima, i nikako da se javimo L već spava od pol9, izdivljao se danas sa sestričnama, a bome i mm zaspao na kauču. Ja se spremam ić radit kolače, obožavam ih radit navečer kad ej mir i tišina, i kad svi spavaju, samo mi se en sviđa ovo suđe koje moram prvo oprati Andy, čekam te! Ne znam ko je više pitao za igračke, mislim da je keyt,ugl taj glazbeni valjak koji smo dobili meni je odlična stvar! Moj L se u 2 dana dignuo na noge, jurcao za njim i propuzao, jučer je savladao parket, tako da nam se više ne skliže, već i na "skliskom" terenu pužemo Ima ogledalo na tom valjku, neka muzika koja se navine i neki prstenčići koji se pomiču, nešto tipa abakus, ali samo 3-4 prstena. Kupljen je u baby center-u, ali ne znam cijenu. Al velim, fantastičan je. I dobili smo Poohovu sviralicu, isto odlična knjiga! I mi smo sad u potrazi za igračkama, ali ja više volim one didaktičke, mozgalice,velike drvene puzzle, nego ove kaj sviraju il pjevaju. Bar da budu korisne kad su već skupe Jana, ni kod nas knjige još nisu zanimljive za čitanje, već samo za trganje stranica Štetočina mala Uništava sve pred sobom Bella, kod nas je već dugo riba na meniju, počeli smo s oslićem, i to bi kupila u ribarnici 2 veća oslića, očistila , raspakirala, i zamrznula, i vadila komadiće kad mi je trebalo! Ili smrznuti Ledo oslić, ista stvar Sve je u redu sa smrznutom ribom Sad smo počeli i pastrvu, oradu, brancin, kad nam n ije blizu ribarnica, ima konzum dobru ribu Jest iz uzgajališta, al mi ju stalno jedemo, i sasvim nam je dobra, pa tako i L, nije dosad bilo problema Puno ste pisale pa opet ne znam ko je pitao, za zubiće? Mi imamo 8 zubića, i ugl potpisujem Suny, samo što kod nas hranjenje nije dolazilo u obzir, jeo bi ujutro još onako snen i navečer, za spavanje, kasnije kad su bile kašice bilo je lakše bar bi kašicu pojeo kroz dan, al nama su prvi zubići izbili s 3mj i to je bila nemoguća misja,2 tjedna je trajalo odbijanje hrane, pa tako i cice Osim neprospavanih noći, mi smo za svaki zubić imali 2 neprospavane noći, cendravost preko dana, slinjenje, griženje mog ramena kad bi ga nosila, zabijanje glave o rame i mislim da je to to. Mame koji su vam kolači na meniju za uskrs?