ivana1112
|
Dobar dan! Evo i nas nakon neprospavane noći! Ne znam zašto, L je noćas plakao od 1 do 5! A ja se u pol 7 već digla, išla vadit krv. Krepana sam. Već par dana mu dajem oko 1,2, kad se zbudi čaj, i onda tek u 5,6 ujutro jede, pa nastavi spavati do, 8, pol9. AL noća....koma! Ukinuli smo jedan noćni obrok Danas nam je 9mj! Sad popodne idemo na kontrolu kod ped. Jedva čekam. Baš me zanima koliko je narastao, jer znam da nije baš puno dobio, njemu sve ide u dužinu, al prognoziram da je oko 76-77cm Ova trudnoća me puno više umara nego prva, stalno sam umorna i hormoni mi divljaju, plačem non stop bez razloga. A mirise...osjećam na 100km! Zato se nadam da ej curica, jer mi je skroz drugačija trudnoća Znam da nema to nikakave veze, ali... Što se tiče čišćenja, ja školjku čistim sa sanitarom, ili domestosom, i nemam zasad nikakvih problema, sve lijepo očisti, a pločice u kupaoni isto sa sanitarom,a fuge sa starom četkicom za zube, super očisti! Bella, čini se da je takvo vrijeme, moj L nije bolstan al mu nos curi već 10 dana, nije mu začepljen, al curi ko lud.. fiziološka i usisavanje. Javim vam popodne vijesti od pedijatra! Boook!