|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
18.3.2013 10:01:13   
andydea
e da uvijek zaboravim ...napisala sam u dnevnik "Pismo mome sinu"...ako se sječate ono kad sam pisala dok sam bila trudna...pa si možete pročitatiuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1626
18.3.2013 11:14:48   
Sunshine28
tnx. cure za upute, sada otipkam i odmah na pranje kuhala!

LorVer muzic ti je za 10 user posted image user posted image user posted image

Ivanu sretan "mjesecdan" user posted image user posted image user posted image

anne bravo za hrabricu i vađenje krvi! user posted image

ma bella i ja mm stalno nesto zvocam, a onda kada me ovako spasi kao u nedjelju hvala me griznja savjeti, sta ces, ne sekiraj se....

Em boleeee zubi jos uvijek, place sto na sat cijeli dan, uh! jedva prezivljam, zato i ne stigem na RR...

e, a kakve smo dnevne nagrade osvojile? ja sam bas jucer Renati postavila pitanje jer i mi nesto dobijemo ali nemogu naci odgovor....ajd super! ma ja slucajno oko 15 sati vidjela da sam 4. mjestu sa stabalcima i udarila ih traziti zadnjih sat vremena i eto user posted image

idem se baviti kuhalom!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1627
18.3.2013 11:53:45   
ivana1112
Pozdrav! user posted image
Kao što je Andy već rekla, test je negativan user posted image Uff, koje olakšanje. Ružno zvuči, al ovo govorim samo zbog dobrobiti svih nas. Da je drugačije pali bi na prosjački štap user posted image
Andy, ma budemo mi odbrojavale,. tamo negdje kad ćeš ti biti na 5. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretnaz user posted image dobrodošla!

Lorver nisam imala pojma za te nagrade, ko bi reko, a ja onako bezveze svima tipkala i odg na forumima user posted image Eto, ovo mi je uljepšalo ovaj ružan kišni dan! user posted image
Mi već 2 dana navečer jedemo opet flašicu, u subotu, zato što mi je prespavao od pol8, do pol 10, pa ga nisam htjela razbuđivati, nego mu uvalila flašicu i nastavio spavati. Al zato se budio svaka 2 sata za jesti, tu noć on je meni pojeo od večernjeg obroka do jutra 680ml mlijeka!!!!user posted image

Andy, izgleda da je nešto u vremenu, pa djeca to osjete, moj se u zadnjih par dana isto prečesto budi. Sinoć smo imali show, plakanje od pol2 do 4 ujutro. Ne znam šta mu je bilo. Već sam toliko umorna i nenaspavana, da ga mami šaljem popodne, a ja u krpe. Ne mogu funkcionirati, hodajući zombi sam. Sva sreća danas je porodiljni pa još jedna dobra vijest danas user posted image user posted image

Lorver svaka čast na iznenađenju, lijepo imati takve ljude oko sebe user posted image

Anne, ja isto ne vozim, već duže vremena imam namjeru, ali nikako da izdvojim toliku svotu user posted image

L se probudio, žurim...

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1628
18.3.2013 12:42:21   
sretnaz
Hvala cure na dobrodošlici, a ja sam cijelo vrijeme otezala priključiti vam se jer ste vi ovdje od početka. user posted image Ovo za kuhalo, super! Danas neću stići jer imam goste, ali ovih dana čistim kamenac. Zato sam uvijek voajerski pratila vaš forum, brdo savjeta! user posted image
ivana1112, super za test, jer ako nije vrijeme, onda nije.
Nego, Nikola je među najmlađima pa me zanima kako idu kod vas dnevna spavanja. Do nedavno relativno lako je zaspao. Nije bilo pravila ali 2-3 puta dnevno bi spavao, nekad duže , nekad kraće,a naravno najradije u kolicima. Zadnjih par dana se baš nekako muči, spava mu se, ali plače, okrene se na trbuh i na sve 4, a spava inače na leđima. NIkad nije volio zaspati na rukama i zapravo bi ga to nerviralo pa ga moramo staviti u krevet kad mu se spava. To je super! Ali baš zato mi je čudno što sam ga već 2 dana uspavala na rukama i to tako da sam šetala. Da li se vama desila promjena u spavanju sa cca 6 mjeseci? Možda mu treba manje spavanja pa danu?
I ja sam dobila nagradu u utorak. navalila sma loviti stabla u ponedjeljak i nastavila poslije ponoći. Tek sam u srijedu shvatila da sam dobila dnevnu, Nestle. Ma super osjećaj kad se nešto dobije user posted image

Ma ja mislim da sve žene zvocajuuser posted image Ali imamo koji put i pravo!

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1629
18.3.2013 13:01:01   
ines_os
cure hvala!

suny može vidimo se sutra!

što se tiče kuhala ja kupujem u dm denkmit u prahu ili tekuće sredstvo za kamenac isto se usipa u kuhalo i voda i pusti da prokuha i obavezno još jednom nasuti vode bez ičega i pustiti da prokuha

ovo s octom je isto super ali osjeti se po octu,kome ne smeta....user posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1630
18.3.2013 14:05:16   
Sunshine28
ivana bravo za -, ako nije vrijeme nije, djeci se treba veseliti, ja sam veliki pobornik planiranaj obitelji iako, priznajem, ima to i losih strana...

ne kuzim i dalje...sta smo to mi dnevni pobjednici dobili? jer se trebamo negdje javiti sa adresama da nam to posalju?

kuhalo i kamenac ce cekati do navecer, mm je dobro primjetio da smo jedva jutros prozracili kucu od jucerasnjeg fiša, pa da opet sve ne smrdi - ovaj put po octu - cijeli dan...

Sretna moja Em je ovdje najmlađa, pa sad ne znam koliko cu ti pomoci, ali ona jos uvijek spava po danu, obavezno poslje rucka, od cca. 12.30 do 14.30, neka i sat duze....a ako nije bilo tog "sata duze" onda jos jednom, oko 17.30 do 18.30-19h...., ako je spavala poslje rucka taj "sat duze" onda spava jos oko 45min. od 18h
spava u kosari od kolica...ja ju ubacim nakon hranjena budnu, dam dudu, pokrijem dekicom, upalim medu koji svira, malo vozam i u prosjeku za 5-10 min. spava, nakon rucka i krace....

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1631
18.3.2013 15:14:22   
Maryiola
Sunshine vidim da ti malecku bole zubići, probaj nabaviti OSANIT kuglice (homeopatski proizvod), samo problem je što ga ima nabavit vani (Njemačka), ali mislim da ga ima i ljekarna u Zagrebu na Dolcu pa ako se odlučiš probaj ih nazvati da ti eventualno pošalju ili neka ti pošalje neka od cura iz Zg-a...ja isto imam Emu user posted image  i veliki problemi oko izbijanja zubića, evo cili dan mi je na rukama, a da ne govorim koliko se puta noću probudi, ne spavam danima. Ovaj vikend stižu moje Osanit kuglice i duboko se nadam da će pomoći, sa više strana sam čula da stvarno pomažu. Naime, probala sam i dentinox i calgel ali njoj ništa ne pomogne. Eto pa sam od prijateljice saznala da je kod njih u Njemačkoj to jako tražena robauser posted image  i da svima pomogne..pa ćemo vidit kad isprobamo!
I da moja Ema ima 8 mjeseci 21. ovog, i kad čitam kako ti spavaš po cijele noći, uf da samo znaš kako ti zavidim, ja ne spavam čitavih 8 mjeseci, ako odspavam 3 sata u ciloj noći i naravno ne 3 sata u komadu, mogu biti sretna..najprije strašni grčevi koji su trajali do 4,5 mjeseca, pa onda sad zubići..a i dojim ju pa se onda stalno budi i radi toga, mada sad planiram probati metodu po jednoj knjizi ''kako uspavati bebu bez plakanja'' jer više ne mogu ovako..pogotovo što se za koji mjesec vraćam na posao..
evo ja ovako zbrda zdola, uglavnom stalno vas čitam i žao mi je da bebice pate pa sam samo htjela javiti za te kuglice koje pomažu, tj. nadam se da će nam pomoći!

Neposredna veza do poruke: 1632
18.3.2013 15:21:15   
Sunshine28
hvala maryola user posted image
probat cu nekako doci do kuglica, ali evo, prvo cemo probati spray Tantum Verde, preporucili su nam ga kao odlican, pa da prvo probamo ono sto mozemo nabaviti u svakoj ljekarni, pa ako ne uspije nekak cemo vec nabaviti i kuglice...

a za spavanje, sta da ti kazem, vjerojatno to ima veze sa karatkerom djeteta, sa činjenicom da sam većinu trudnoće preležala (kažu da su onda bebe mirnije), ali usudila bi se i ranim uvođenjem discipline i rutine....moja sestra je sa necakom imala spektakle oko spavanja pa me posebno upozoravala na to da od prvog dana insistiram na spavanju solo u kreveticu, pa i po cijenu placa...i eto uspjeli smo...ne znam sta bi ti savjetovala....djete u 8 mj. vec stekne navike koje je teze mijenjati...
sigurno ti andy ili LorVer mogu bolje pomoci!

I + G = E & L

(Odgovor članu Maryiola)
Neposredna veza do poruke: 1633
18.3.2013 16:03:11   
tenkic
Evo me! malo sam odmarala nakon ludnice prošli tjedan. meni se čini da sam dobila i jednu dnevnu i jednu tjednu nagradu. Ali valjda ću detalje saznati kad mi se jave iz RR.

Nego, izgleda da ja jedina još ovdje nisam dobila menstruaciju?!?! Ali meni nikad nije bila redovita i imala bih ju par puta godišnje, pa se valjda ne trbam uzrujavati...a i dojim..i da, ni mi ne spavamo...i nisam još pročitala tu knjigu kako uspavati dijete bez plakanja (bilo mi je bitnije igrati nagradnu igru na RR). Ima noći kad me budi 2-3 puta, a ima i noći kad me budi puno, puno češće...
Po danu ju pokušavam natjerati na jedno spavanje oko 10 i jedno oko 14 ili 15, ili u kolicima u šetnji ili doma na cici, a za noćno spavanje se zna uspavati samo na cici i to mi je veeeliki problem jer ona ne zna sama zaspati i to ju jako živcira pa živčano plače....

Bo stalno plazi jezik..kaže nam jedna mama s bazena da je to znak zubića...nemamo niti jedan, ali imamo calgel u kućnoj ljekarni jer kad bude frka garant će biti ponoć i ljekarne neće raditi...a ako nastane prava frka oko zubića budem žicala svoju homeopaticu da joj nešto smućka...

Ja imam vozačku. Imam i auto (nisam ga osvojila na nagradnoj igri ;), ali imam frendicu koja je osvojila auto na nagradnoj igri user posted image )! Jedini problem je što MM monopolizira moj auto...ma da mi on auto tu i tam kad mi zatreba...ali rađe ja prošetam s Bo jer ju vožnja u autu živcira (ili ju živcira jaje)

Dakle nakon drugog odlaska na bazen Bo je propuzala, nakon trećeg je počela puno više brbljati, a nakon četvrtog se počela pentrati i pokušava se iz vojničkog puzanja osoviti na sve 4.

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

Neposredna veza do poruke: 1634
18.3.2013 16:10:49   
Sunshine28
evo Em opet ima spektakle, stalno place...obolit cu na zivce od njenih zubica user posted image

i ona stalno plazi jezik i pravi ono sa ustima kao ribica....tak da tenkic moze biti da su zubi...sretno....

ja ima vozacku, poklon od staraca za 18 rođendan....samo je auto probelm, do prije godinu dana smo imali dva, mm svoj, ja svoj...ali njegov je bio na firmu, leasing u švicarcima, i kada se rata uduplala vratili ga....imamo i stameni krediti u švicarcima i od jednom nam je u kućnoj blagajni falilo preko 3.000kn, pa smo rekli bolje jedna auto, nego da bez kuce pa da svako spava u svome....to je trebalo biti privremeno rjesenje jer moj auto bas i nije u cvjetu mladosti, ali evo, oduzilo se....
uglavnom mm ide s njime na posao tak da....

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1635
18.3.2013 16:12:39   
andydea
Metode uspavljivanja

1. pripremite svoju bebu: pobrinite se da dobije dovoljno hrane preko dana (po potrebi povecat broj podoja), pobrinite se da bebi nije pretoplo ili prehladno, i svakako provjerite dali ima neki 'problem' (prehlada, zubici...)

2. razvijte rutinu odlaska u krevet: to moze ukljicivati kupanje, masazu, citanje slikovnice, pjevanje uspavanki, setnju, ljuljanje, dojenje i slicno, bitno je da se uvijek krece u isto vrijeme, da se ide istim redosljedom i da sat vremena prije spavanja aktivnosti budu mirne, tihe i u zamracenoj prostoriji

3. uspostavite rani odlazak na spavanje: mnogi ljudi kasno stavljaju bebe na spavanje jer misle da ce bolje spavati ako budu stvarno umorne, ali to nije istina nego upravo suprotno.

4. slijedite fleksibilnu ali predvidljivu dnevnu rutinu: budjenje otprilike u isto vrijeme, igranje, spavanje i sve ostalo takodjer, jer to pomaze bebinom bioloskom satu da dobro radi (naravno, sve je to otprilike i treba biti fleksibilan i spreman na odstupanja, ali tih par tjedana dok se sprovodi plan i pokusava 'nauciti bebu spavati' treba biti sto tocniji i odstupati sto manje)

5. pobrinite se da beba dobro spava danju: dnevna spavanja ne bi trebala biti kraca od 1h jer se inace beba ne naspava. Za bebu od 6. mj. starosti potrebna su 2 dnevna spavanja u duzini od 3-4h (zbrojeno, naravno). Prekratka dnevna spavanja mogu se produziti tako da mama dezura pored bebe, i cim se beba pocne budit mama ponovo krene s uspavljivanjem (identicnim kojim ju je uspavala prvi put). Takodjer, kad beba stekne neki priblizan raspored dnevnih spavanja trebalo bi razviti i dnevnu predspavajucu rutinu (koja je jednostavna i puno kraca od nocne)

6. naučite bebu zaspati bez tudje pomoci:
-pokažite bebi da je njen krevet ugodno i sigurno mjesto tako da se par puta tokom dana poigrate s njom dok je u krevetu
-pokusajte uspavljivat bebu na razne nacine

7. odaberite 'lovey' (plisanu igracku ili sl. predmet, ne znam kako bih prevela...) koji se moze staviti izmedju mame i bebe za vrijeme dojenja, i mama (ili tata) ju mogu povremeno stavit u majcu da poprimi njihov miris. Na pocetku bi taj predmet trebalo davati bebi samo za vrijeme uspavljivanja da ju poveze sa spavanjem, a njegova uloga je da tješi dijete dok nema mame i pomogne mu da samo zaspe.

8. napravite razliku između dnevnog i noćnog spavanja: preko noci ne pricati, ne paliti svjetla, ne mijenjati pelene osim ako se bas mora, izbaciti igracke iz krevetica...

9. osmislite rijeci koje ce beba povezivati sa spavanjem, npr. 'shhhh, noc noc', i upoznajte bebu s njima tako da ih izgovarate dok beba tone u san. Kasnije bi one trebale smiriti bebu kad se probudi nocu. Ne koristite ih dok beba place ili je lose volje, jer ce onda to stanje povezati s tim rijecima.

10. koristite muziku ili neke druge zvukove kao asocijaciju za spavanje. To bi trebale biti jednostavne, repetitivne melodije kao tradicionalne uspavanke, zatim zvukovi prirode ili 'bijela buka' , uglavnom bilo kakvi opustajuci zvukovi koji odgovaraju i vama

11. promijenite asocijaciju za spavanje (ovo moze pomoci onima koji uspavljuju bebu dojenjem, bocicom ili dudom): Da bi promijenili bebi asocijaciju na spavanje, morat cete zakomplicirati nocna budjenja na tjedan ili cak mjesec dana, ali dugorocno ce se isplatiti.
Ovo je nazvano Pentley's gentle removal plan: tokom dojenja bebu bi trebalo maknuti sa grudi ili joj lagano izvuci bocicu ili dudicu iz usta neposredno prije nego zaspi, te ga njezno pridrzati za bradu (i usput koristiti 'uspavljujuce rijeci') . Ako se pocne buniti vratiti joj nazad dojku/bocicu/dudicu pa ponoviti proceduru. I tako sve dok ne zaspe.

12. pomozite bebi da sama zaspe dok nastavljate dojiti i zajedno spavati:
-nemojte mu nuditi dojku dok niste sigurni da je budan, jer nekad bebe u snu ispustaju svakakve zvukove i meskolje se (a mame im automatski nude dojku)
-skratite nocno vrijeme dojenja
-'maknite mlijeko', tj. nakon podoja se odmaknite od bebe, npr. odite u drugi krevet

13. pomozite bebi da sama zaspe tako da ju preselite u kinderbet, sto bi trebalo ciniti postepeno (jedna od ideja je postepeno pomicati kinderbet sve dalje i dalje od bracnog kreveta dok ga ne preselite u bebinu sobu)

14. nek druga osoba uspavljuje bebu (za bebe koje doje ili spavaju u zajednickom krevetu)

15. Pomozite bebi da zaspe u kinderbetu (za bebe koje spavaju u kinderbetu, naravno):

Prva faza: uspavljujte bebu svojom standardnom metodom i stavite ju u krevet dok tone u san (a jos nije skroz zaspala), ako se pocne razbudjivati koristite 'uspavljujuce rijeci', muziku ili druge zvukove za spavanje ili ju lagano ljuljajte i mazite dok lezi, a ako pocne plakati ju dignite i ponovite proces. (nekad ce to trebat ponoviti i 4-5 puta, ali sve za dugorocno dobro )
Druga faza: uspavljujte bebu standardnom metodom i stavite ju u krevet kad postane mirna i pospana, ali prije nego tone u san. Ako se razbudi i pocne plakati, treba ponoviti proces
Treca faza: Kad se probudi nemojte ga uzimati i uspavljivati na stari nacin nego mu pustite muziku ili druge zvukove za uspavljivanje, mazite ga ili ljuljuskajte dok lezi sve dok ne zaspi. Dok tone u san koristite 'uspavljujuce rijeci'. Ako se razbudi i place vratite se na prethodne faze.
Cetvrta faza: isto kao treca, ali sve to tise i krace
Peta faza: kad se beba probudi javite joj se samo s ulaza u sobu
Sesta faza: javite se bebi dok ste izvan sobe, da vas ne vidi ali cuje ('uspavljujuce rijeci')

e sad to je uvodni tekst kako se baba uspavljuje...
Prije sam poslala dugi tekst i naravno nije bio poslan grrrrruser posted image
Pa evo ukratko: Curke su spavalice od rođenja...i dan danas, bebe su dojene svaka 3mj. i od tada su na hippu...nikad buđenje po noći...bebe za poželjeti..
Di je svršena beba do 6mj..samo sisa navećer i buđenje tek ujutro oko 6h,pa sisa i opet spavanje do 10h...e sad se to promjenilo...sad već znači negdje od 6mj.buđenje po 5x po noći i sisa,urla ako ga ne stavim na sisuuser posted image ....a preko dana 3x spava po 1-2h...obroci normalni...
Mislim da je problem kod dojene bebe da traži blizinu majke(sise)...jer kuži da se razdvaja kad ne sisauser posted image
Onda mogu biti zubići(bol),ili nedovoljna kalorična hrana...
Poslat ću vam još nešto...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1636
18.3.2013 16:24:44   
andydea
http://roditeljstvo.com/vijesti/kada-kako-sta-koliko-kada-ce-beba-poceti-spavati-cijelu-noc

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1637
18.3.2013 16:30:51   
andydea
http://zena.hr/clanak/beba/cjelonocno_spavanje_beba_nije_mit/4616

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1638
18.3.2013 16:36:57   
andydea
http://zena.hr/clanak/beba/kako_uspavati_bebu/859
Nadam se da sam pomoglauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1639
18.3.2013 17:00:22   
tenkic
sve smo to pročitali i probali prakticirati. ali onaj tren kad ja nju snenu spustim u krevetac ona počne manijakalno vrištati i nema mi druge nego ju ili uspavati na cici ili na rukama jer inače vrišti i sva se trese....
a opet neki dan je zaspala bez problema u mom krevetu pored mene ono predjutro nakon dojenja nije zaspala odmah ali je bila snena pa je ipak zaspala, idući dan mi to nije uspjelo user posted image
da ne spominjem da je moj krevet tik pored kindaća
i za čudo po noći ona bez problema spava u kindaću, problem je jedino to uspavljivanje ako se ne uspava na cici

i da, isprobano i djeluje, ako se dobro naspavaju preko dana bolje će spavati po noći
(samo ponekad to dnevno dobro spavanje uvjetuje da mama gura kolica pa se mama umori ko pes user posted image )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1640
18.3.2013 17:20:35   
LorVer
Evo i mi cemo se pozaliti na zubice. Mar je vec dva dana cendrava, stalno grize prste i ne spava mi preko dana bas nesto. Na vecer sve ok tj ne urla samo od kad joj ne dajem flasicu ide sat vremena kasnije spavati. user posted image
Mi imamo isto te homeop. kuglice i nama nis ne pomazu,user posted image a ni gel cak imamo i ogrlicu. Istina je Mar ovo prvi zubic koji joj predstavlja problem. Radi se o cetvorci koja izlazi vec dva mj., i tek sad vidim da se bijeli ispod zubnog mesa. Sad jos tri takva trebaju izaci user posted image .user posted image . I istina je, sve ovisi kakvo je djete. Kod Lor nisam ni znala da joj zubi izlaze zato sam kod Ver osjetila svaki.

Ja isto dobila za 18 rođendan od roditelja novce za auto školu. Imamo i dva auta, jedan veci drugi mali kojeg vozi mm. Da nemamo dva auta placali bi vise poreza drzavi, pa bolje da ja uzivam nego da punim drzavnu kasu.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1641
18.3.2013 17:27:38   
LorVer
Andy, hvala na truduuser posted image

Kažu da na ovu temu postoji odgovora otprilike onoliko koliko ima i djece! - ovu su stvarno dobro napisali

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1642
18.3.2013 17:30:49   
LorVer
Zaboravi pitati;
Tenkic koje pelene koristis kad ides sa Bo na plivanje?

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1643
18.3.2013 18:14:42   
tenkic
za bazen koristimo babylove pelene iz DMa

Neposredna veza do poruke: 1644
18.3.2013 18:18:27   
Sunshine28
evo cure ja sam prije sat vremena dobila kompletni slomm zivaca od Eminog urlanja, i sama sam se rasplakala i onda smo zajedno plakale dok je islo, a onda sam nazvala mm....on ima privatnu firmu pa je dosao kuci, pokusao nesto bez puno uspjeha i onda otisao po tantum vrede spray (koji sam ja trebala kupiti sutra) i evo, konacno mir, naspricali joj zubno mesno na mjestu gdje je bilo crveno i smrila se, pojela kašicu za laknu noc i zaspala!
dakle.....LorVer i Bella trk u ljekarnu po spray...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1645
18.3.2013 18:34:30   
anne
A sreća mala...
Sve to ide u staž Sunshine. Drago mi je da je sprej pomogao.

bella i mi koristimo te iz Dm-a. Jedimo je bed ako se pokaka - baš i ne drže.

< Poruku je uredio anne -- 18.3.2013 18:36:40 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 1646
18.3.2013 18:39:58   
Sunshine28
ma anne to mi i mm kaze, tjesi me - drugi put cemo sve to znati i bit ce bolje user posted image
samo sto se ja osjecam kao potpuni promasaj o majke kada ju ne mogu smiriti sama....
sta ces....prva beba.....
ako bude drugog puta, sigurno ce biti boljeuser posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1647
18.3.2013 19:11:26   
tenkic
moja je kad je bila manja znala plakati ko blesava jer ju nisam na vrijeme nahranila (pretpostavljam). ona je plakala, ja sam plakala, onda je ona plakala, ja sam ju nosila i marširala s njom na podlaktici i na kraju nakon puno, puno plakanja bi konačno zaspala (mm je bio na nekoj utakmici i bila sam ljuta ko ris što nije doma da malo pripomogne)

grozan osjećaj kad plačete i ti i dijete i pojma nemaš što da napraviš.....

btw pokušati ću uvesti tješilicu, sad ju nosam u majici user posted image user posted image

< Poruku je uredio tenkic -- 18.3.2013 19:13:10 >

Neposredna veza do poruke: 1648
18.3.2013 19:51:58   
Maryiola
Tenkić i naša tješilica (Minnie) je isto u majiciuser posted image , Ema zaspala prije pola sata a ja sad nosam do slijedećeg buđenja tješilicu pa ću joj onda probati nekako dati tj. staviti, mada ne virujem u neki uspjeh baš..
Sunshine, što taj Tantum verde spray prodaju baš kao za pomoć bebama kad izbijaju zubići ili je on namijenjen nečem drugom?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1649
18.3.2013 20:10:48   
LorVer
Suny a tek sa trecom bebom? Ne brini sve ti je to normalno.
Ja sam u 6 mj trudnoce dosla u stranu zemlju gdje mrze strance bez znanja tog jezika, mm cijeli dan na poslu, a svi moji 900 km udaljeni od mene.. Katastrofauser posted image . Hvala bogu pa je to vrijeme iza mene. user posted image

Super da je sprej djelovao. user posted image

Tenkic i ja sam sa curama prije te pelene koristila, ali sad sam se zagledala u one platnene namjenjene za vodu a koje nisu jednokratne . Nisu cak ni skupe, pa si mislim da bi mi se isplatilo.

sie werden geboren

(Odgovor članu Maryiola)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!