Jana1208
|
Večer Bome je tu živo, a ja nikako ne stignem na rr cijeli dan... ...ujutro smo ja i L same, pa nema šanse, popodne gosti, pa otišli u brzinski šoping, pa dok spremim L na spavanac i već je 10... ... Hmmm što se tiče prehane, uvijek kad bi ja počela šizit oko nečega takvog, mm bi me spustio na zemlju...rekao bi da se smirim, jer ću poludit, a od djeteta napravit paranoičnu osobu... Sve mi radimo najbolje što znamo, ali prije ili kasnije će krenuti u vrtić, isprobati svašta, a mi nikako ne možemo trčati za njima i proučavati deklaracije Svakako je važno pokušat usadit što zdravije navike, ali ne možemo utjecati na sve što će se njima događat tijekom života...i razbijat glavu dal je to zbog toga jer je s 8 mj.pojelo kockicu čokolade ili nešto... Uglavnom i mi kupujemo povrće u supermarketima, jer ga trenutno nemamo gdje drugdje nabaviti svježe (ljeti će bake napravit vrt ), voćne kašice jedemo kupovne...i da, i vodu kupujemo za L...probala sam par puta prokuhat (nemamo kuhalo), i odvratan mi je bio onaj kamenac što je plivao po vodi, a ona troši malo te vode, pa nam to i nije neki trošak... Danas smo probali palentu sa batatom i pojela je cijelu porciju, iza popila vode i ogladnila opet tek za 3 sata.... ...konačno pošten ručak, bez cice... Što se tiče sjedenja, bila sam već pisala, mi isto sjedimo skroz samostalno i igra se tako...sama se iz tog položaja prebaci na trbuh, ali se nemože još sama posjest...uglavnom trudi se...i stalno je u pokretu... Odoh sad vidit rasprave da vam pripomognem u osvajanju nagrada...