|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
13.11.2012 20:18:51   
winkica
ljubice moje drage puno vas ljubim i veeeeelike čestitke dragoj Pinky što je candida otišla i nikad se više neće vratiti...I navijam za jednu veeeeeliku Ovulaciju čim prije...da možeš u akciju "oplođeni za 60 sekundi"

angel@ bravo za malo kucajuće srčeko koje čuvaj i uživaj u školskoj trudnoći...

a ja...hm...pa neću piškiti jer nekako znam da doći tako da osim ako će kasniti 3 dana onda ćemo u akciju piškenja...heheheh

hvala vam svima na velikoj podršci i jedino mi je žao što i ja neću nastaviti prema listi sa znakićem ponosna user posted image

ali eto ja sam tako sva u tom velikom minusu da ni ne vjerujem da me u bližoj budućnosti ačekuje plus...ali eto živa sam i mm je živ i zdravi smo i volimo se i to mi je sad bitno...a uz to će valjda doći i user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 226
   [Brisano sporočilo]
13.11.2012 23:18:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu winkica)
  Neposredna veza do poruke: 227
14.11.2012 10:11:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga angel@, baš mi je drago radi tako lijepih vijesti. user posted image Bravo za malo user posted image koje kuca kao veliko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pošalji svojoj mrvici puno pusa od tete Pinky. user posted image user posted image user posted image

Inesic@, draga, sretno na pregledu i obavezno javi kako je prošlo! user posted image user posted image user posted image

Draga Tania, svi ti simptomi mogu biti pravi, a može biti i psiha ... držim fige da je to stvarno TO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice, draga moja, nasmijala si me sa "oplođeni u 60 sekundi". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da će tako i biti. Nemoj mi biti u minusu ... puj, puj, puj minus ... hoćemo plus! user posted image A ako neće biti sad, pa bit će ubrzo, bez brige. user posted image Daj, mi reci draga kako je na poslu? Dal ti je išao mužić opet na spermiogram? Puno pusa i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Katarina, najiskrenije ti želim da ti sljedeći mjesec bude dobitni i da kao savršen poklon pod user posted image dobiš slikcu s UZV od malog srčeka koje kuca pod tvojim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 228
14.11.2012 11:04:05   
zvončica1
Drage moje trudnice i trudilice ova lista je predivna, čitam vas skoro svaki dan i pratim..mi smo jučer bili na prvom UZV i veliki smo 14mm i srčeko nam kucauser posted image user posted image  bila sam i na pregledu kod svog doktora, dobila trudničku i jedino mi je rekao da je maternica dosta nisko pa se moramo malo čuvati, al beba je ok...Pinky bravo za (ne)Candidu, sad češ nam se i ti pridružiti, možda Sv.Nikola donese tebi user posted image  ili Djedica..držim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 229
14.11.2012 11:11:46   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 230
14.11.2012 11:46:00   
123beba
cure, baš dosta krasnih vijesti dok me nema.... user posted image

mi smo jučer imali prvi uzv... imamo jedno malo junačko user posted image  i veliki smo 3,6 mm user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 231
14.11.2012 11:52:14   
PinkyFunkyBirdy
aaaaaaaaaaaaaaaaaa .... kako slatko. user posted image
Bravo za sva srčeka koja tako lijepo kucaju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 232
14.11.2012 17:47:46   
winkica
puno malih srčeka...a baš slatko i ovaj mjesec je prepun novih malih života....moja draga vještica nije došla...vjerojatno sutra....

Neposredna veza do poruke: 233
14.11.2012 17:48:13   
inesic@
Curke moje kod mene kako veli doktor sve ok, za srce je prerano al nadam se da ce i ono na idućem pregledu biti vidljivo (kad je to ono moguće vidjeti na UZV)... Pinky bitno da nema kandide sad u akciju heheh..

Leron 26.05.2008.

Neposredna veza do poruke: 234
14.11.2012 17:50:11   
inesic@
123beba user posted image za srcekoooo..

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 235
14.11.2012 17:58:40   
winkica
inesic@ bitno da je sve ok....a srčeko bi trebalo u 7. tj ako se ne varam...to će sve jako brzo doći...bravo za malu mrvu..
o kako bi bilo super da moja vještica ne dođe da se mogu pridružiti veseloj ekipi trudničica na RR

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 236
14.11.2012 18:08:16   
zvijezd@
user posted image user posted image user posted image user posted image cure moje drage nisam vas zaboravila ali se nikako javit, vidim  ima puno trudnica i to mi je baš drago samo tako dalje........ evo mi smo u 18 tjednu sve je ok beba lipo napreduje, uskoro smo na 3d ultrazvuku i nadamo se i dalje dobrim vjestima, saljem svima velike puse user posted image user posted image  i uz vas sam

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 237
14.11.2012 19:27:33   
BUMBI
123beba superuser posted image user posted image user posted image
winkice držim fige da ni tvoja ne dođeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 238
14.11.2012 19:32:49   
inesic@
winkica i sve ostale koje očekuju da ne dodjeuser posted image user posted image user posted image .... Mi smo pokušavali prirodno 11 mj.... I da nisam otišla na MPO vjerovatno bi pokušavali jos ko zna koliko, tako da nada uvijek postoji...... Moj mali sad ima 4,5 god i lud je ko siba, znaci ko da ga navija netko čitavu noć i čim oci otvori ujutro akcija hahahah, a popodne ne spava vec 2 godine.. A meni se samo spaaaavaaaaa hahahaa

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 239
14.11.2012 20:13:07   
angel@
Inesic@ draga koliko si trudna?
Winkice navijam da vještica ne dođe.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky draga evo prenijela sam maloj mrvici puno poljubaca i mi tebi šaljemo puno i poljubaca i zagrljaja...
Ja sam trudna 6+5 i srce nam se čulo... a bila sam na pregledu u ponediljak...
Navijam za sve trudilice da ima vještica ne dođe...user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 240
14.11.2012 20:46:26   
inesic@
5+4 tek....

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 241
15.11.2012 8:53:42   
winkica
drage moje ljubice..jučer nije došla....3 dana imam grčeve i očekujem da procurim i da se riješim napetosti...mislim da ću danas napraviti test...danas mi se mužić vraća sa puta pa bi bilo super kad bi bilo nekih lijepih vijesti...no nećemo se nadati...ljubim vas i javim se poslije posla...
ljubim vas

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 242
15.11.2012 8:53:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga inesic@, jako mi je drago da je sve ok. user posted image Za srčeko je prerano da se čuje ... najčešće se čuje tek u 7. tjednu trudnoće. Kad ideš na sljedeći pregled? Navijam za tvoju mrvicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvijezd@, super za tvoju sad već veliku mrvu! user posted image Ajme već je prošlo 18 tjedana? user posted image Kako vrijeme leti. user posted image Obavezno nam javi kako je bilo na 3D UZV-u! user posted image

Angel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja Winkice, znaš što ti najiskrenije želim iz sveg svog user posted image : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 243
15.11.2012 9:08:44   
BUMBI
winkice držim fige da bude user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 244
15.11.2012 10:03:56   
FingerJ
winkice, držim fige da bude veliki debeli user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 245
15.11.2012 10:53:10   
andydea
winkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uz tebe smo...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 246
15.11.2012 12:30:29   
zvijezd@
idemoooooooooooo winkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 247
15.11.2012 16:37:22   
winkica
evo mene moje mile....vratila sam se s posla....ja zaboravila da ne smijem piškiti barem 4 sata, i došla doma i onako umorna sjela na školjku...i onda mi je palo na pamet....a joj...sad opet moram čekati barem 2 sata da mogu raditi test...a jesam smotana...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 248
15.11.2012 16:59:55   
PinkyFunkyBirdy
Voliš nas držati na iglama, zar ne? user posted image user posted image user posted image Mislim da je sve jasno pošto nisi dobila vješticu. user posted image
Dok čekaš, daj mi reci draga kako je na poslu? Dal uživaš igrajući se s dječicom? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 249
15.11.2012 17:14:47   
winkica
Pinky to je najljepši posao na svijetu...ne postoji ta trgovina, ured ili bilo što drugo da može zamijeniti ovaj posao...napokon sam ispunjena i sa osmjehom na licu idem na posao umjesto sa grčem...

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje vam se ime sviđa
natalijax

Koje vam se ime najviše sviđa

Slavica (28%)

Marica (19%)

Katica (25%)

Rozika (28%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!