|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
5.11.2012 18:56:13   
bomboncic02
Majo, ima kakvih novosti kod tebe?
Cure drago mi je zbog vas i vaših pregleda, neka sve i dalje bude u redu.

Ja osjećam strašan pritisak u prsima od ovog vremena..Još sam i prehlađena (već više od dva tjedna) pa ne mogu disat kako spada.
Ja za tjedan dana pakiram kofer i ponovno na koji dan u petrovu, nadam se samo da me neće ostavit.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 301
5.11.2012 18:59:27   
BUMBI
Cure super za preglede i vaše bebiceuser posted image user posted image user posted image
Bombončić ti još bolesna,ajme baš dugo se mučišuser posted image user posted image user posted image
Nadam se da nečš dugo ostati i da je sve ok.
Jel miruješ?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 302
5.11.2012 19:20:08   
BUMBI
Zaboravila napisati da sam danas vidjela u Mullerovom katalogu da će biti Fisher price mobile s nekim medvjedićima snižen s 299 kn na 239 user posted image ,a isti takav sam vidjela u One2playu za 550 kn i sad na netu gledamuser posted image user posted image .Nemogu vjerovati da može biti tolika razlika u cijeni

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 303
5.11.2012 21:45:42   
bomboncic02
Ja eto nisam bila vani od utorka do danas..a doma sam normalno kuhala i peglala.
Danas sam išla po dečke u vrtić, sutra idem do city centra kupit onu podlogu za previjanje što se stavi na ormarić..Ako budem imala snage možda odem i do Mullera da vidim taj mobil.

Izgleda da nam je Maja rodila user posted image ništa se ne javlja.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 304
6.11.2012 8:33:07   
maja0107
Ejjj, curke, nisam rodila!! user posted image Bila jučer, ništa se ne otvaram a trudići sve jači pa idem opet sutra ujutro.. A ti pregledi svaka dva dana nisu uopće ugodni, čak su bolni. Ja sam ok, samo mi je noga jaako otekla, držim na povišenom ali to ne pomaže, pa me jako boli, kao slonova noga. Čitam svuda, to je normalno, voda. Kaže meni muž, što vi sve morate proći.... Ali ja kontam da se to sve zaboravi kad primiš dijete u naručje.
Pusa svim trudnicama, mi to možemo hahahahaha

maja0107

Neposredna veza do poruke: 305
6.11.2012 8:45:32   
BUMBI
Bombončić samo ti miruj još malo....
To akcija počinje u četvrtak 8.11-14.11.,ajd baš javi jel ima kod vas?
Ja sam kod nas vidjela sam neki od Chicca,a ovaj mi je baš super.Piše da ima razne melodije i uspavanke i gore na trop se upale neke zvjezdice,a čak i daljinski imauser posted image .Još uvijek mi nije jasno da može biti toliko velika razlika u cijeni.Sad kad bi mi ga još netko htio kupiti bilo bi odlično,ali čini mi se ništa od toga,nitko ništa ne pitauser posted image ,svi će tek kad rodim.A onda mi je glupo od nekgoa to tražiti kad znam da dosta košta,ovaj je i s 300 kn jedan od najeftinijh
maja ti još ništa vidim,vjerujem ti da se patiš i još svaka 2 dana na pregled u bolnicuuser posted image
Ostale cure di ste????

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 306
6.11.2012 12:42:18   
Anoniman
Curke stvarno ste svasta pricale dok me nije bilo, vidim da se sve polako opremate kako se ove nase trudnoce privode kraju, ja sam napokon obranila svoju radnju na poslijediplomskom i sada se ova zadnja dva mjeseca trudnoce napokon mogu opustiti i uzivati bez ucestalih putovanja na relaciji zagreb osijek, trudnoca je valjda ok, sutra idem na kontrolu pa cu vidjeti koliko moj tezi, cuvajte se sve i uzivajte

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 307
6.11.2012 13:11:10   
bomboncic02
Bumbi aj mi pliz stavi link od Mullerovog kataloga.
Bila danas u Mulleru, ima od Fisher P. za 299 kn, još uvijek nije na akciji.
Fora izgleda.
Vidjela sam i od Chicca u Mulleru, ali zaboravila cijenu, ali ovaj od Fisher P. mi bolje izgleda.
Danas sam se učlanila u Baby centar klub, i tamo će biti od 8.11. na akciji jednostavni mobile za 129,99 i taj je na navijanje.
Inače, ako netko ne zna, u Zagrebu (ja sam išla u city centar one east) utorkom od 10-13h traju Mommy Mornings, popusti u dječijim dućanima, popusti na pelene itd...i u to sam se učlanila.

< Poruku je uredio bombončić02 -- 6.11.2012 13:12:18 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 308
6.11.2012 13:18:49   
BUMBI
E,nema na netu još njihov novi katalog,ja sam dobila kući.Da,da to je onda taj jer je redovna cijena 299 kn,u četvrtak počinje akcija.
Taj od Chicca sam i ja vidjela kod nas,mislim da je on bio 320 kn
Nadam se da ga i kod nas ima,ići ću u čtevrtak vidjeti,jučer bila i zaboravila pogledati.Možeda se se šogi slomi pa kaže da će ga ona kupiti ili moram nekako nagovoriti mm da mi kupimo.
Super što si se svugdje učlanilauser posted image user posted image
Nije ni taj na navijanje onda puno,ali bi ja sam baš ovaj,kad neće biti toliko skup
Jesi kupila previjalište?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 309
6.11.2012 13:41:11   
bomboncic02
Jesam user posted image , u baby centru.Savršeno paše na ormarić i s popustom od 10 % sam ga platila 143,99.
Zadovoljna sam!
Moji dečki su dobili u zadatak da kupe mobile, tj. da oni izaberu.Natuknut ću im tu cijenu na nos pa da vidimo.
Baš sam sretna i uživala sam danas u šopingu sa svojom kćeri koja inače baš i ne preferira vožnju, ali smirila se kad sam joj rekla da ćemo kupit nekakvo pecivo s lješnjakom user posted image .

Nego, jeste vi za masažu prsa prije poroda ili ih ne dirate?
Moje su ogromne, tvrde, pune mlijeka i strašno bole, tuš i topla voda ne pomažu, jedino masaža malo omekani..Ne curi mi mlijeko.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 310
6.11.2012 16:42:01   
Lotte
vgaspic user posted image user posted image čestitke!

Evo da se pohvalim da sam dobila svoj jastuk za dojenje! Prekrasan je; velik je i bebeli! Kako ćemo se samo grliti dok mi ne dođe beba!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

Neposredna veza do poruke: 311
6.11.2012 16:45:54   
Lotte
E da nadodam: bombončić i moja su prsa velika i bolna i pojavilo mi se mlijeko, ali ih ne diram jer sam tu negdje na rr-i pročitala da stimulacija prsa(ili bradavica) potiče porod, pa se s tim još ne bih igrala! Možda tamo pred kraj trudnoće, da ne prenesem ponovno user posted image user posted image

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 312
6.11.2012 18:16:53   
honeybunny
uf uf.. mene danas bas peku grudi,, i tako sam se malo masirala kad ono mlijeko curi omg!! :) mislim da necu vise!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 313
6.11.2012 18:59:11   
bomboncic02
A nisam sad više pametna.Imam broj od jedne savjetnice za dojenje pa ću ju sutra nazvat i pitat.
U četvrtak idem kupit mobile u Muller.
Muž odobrio user posted image kupovinu.

(Odgovor članu honeybunny)
Neposredna veza do poruke: 314
6.11.2012 20:14:17   
seraphyme
meni mlijeko stalno curi,sise me ne bole nit ih diram, jedino se mm malo zaleti da se pomazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 315
6.11.2012 20:19:10   
BUMBI
Lotte super za jastukuser posted image user posted image
Ja zasada nemam problema s cicama,ko zna šta me čekauser posted image
meni u bile jako bolne još na početku...
Bombončić super što si nagovorila tmuser posted image user posted image
MM se baš i nedauser posted image ,mislim da ću mami reći da kupi,tj D će ju nagovoritiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 316
6.11.2012 20:30:58   
bomboncic02
Što se tiče mobila, pokazala sam mu obične i ovaj iz Mullera.
Razlika je 100 kn a ovaj ima čudesa.
Pošto se njemu neda tražit po gradu "savršeni" pristao je na ovaj.
Gledali smo i na njuškalu i cijena rabljenih je cca 250 kn.
Uzevši sve u obzir odluka je pala.

Ja sutra zovem ovu savjetnicu pa ću ju pitat, a mužu ću još večeras dati da masira user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 317
6.11.2012 20:32:50   
BUMBI
Pa zato ga i ja hoćuuser posted image ...ma baka će kupiti,samo da ga ima kod nas...a ako slučajno nemam,zovem prijateljicu u Zg da ona ode kupitiuser posted image
Ma imat ću ga i ja sigurno
Ajde,ajde samo zovi i javi šta ti je rekla

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 318
6.11.2012 20:47:11   
BUMBI
Zaboravila reći da sam danas pregledavala robicu 62 vel i sve to posložila u ormar.sad sve čeka na pranje.Neznam kad bi to počela.Kad vi planirate?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 319
6.11.2012 20:56:33   
cuba
Ja sam ti Bumbi kroz 8mj trudnoće svu robicu oprala, ispeglala i složila u komodu. Tako kad sam ušla u 9mj je sve bilo spremno. A imala sam robice vl 56 i 62. Možda bolje da to odmah riješiš, kad dođu blagdani nećeš imati vremena a i bit ćeš pred kraj trudnoće pa će ti biti tlaka.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 320
6.11.2012 21:03:26   
BUMBI
Ja sam mislila početkom 12 sve početi polako.Isto tako bi sad kupila još šta mi treba da sam i s tim gotova,a nemam toga baš puno.Mram paket pelena br 2,ulje,male štramplice.Onda još samo ono u ljekarni šta trebam uzeti.
I sebi moram naći neku spavačicu što ima dugmad napriejd,ali baš ne nađem nigdje.Vidjela sam ili što nemaju ih i li imaju ,ali su kao za moju baku,a to nebiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 321
6.11.2012 21:08:28   
seraphyme
bumbi imaju one spavaćice sa prorezima za sise,jako praktične

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 322
6.11.2012 21:08:30   
cuba
Joj ja sve mislim da ti imaš roditi kad i prijateljica mi, sad kroz 12mj pa te požurujemuser posted image user posted image
Imaš ti još onda vremena, nije hića. Ajde pa nemaš puno toga ni za kupiti više, sve si sredilauser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 323
6.11.2012 21:15:31   
BUMBI
Gdje imaju te spavačice?
Ma vidi ti nju,požuruješ me..iako ko zna kako će biti.D sam rodila 11 dana ranije,pa nikad se nezna

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 324
6.11.2012 21:20:44   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Gdje imaju te spavačice?
ja kupila prošli put na pijaci u brodu...slatke si,lijepe boje i motivi i jako praktične. sigurno ima i u osijeku,ipak je veći grad

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime izabrati?
barbiegirl

Ema ili Maja?

(79%)

(21%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!