Lotte
|
Bebica je skoro dva mjeseca u bolnici. Sada je stabilno, iako su je prvi tjedan reanimirali. Koliko znam, napreduje na kilaži, ali ne znam koliko sada teži. Čula sam da je počela samostalno disati i da je sa vidom sve u redu (jer valjda djeca rođena tako rano mogu biti slijepa). A za sve ostalo mislim da treba porasti da bi se da bi se ustanovilo hoće li sve biti u redu. Navodno, tako rano rođena djeca mogu biti posve zdrava. Ja se molim za bebicu jer je nekoliko godina prije toga izgubila isto tako rano rođenu bebu. I ti se drži bombončiću, sigurno ti je jako teško. Pozdrav Loretta! Ti si Bumbi prava, ja još uvijek nisam ništa kupovala za bebicu. Jedino što sam napravila po pitanju toga je da sam izvukla robicu mojih malaca i probrala što je nosivo a što ne. Malo sam si napravila popis što trebam novo za mog dječačića, razgledavala kolica i krevetiće. A u Lidlu sam si mislila kupiti onaj jastuk za dojenje i spavanje ako si vidjela. Nekih 90-ak kuna je, što je puno jeftinije od jastuka koji se prodaju na netu, jedino što bi morala sašiti jastučnicu, a to je najmanji problem.