|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
7.3.2012 21:58:46   
jess
rosalye najljepše čestitke...želim ti lijepu i zdravu trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 751
7.3.2012 22:30:02   
stars777

IZVORNA PORUKA: jess

rosalye najljepše čestitke...želim ti lijepu i zdravu trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 752
7.3.2012 23:05:52   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image rosalye želim ti školsku trudnoću

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 753
8.3.2012 8:13:12   
lilia
Pridružujem se čestitkama. user posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 754
8.3.2012 8:43:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: lilia

Pridružujem se čestitkama. user posted image user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 755
8.3.2012 10:39:59   
daze
cure neko vrijeme pratim ove forume na ringeraji,međutim nisam do sada nista pisala. sad me nešto kopka, a neznam ni sama s kim bi to podijelila...ja i dragi 4 mj radimo na bebi i nista. ciklus mi je inače uredan, točno 26 dana već godinama, zadnju menstr. sam imala 19.2 a iduća bi trebala 15.3. jučer mi je bio 8 DPO i ujutro primjetim smeđu mrljicu na gaćicama i iza toga više nista. što mislite jel bi to moglo biti imolantacijsko i kad bi najranije mogla raditi test?unaprijed hvala na pomoćiuser posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 756
9.3.2012 22:08:04   
rosalye
hvala Vam svim od srca, suze su mi na oči došle od radosti vidjevši Vaše čestitke user posted image user posted image

Hvala svima, želim Vam svima jedan veliki user posted image

22.10.2012 - :-)
04.04.2016 - :-(
10.12.2017 - :-)

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 757
12.3.2012 14:46:25   
Anoniman
bok svima... molim vas za mišljenje. 27. 02. mi je bio prvi danuser posted image , a od jučer osjećam užasne mučnine i pritisak u donjem dijelu trbuha... Imam curicu od 14 i pol mjeseci i osjećam se kao da sam opet trudna, a budući da se nesjećam koliko rano sam s prvom trudnoćom osjećala simptome neznam je li moguće ovako rano da je to to ili....

(Odgovor članu rosalye)
  Neposredna veza do poruke: 758
12.3.2012 17:51:55   
daze
budući da ti je tek 14.dan ciklusa moguće da je ovulacija ako osjećaš pritisak u donjem dijelu trbuha. mislim da je prerano za simptome trudnoće...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 759
12.3.2012 18:03:34   
Indy
prerano je za simptome trudnoce, da ti nije mucno zbog neceg drugog?!

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 760
12.3.2012 18:43:02   
Anoniman
Ma i ja mislim da je prerano, ali ovakvu mučninu nisam osjećala od trudnoće a ni probadanje ovakvo, niti sam trčala u wc ovoliko, a inače me ništa ne boli kad je ovulacija, a menzes mi neredovit. npr s prvom trudnoćom sam tek s 8 tj skontala da sam trudna unatoć svim simptomima.... pa sam se malo zabrinula jer nismo planirali trudnoću a imali smo nezaštićeni sploni odnos 7 ili 8 dan... hvala vam na odgovorima ...

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 761
12.3.2012 23:53:10   
emmi
Pozz dame moje...

Evo ja sam u nedoumici, vise ni sama ne znam sta da mislim...Nadam se da ce mi netko koliko toliko moci pomoci, bar da me smiri :D Da napomenem ne radimo trenutno na djeci,pa mi je zato to mozda i cudno..Inace imam redovnu user posted image , ali u prvom mjesecu mi je kasnila dobrih 7 dana, imala sam osjecaj kao da je dupli pms, grudi bolne,vjetrovi i stvarno smo mm i ja pomislili bebac dolazi, 6 dan kupili smo test i pokazao je negativno, s tim da smo nakon 5 min vidjeli jedva primjetnu rozu crticu, ali medjutim user posted image je dosla sutradan!! Tu su kao prestale moje muke, u 2mj sam dobila redovno. E sad mi kasni oko 14 dana, bez naznake pms-a, bez bolnih grudi iako su mi nabreknule, ama bas nikakve simptome nemam ali ona ne dolazi!! U petak sam narucena ginicu, ali me muci da nije sta drugo?! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 762
13.3.2012 8:46:00   
Riza
Zašto ne napraviš test ako ti toliko kasni??? Odmah ćeš znati jesi li trudna ili je nešto dr.u pitanju.. ovako se bzvz uzrujavaš.....................

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 763
13.3.2012 9:27:28   
emmi
Da nisam naucena doktoru tak brzo , vec bih ga napravila....ali ovak mi mozda najbolje cekati...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 764
13.3.2012 10:02:05   
PinkyFunkyBirdy
Ali petak je još daleko. user posted image
Ja bi na tvom mjestu već napravila test, ali ovo je tvoja odluka i ako želiš čekati do petka samo ti želim puno sreće i držim fige da će ti doktor reći ono što želiš čuti!
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 765
13.3.2012 11:06:28   
emmi
user posted image hvala puno....zensko ko zensko, vjerojatno ni necu izdrzati do petka hhehe ;)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 766
13.3.2012 11:17:55   
Indy
tako je meni bilo s drugom trudnocom, nista osim sto je kasnila... ja bi ti savjetovala da napravis testic, sretnouser posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 767
13.3.2012 13:57:12   
emmi
hvala na savjetu, budem onda sutra user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 768
13.3.2012 14:44:18   
Riza
držim fige i nadam se da ćeš nas obradovati jednim veeeliki plusićem user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 769
16.3.2012 13:42:16   
emmi
Evo mene, na zalost ne znam ni sta da mislim ni kak da se ponasam. Bila sam kod ginekloga i u maternici nesto ima, ali ona ne moze raspoznati sta je. Kaze da je tako malo da jednostavno nije sigurna jel trudnoca,a mokracni test je negativan..na sta ona kaze da ne mora znaciti da je tocan. Nije mi radila krvne pretrage, a jel trebala?

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 770
16.3.2012 14:36:10   
ruwenzor
Emmi, baš računam, ako si trudna onda je max 6 tj, s time da ne znaš kad si ovulirala pa je možda i manje, a ako se dobro sjećam gin mi rekla da je trudnoću moguće potvrditi ultrazvučno najranije s 6+3. Možda je bilo prerano? Jel te naručila opet za tjedan-dva?
Ja bih probala za koji dan s testićem opet.
Daze, kako si? Nisi išta javila...

< Poruku je uredio ruwenzor -- 16.3.2012 14:38:13 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 771
16.3.2012 16:43:27   
emmi
Ma i ja sam smotana user posted image krivo sam racunala, ja sam trebala dobiti 7.3, jer prosla mi je kasnila 7 dana pa mi se sve pomijesalo...Mene je najvse zbunilo to kod svih prvo testovi pokazu pozitivno pa tek kroz neko vrijeme idu ginekologu da im oni to sve potvrde , a kod mene je bas cudna situacija, test negativan a na ultrazvuku se bas vidi nesto...na sta ona odg ne znam sta je...narucila me za 10 dana jer idemo na put! Ne svidja mi se ni malo to jer me ostavila totalno u neizvjesnosti, ako nije plod sta je ( jer nesto ima)...pa cu u pon u Zg vaditi krv pa se nadam konkretnijem odg. user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 772
16.3.2012 22:45:49   
maryann01
draga emmi samo da te malo umirim i meni je u drugoj trudnoći kasnila oko 15 dana i napravila sam test koji je bio negativan,nisam razmišljala da sam trudna ali sam isto kao i ti otišla na pregled i gin. mi je rekla da se nešto vidi ali da nije sigurna i da dođem za 10 dana i tada mi je potvrdila trudnoću,tako da ti testovi i nisu najpouzdaniji,ali probaj napraviti opet ako ti je predugo čekati do pregleda. nadam se da ćeš ugledatiuser posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 773
17.3.2012 9:07:33   
emmi
Hvala ti puno, uspjela si me umiriti. Meni se malo neprofesionalno ponasala, jer rekli smo da imam let danas te je odg ako je u pitanju trudnoca ne smijes, na kraju nisam sigurna sta je-- ugodan let i vidimo se za 10 dana.Nista mi ne preostaje nego cekati jer danas letimo, pa se nadam da se nista nece dogoditi ako je u pitanju trudnoca. Hvala na podrsci i ja se nadam da cu na kraju ugledati user posted image , cujemo se za 10-ak dana...a ostalima puno srece i sto vise user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 774
1.4.2012 19:27:50   
emmi
Evo mene, radila sam betu u Zg i pokazal je 1,2 na sta mi je jedna ginekologica odg. "da nisi trudna 100% bila bi 0.", i kao vjerojatno sam na pocetku... Iskreno ne razumijem se u to,pa sam samo sutila i cekala da vrijeme prodje da vidim sta ce se dogoditi. Nakon 16 dana napravila sam test koji je bio negativan, te 20 dan dobila. Nije bilo kao prije obilna menstruacija , trajala je tri dana i nakon toga samo neki tamno smedji iscjedak...Citala sam po netu, mozda je bio ugrusak, hormonalni poremecaj i sta ja znam sta sve ne. Ne mogu reci da mi nije zao, jer sam mislila bas pozitivno user posted image

(Odgovor članu emmi)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!