jess
|
winkica, Riza, daze, zvončica1 drage moje žao mi je stvarno , al curke glavu gore.... Borimo se protiv straha, protiv nemoći, bijesa, osjećaja nepravde, razočaranja, očaja, neostvarenih očekivanja, tuge, frustracije, poteškoća u komunikaciji s partnerom, svađa, međusobnih optuživanja, nerazumijevanja okoline, bezobzirnih i glupih komentara bliskih ljudi, financijskih problema, fizičkih bolova... Ali, svaka pobjeda je izraz hrabrosti i odlučnosti da život učimo boljim. Postoje ljudi na koje se možemo osloniti i koji su tu i pomažu nam prebroditi najteže trenutke...partner, prijatelji, rodbina, neki slučajni prolaznik koji nam uputi lijepu riječ, liječnici, psiholozi, psihoterapeuti... svi oni ili samo netko od njih su uvijek tu kada nam treba i to nam zapravo daje snage da nastavimo živjeti i boriti se za život. Ne samo za život svog budućeg djeteta, nego i za svoj vlastiti koji je dostojan življenja. Život u kojem se ne bojimo pogledati svoju sliku u ogledalu, makar ta slika nije idealna. Život u kojem ćemo se s jednakim žarom suočiti sa srećom i sa tugom. Život u kojem ćemo imati ljude s kojima dijelimo dobro i zlo. Život u kojem ćemo stvarati i biti ponosni na ono što smo stvorili. Život u kojem ćemo pomoći onima koji traže pomoć i život u kojem ćemo dobiti pomoć ako nam je potrebna. Ne postoji čarobni recept niti najbolji način na koji se treba suočavati sa tim, ali postoje razgovori i pitanja koja će nas potaknuti da razmišljamo o tome i da se pokušamo domisliti načinima suočavanja tako da iz dana u dan postajemo jači, mudriji i bolji prema sebi i drugima. Šaljem vam puno zagrljaja