|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 3.3.2012 15:10:09
|
|
|
|
Papalina
|
Ma joj baš sam se rasplakala na ovim vašim riječima...stvarno znate utješit a nije puno da se trudimo...nekih 3 mj...nisam smjela prije zbog tog pobačaja... a joj...kad ja sebi neš zabrijem u glavi nemogu ne mislit na to...neznam...jednostavno nemogu al ću se potrudit bar ću probat... i meni dragikaže da sam se pretvorila u pravu luđakinju...pogotovo još kad je i šogorica trudna...ccc baš sam si blentava... sad idemo na posao i bez razmišljanja... joj baš ste super...i nadam se da će svaka od nas vidjeti jer smo to i zaslužile bravo mi... al sve mi se čini da ću se morat propit pa će onda nešto biti... par čašica i evo ljubim i volim vas sve... najbolje steee!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 3.3.2012 15:48:26
|
|
|
|
splicanka
|
draga papalina evo i ja da ti kazem koju, ne ubijaj se toliko jer od toga nemas nista.... dokazano je da sta vise i vise mi to zelimo teze cemo do bebe doc, evo ja sam prije mj ipo dana imala spontani i kiretazu nastojim ne razmisljat o tome, dapace teska sam pozitiva i takav mi je muz on kaze ako nije sad pa doc ce dan kad cemo imat bebu... u 5 mj mogu ponovo al da ti budem iskrena ne opterecujem se sta cu ako ne ostanem trudna za mj, dva, tri beba ce doc kad bude spremna a ne bas kad ja zelim....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 3.3.2012 21:15:25
|
|
|
|
sarah_zg
|
Hej cure, vi se raspisale. Ja prva na popisu, ha? Moja je trebala doći jučer, ali nije Sva sreća imam puno posla pa ne stignem misliti. Test ne kupujem do petka
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 3.3.2012 22:50:13
|
|
|
|
bebica77
|
Papalina moja moja sogorica ti se meni potsmijavala na svaki minus na testu i sad je trudna i opet mi se potsmijama i svi su drugi znali da je trudna a ja i dragi ne a zivimo u istoj kuci i pljuje pi meni se sere i naziva me po selu svakak i sama sebi sam rekla neka joj je sa srecom pa tako i ti napravi.. Budemo i mi imale male mrvice kad tad .. Samo nemoj klonut glavu gore i sve bu ok
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 8:57:32
|
|
|
|
BUMBI
|
sarah držim fige da ni ne dođe
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 9:59:28
|
|
|
|
winkica
|
bebice77 ma pusti ti tu svoju priglupu šogoricu neka on priča što hoće...to su takvi ljudi, hrani se tuđom nesrećom...to ti samo daje na znanje da je zla ...a Bog sve vidi...sve će vratiti kad tad...ma ja bi s njom malo popričala da sam na tvojem mjestu..dala bi joj do znanja da znam njezine namjere i pokazala da sam vrednija od nje...dala joj do znanja da se nikako ne spuštam na njezinu razinu maloumnosti i gluposti...ponašala bi se čak štoviše suprotno....ako i mi i ne uspijeva sa bebicom definitivno ne bi dala do znanja da sam tužna i depresivna tako da se žena nema čime hraniti... nadam se da sam barem malo pomogla..:)
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 10:08:25
|
|
|
|
winkica
|
ja hvala Bogu imam super šogi...u odličnim smo odnosima...baš volim svoju šogoricu..i ona ima već klinca od 3 godine čak bih bila happy da joj još jedna bebica uspije....i ona drži fige da i ja imam mrvu...evo na Božičnoj večeri je čak za vrijeme molitve prije ručka rekla da se nada da ćemo za sljedećim Božićnim ručkom imati još jednu bebicu... ma dao Bog vama svima što prije male mrve tako da mi možete biti ponosne mamice i trudnice...i biti će sigurno.....ja znam da će ovaj mjesec biti bebica za sve nas.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 12:54:54
|
|
|
|
bebica77
|
Wikkica draga moja u pravu si potpuno.. Jucer sam ja odradila razgovor s njom pa mi se pocela jadat da mozda ni nebu znosila do kraja jer je visoko rizicna T ja sam sam rekla da me ne zanima apsolutno nista kaj se tice njenih problema da me samo se tice da me ostavi na miru i makne se od mene da bi bilo dosta pljuvanja i sranja po meni... I da dala sam joj do znala za njenu informaciju da ja mogu imat dece al brat njenog muza da ima problema i tu smo zavrsile nas dve..... Ma sve sam joj stresla na ljep fin kulturan nacin onako kako to meni prilici dami sa asvalta i metropole i da se samnom nemre zajebavat da se nedam i da sve znam kaj prica okolo o meni da mi ljudi sve kazu od rijeci do rijeci... A bebica ma bu nam dosla kad tad i znam da ja pomoc niciju nebum trebala jer imam muza i jedno 17 godisnje djete podignuto i ljepo odgojeno sa jako dobrim uspjehom u skoli a njoj priglupoj zeni seljanki bu itekak trebala pomoc a pomoc ce joj nitko.....i da kompletan razgovor sam snimila tak da nemre rec nekaj drugo i svvaki razg bum snimila ak treba.. Eto tak Uh jesam se raspisala al morala sam se izgadat nekome sory curke.... Ja mengicu svoju oko 25- tog ocekum da bar uopce ne dosla)))))
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 19:59:26
|
|
|
|
Papalina
|
DRAGE MOJE... splićanka jako mi je žao zbog kiretaže ali tako je valjda moralo bit... ja sam sada bolje i moj dragi isto...nisam više luda , čak danas o tome nisam ni razmišljala ovaj,sad sama sebe sam počela lagat ( pa sam rekla da neželim trudnoću ovaj mjesec ni drugi ) pa možda za inat dođe ! bebice malo sam razmišljala o tvojoj i mojoj šogorici ali ja svojoj neću ništa reć...neću se spuštat na njezin nivo...a i nema neš baš ona u glavi pa ono i tako... idem gledati larin izbor pa se vratim... VOLIM VAS SVE
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 20:03:01
|
|
|
|
bebica77
|
Ma ova moja je vec dva put sranje napravila i kriva ja bila tak da sad nisam htela sutit..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 20:36:26
|
|
|
|
unna
|
Ja sam jucer trebala dobit,nisam,al znam da hocu jer je moj ciklus koma. Zadnji put sam dobila 26 ti dan ciklusa a nekad bude 48 dana,tako da mi ne znaci nista sto jucer nisam dobila. Znam da je samo pitanje dana,tako da se ni malo ne nadam. Prvih par mj jesam,stalno sam bila uvjerena da sam mozda trudna,ali sto dalje,sve manje mislim da ce mi se dogodit T.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 20:37:44
|
|
|
|
Lol@
|
Curke moje kako ste mi? Ja vas citam...zanimljiva tema dosla...i iskreno ja sam pocela osobe koje mi na bilo koji nacin stvaraju stres namjerno koliko god mogu da stavljam na IGNORE ... jednostavno ne zelim trpiti necija zaviranja u moj zivot... mozda je grubo ali tako je...tako da veselite se svakom danu,vrijeme jeste tesko i ljudi sa njim,al trebamo traziti samo lijepe stvari u zivotu i situacije i osobe koje izazivaju radost,a ne nerviranje... ljubim vas sve...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 20:40:37
|
|
|
|
Lol@
|
unna ne predaji se... svi smo mi manje vise razocarane kad stigne ili kad ciklusi setaju tamo amo...al nekako mislim da ne treba odustati
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 21:22:02
|
|
|
|
Papalina
|
e,sad sam se sjetila da sam vas htjela nešto pita... ovaj, dali se vi sexate za vrijeme ? možda će to nekome biti čudno...ali ja i moj dragi imamo spolne odnose i za vrijeme nje...sasvim je čudno,ali istinito da kad se sexamo za vrijeme da mi je puno bolje,nema ni bolova ni niš a imanje mi ide...tu i tamo smo čak i od prvog dana a neki put i od trećeg dana...smatrate li da je to ok? znam da možda to i nije baš tema ovog foruma al tako ste mi super cure da želim čuti vaše mišljenje i stav o tome...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 21:43:26
|
|
|
|
zvončica1
|
Draga moja pa vi se prašite sve u 16 ,iskreno ja baš i nisam za to bez kondoma ako baš morate radi bakterija,jer dok curiš podložnija si bakterijama ,u biti sve loše ide menstruacijom van pa ne znam koliko vam je to pametno s obzirom da pokušavate bebicu ali to je moje mišljenje ne znam šta druge curke misle o tome,al tih par dana bi se mogli strpit radi zdravlja. ja se nadam da sam bar malo pomogla..kažem nemam ništa protiv toga al osobno moj M i ja to baš ne preferiramo i nisam nikad jer mene previše boli dok curim tako da i nemam volju..al mi je drago da si pozitivna u vezi , bit će kad bude..pusa velika
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 4.3.2012 23:36:51
|
|
|
|
Papalina
|
ma otkad planiramo tj više niš ne planiramo ni nisam imala stvari... a da šta ćeš...meni traju 7 dana a mi dva ko 2 seksualno ugrožena manijaka nemožemo se toliko strpit pa ono... .. hihi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 0:03:49
|
|
|
|
Papalina
|
I da.jođ da se samo pohvalim malo... sinoć smo bili ja i dragi s još jednim parom lijepo u kinu, pa malo na cugicu...danas smo sređivali stanček malo...i bilo nam je extra... ni jednom nisam pomislila na ništa ružno niti o ...možda zvuči ružno ali ono,to mi baš treba...mozak na pašu samo pozitiva...baš mi je bio ispunjen vikend... želim svima laku noć...ljubim vas
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 7:48:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Stigla i moja
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 9:17:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje trudilice Vidim da ste se lijepo raspisale preko vikenda. Draga Papalina, cure su već sve rekle tako da ja neću ponavljati. A oko nerviranja sve znam: i ja si svaki put velim da se neću živcirati i s nestrpljenjem očekivati kad mogu raditi test i izmišljati simptome kojih nema, i kad dođe PMS ne mogu si pomoći - budem sva pod stresom, ljuta, nervozna, tužna, imam sve simptome trudnoće ... užas. i kad dođe baci me u neku depresiju i nakon toga si mislim kako sam glupa bila ... a onda opet tko zna kako će biti sljedeći put. Ponekad stvarno imam osjećaj da je to jače od mene, ali moram se boriti da budem čim smirenija i opuštanija kako bi se bebica primila. Drago mi je da si se uspjela oraspoložiti i pronašla neku zanimaciju. Što se tiče keksa za vrijeme vještice ... ja baš i nisam za to iz jednostavnog razloga: imam hrpu priprema oko zaštite kreveta od krvi prije i nakon keksa tako da nije neki užitak. Sarah_zg i Unna, nadam se da će vas ostaviti na miru sljedećih 9 mjeseci i da ćete nam ubrzo priopćiti prekrasne vijesti! BUMBI, draga moja . Jako mi je žao! Draga, koliko se već vi trudite da Dino postane veliki braco? Puno pozdrava i vibrica ostalim trudilicama!
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 9:40:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Evo da malo obnovim listu (u nadi da ćemo napokon dobiti koju ): Trudilice: sarah_zg - 01.03. Hladna - 02.03. došla Papalina - 02.03. došla unna - 03.03. BUMBI - 04.03. došla *zmaja* - 09.03. došla bombončić02 - 09.03. Kontesa Nera - 16.03. winkica - 17.03. Riza - 19.03. Anni_ - 23.03. Lol@ - 25.03. tasha - 30.03. Hladna - 30.03.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 9:50:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Pinky nije sad toliki bed(nismo se baš ni nešta previše trudili),jer trebam sad kad mi završi ići kod gin na pregled da vidi jel imam cistu još,pa ćemo vidjeti onda..nadam se slijedeći mjesec više uspjeha A što se tiče koliko se trudimo,nemogu točno reći jer jedan mjesec jesmo bili u akciji,pa onda ne i tako par mjeseci. Od ljeta kad sam imala kiretažu možda sve skupa par mjeseci.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 10:08:56
|
|
|
|
*zmaja*
|
pozdrav drage moje... nisam stigla sve pročitat, ali aktivne ste i to je najbitnije. Pinky, draga moja, možeš me maknuti s popisa trudilica jer je moja draga vještica došla jučer, nije me iznevjerila i ovaj put je došla ranije (23dc), ali ja sam sretna zbog toga jer sad mogu početi s klomifenima i onda opet aih jeeeeee. puse svima i nek se bebice prime čim prije!
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 10:24:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga zmaja, neću te maknuti ... i dalje si nam trudilica, ali jednostavno nije uspjelo ovaj put (zato sam dodala pokraj da je došla).
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 10:51:16
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav cure! Vidim da ste svašta pisale, navraćala sam par puta da vidim što se događa, ali sad vidim da polako dolaze pa sam odmah neraspoložena, grrr.. Ali dobro, nemojte se živcirati i biti ljute ako na nešto ne možete utjecati, samo opušteno, ne razmišljati o tome i jednostavno pustiti da se neke stari same dogode, a što se tiče nekih šogorica, svekrvi, prijateljica, baba i ostaloga, pa helouuu, barem to možete i morate riješiti, svi znamo kako i zašto samo treba odlučiti što su vam prioriteti u životu, vi ili netko drugi. Žao mi je što je nekima došla, više sreće drugi put i samo hrabro! Onima kojima još nije, nadam se da i neće i da ću i ja biti među njima!! Puno vibrica šaljem!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 5.3.2012 10:57:58
|
|
|
|
Anni_
|
Pozdrav cure! Eto me opet s vama. Žao mi je zbog svih koje su došle, ali nema odustajanja. Svaki je novi ciklus novi početak. Treba samo pronaći nešto što te drži i ići polako dalje. Ja sam malo prestala razmišljati o svemu tome (samo malo) i tražim nove zanimacije da ne razmišljam i ubijem vrijeme. Dolazi proljeće pa to i nije tako teško. Meni se približavaju plodni dani pa ću vas izvještavati kako napreduje! Sretno svima!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!