Dobro jutro! Evo da se malo javim. Sheilla ja nosim

, što je super jer imam još dva dečka ( i 3 ako dodam muža) pa je ovo pravo osvježenje. Hugabuba, i ja imam sličan problem

, samo što još uvijek uspijevam sa dnevnim ulošcima. Ja sve kontam da je to zato što nosim dosta nisko, toliko da sam si počela i pojas stavljati da malo pridržava.
Cure moje ne znam kako vi, ali meni je zbilja već dosta, mislim ono od početka nešto: katastrofalne mučnine i povraćanje, pa kile a da ne govorim o stresu i strahu koji osjećam cijelu trudnoću, pogotovo sad kad mi je reko mirovanje jer sam otvorena a i cerviks mi je skraćen na 1/2 članka. Jedva čekam da sve skupa prođe, čak me ni poroda više nije strah. Divim vam se na vašoj marljivosti, peglanje, pranje, torbe ste pripremile, svaka čast

. Ja još ništa. Kupila sam komodu, kolica i putni krevetić za dnevnu sobu, a u spavaćoj imam od prije, i ništ drugo. Sve kontam još 2 tjedna do iduće kontrole pa da vidim jesam se još otvorila. Grozna sam, ovakva kukavica još nikad nisam bila

. Ah ti hormoni!

Uz to mi se i sin razbolio, loži 39,5 temp, pa nisam spavala skoro ništa, ali mora proć, zar ne!