|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
18.1.2012 22:07:52   
sina
tata na porodu i da se plaća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to prvi put čujem. Bože,mi ko da ne živimo u istoj državi. koliko ja znam u zg se ne plaćauser posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 226
18.1.2012 22:10:39   
sina
cure,kako vaše bebice? udaraju li vas? moja user posted image u zadnjih par dana ima drugačije pokrete i udarce. prije su bili dosta žešći,sada su nekako tupi. lupka dosta često,ali ne tako jako kao prije

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 227
19.1.2012 17:51:21   
Marti83
Malo lupa ali imam više osjećaj kao da imam lignju u stomaku. Samo se prebacuje sa jedne strane na drugu i tu i tamo malo udari,ali više cilja na moja rebra jer se frajer počeo i do tamo rastezatiuser posted image Prije 2 dana toliko me nisko lupkao,malo iznad stidne kosti,mislila sam da će ispasti još malo. Očito nisko nosim...ali se nadam da na pregledu slijedeći tjedan neće reći da sam otvorena jer mi onda ne gine mirovanje.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 228
19.1.2012 22:41:34   
sina
da,baš dobro kažeš,ko da imam lignju u trbuhuuser posted image user posted image user posted image . moja je i na sredini,ponekad dolje,do rebra još nije stigla

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 229
20.1.2012 12:01:16   
solarsoul
hej curke evo mene s pregledauser posted image   bebač  rastee:)))ima 1100grama, moj mali zdeponjauser posted image ja ok pa sam skroz sretna, bila sam malo zabrinuta oko tih njegovih slabijih pokreta ali sam izgnjavila doktora pa je rekao da je to sve ok, beban se okrece na sve strane pa ga ponekad osjetim slabije a nekad me zna opalit da otkrijem koju novu galaksiju doduse to je vrlo rijetko a ja sam mislila da ce on mene vec sad poprilično jako lupat a kad ono njezan i obziran prema mojim savovima od operacije zuci sunce moje malo:))) ma ja sam skroz zaljubljena u to malo stvorenjce

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 230
20.1.2012 13:37:01   
Marti83
user posted image user posted image za malog bebača,samo neka on raste. Slijedeći petak sam ja na redu,i već vidim da će moj mali prešišati sve moguće mjereuser posted image I to je jedino čega se bojim,da ću imati težak porod jer će beba biti prevelika. Da se i pohvalim da sam se uspjela pribilježiti za tečaj,počinje mi 02.02.user posted image

David 23.03.2012

Neposredna veza do poruke: 231
20.1.2012 22:30:11   
martina87
user posted image za vase bebice.mi idemo na kontrolu 3.2.najvjerojatnije.cure jeste sta pocele priredivati za bebice?ja jos nisam nista,nekako mi to sve rano

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 232
20.1.2012 23:08:34   
sina
IZVORNA PORUKA: solarsoul

hej curke evo mene s pregledauser posted image   bebač  rastee:)))ima 1100grama, moj mali zdeponjauser posted image ja ok pa sam skroz sretna, bila sam malo zabrinuta oko tih njegovih slabijih pokreta ali sam izgnjavila doktora pa je rekao da je to sve ok, beban se okrece na sve strane pa ga ponekad osjetim slabije a nekad me zna opalit da otkrijem koju novu galaksiju doduse to je vrlo rijetko a ja sam mislila da ce on mene vec sad poprilično jako lupat a kad ono njezan i obziran prema mojim savovima od operacije zuci sunce moje malo:))) ma ja sam skroz zaljubljena u to malo stvorenjce

AJOJ DRAGA,pa što nisam dana ranije otkrila ovaj tvoj post. možda si vidjela da sam i otvorila temu jer sam se danas totalno uspaničila jer i ja svoju user posted image danas jedva osjetim,a inače bi mi srce valjda bilo na mjestu samo kad bi me bubala non stop i to tako da mi rebra izbije. znači i kod tebe tako i tvoj dr. kaže da je to o.k.   ma user posted image user posted image user posted image user posted image za naše user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 233
20.1.2012 23:12:51   
sina
ja sam se počela pripremati za user posted image ,jednostavno sam nestrpljiva. pola robice je oprano i popeglano,još imam nešto za oprati,malo ću otići i po nove oblekice jer ovo je sve što sam dobila. komodica je spremna,još moram do šogice po zipku(kindić dolazi kasnije),a i torbu ću početi polako spremati jer ako ću ju  spremati u 2 dana,pola ću zaboraviti.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 234
21.1.2012 14:45:23   
Marti83
Pa svako toliko kad se nađem u nekoj trgovini kupim nešto za rodilište ili za bebu.Krevetić imam, komoda je spremna,robicu ću dobiti krajem mjeseca i tada ću početi sa pranjem i peglanjem.Torbu za rodilište ću početi spremati kada mi na tečaju daju taj popis stvari što mi sve treba,dakle u 2 mj. je akcija. Tako se veselim svemu da jedva čekam vidjeti mog maloguser posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 235
21.1.2012 15:15:06   
sina
da, i  ja sam sve nestrpljivija kako se bliži naš veliki dan. još se tješim da zbog šećera možda krenem 2 tj. ranije na porod,pa bi to bilo oko 23.3.  joj,joj jedva čekam. ja koja sam se cijelo vrijeme panično bojala poroda sada ne mogu dočekati da i to doživim.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 236
21.1.2012 19:57:29   
solarsoul
Sina moja draga ja sam napisala, pa tek onda vidjela tebe i tvoj post:)...uhh znam kako ti je, još ti i na hladno puses pa mogu mislit kako protrneš...kad pomislis da nesto nije kako treba..ali Bogu hvala sve je u reduuser posted image user posted image user posted image i doci cete do kraja!!! moj doktor tvrdi da je to sve u redu:)..ja mislim da mi sada postajemo nestrpljive, ja bi da je ta beba vec tu jer koliko god mi se cini da je proslo brzo  to vrijeme od pocetka trudnoce, jos mi se cini kao da cu biti trudna barem sto godina... pa nikako docekatiuser posted image a što se tice spremanja, polupraznovjerna sam pa nisam jos ništa! Imam plan prvo malo preuredit spavacu sobu mog dragog i mene pa onda tamo napraviti  i kutak za bebana...e sad planove imam, kuna  baš i nemam  pretjerano....pa ćemo vidit što ćemouser posted image sva sreća krevetic  kao i kolica dolaze od  moje seke pa barem to ne moramo odmah...a ponosni očka bi htio napraviti komodu za presvlačenje sam....e baš me zanima kako ce to  moj majstor "a je to" " uciniti i kad misli zapoceti user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 237
22.1.2012 17:56:32   
sina
he,he ubaci slikicu kad će biti gotovo. moja je komodica stigla,već je nešto robice spremljeno unutra.  što se praznovjerja tiče,i ja sam tu negdje,ali robicu ću pripremiti,jedino zipku sam rekla da neću nego kad rodim,onda neka ju slože.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 238
23.1.2012 10:20:57   
solarsoul
hehe znas da hocu:) bas me zanima kako ce to izgledatiuser posted image ja sam danas kupila (IPAK) bodice za bebana u chiccu, doduse velicinu 56 i 62,  (kaooo samo da nije Kina i da bude lijepo ..aha:)) ...100 % pamuk s Tajlanda)
iako mi se to cini skroz maleno... pa se bojim da mu nece biti dovoljno veliko  a veličina 56 bi trebala biti od rođenja pa do 3, mjeseca negdje....a i muci me  i sto cu kupiti za izlazak iz rodilišta. Što ste curke vi pripremile ili imate namjeru tek pripremiti? i znate li gdje sto kupiti a da nije kinesko?

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 239
23.1.2012 13:47:09   
Bablica
Evo i ja se prijavljujem za termin u travnju - 11.4.

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 240
23.1.2012 21:25:47   
sina
Bablica,još jednom dobro došla i stvarno mi je drago zbog tebe.user posted image user posted image user posted image

Solarsoul draga,ja za bolnicu tj. izlazak iz nje nisam još ništa kupila,baš sam danas prošvrljala po adax centru i tintiliniću u Sesvetama,ali mislim da ću kupit kod sebe u mjestu,imamo 2 trgovine sa tim stvarčicama i imaju o.k robicu,čini mi se čak i jeftinije. ja ću kupit br. 56 bodi,štramplice,gegice,i imaju preslatke  kompletiće kapica i papučice. joooooj,jedva čekamuser posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 241
24.1.2012 11:01:42   
Marti83
Dobro jutro cure,kako ste danas po ovako kišnom vremenu? Ja luda što moram biti u kući,ja bi malo u šetnju...user posted image
Blago vama sa svim tim centrima za dječju odjećuuser posted image i stvari.Ovdje kod mene je samo Robna kuća koja je živa socijala,ali paprenih cijena i Beba centar koji pola toga nema(od robe 3 tutice i par bodija u križ).Mislim da ću ja nagovoriti mm da odemo do Rijeke jer mi se čini da bi tamo svašta našla. Našli smo imena za bebu ali se ne možemo odlučiti između David i Ian. Što vi mislite?

David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 242
24.1.2012 15:42:42   
slatkicalu
bok cure, evo i mene, Jučer bila na kontroli, sve ok, kila u plusu 12? dr nije ništa posebno komentiro, al nažalost motam na ogtt, držte fige, zadnji put sam se skoro onesvijestila, al valjda cu preživit. Evo i u Brodu danas tmurno i kišno, pa sam i ja sva nikakva. Kako vi s promjenama raspolpženja, mene to puca malo, malo. I ja sam već neke stvari počela pripremati za bebu i za bolnicu. Marti što se tiče imene, meni su oba prekrasna, možda nijansu dajem Ianu. Kad smo kod toga ja i mm pregovaramo između Ana i Lucija user posted image  iako nismo još sto posto sigurni da je user posted image . Sad sam dobila uputnicu za uzv pa i to budemo uskoro saznali, samo da sve bude ok. Što vi kažete, mislim za ime.

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 243
24.1.2012 20:09:10   
solarsoul
ja sam isto mislila bodic a onda sam negdje procitala da zbog pupka bas ne vole odmah stavljat bodice da je bolje benkicu stavit bebi??  e sad ili previse citam il previse ludujem, poznavajuci sebe vjerojatno obojeuser posted image al tjesim se da jos uvijek ima vremena, pricekat cu dam i zapocne tecaj pa me mozda prosvjetle:)...Sina, jel tebi tecaj poceo?
Mi smo izabrali ime Luka za malenog iako sam ja poprilicno zagrizla za Lovru al nitko ne haje bas za to pa ce ostati Luka:) svidja mi se ime David i Lucija:) doduse ni ova druga dva nisu uopće loša, Pa ako ne budete izvlacili ime iz kakvog šešira za konacni odabir mozda ce biti potrebno vidjeti bebu kad se rodi:) moja prijateljica je imala spremno ime za bebu i svi smo znali da ce se malena zvati eva, ali kad je objavila da je rodila na fejsu, ime bebe je bilo Irisuser posted image

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 244
24.1.2012 21:29:54   
sina
curke kod imena ja bih se odlučila za Luciju i Davida-bez razmišljanja. danas sam bila na tečaju i bilo nas je tak puuuuuuuuno -čak mm i ja. ništa više nisam čula od onog što znam osim o tom disanju na porodu koje i nisam baš polovila. što se vremena tiče ja nemam vremena misliti o tom kak je tmurno jer smo mm i ja i jučer i danas cijeli dan terenci,ali zato mislim da je moja user posted image meteoropat. uvijek kad je tmurno ili kišno ona se smiri tako da me lovi panika,ali migolji se pomalo. mi smo odavno odlučili da ako će biti user posted image da će se zvati Korana.ako Bog da jednog dana  imamo i sina biti će Luka.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 245
24.1.2012 21:42:05   
solarsoul
eto meni Luka stize prvi a ako dragi Bog da jednom cemo imati i sekicu kojoj je moja necakinja vec dala ime:) bit ce Lara...osim ako sad zbog nove tv ne bude milion lara u hrvatskoj:)))
a i ja mislim da je ovaj moj slican tvojoj Korani:)...kad je kisno njega ni za lijek da se javi...i primjetila sam kad ja imam neki posao za obaviti pa budem umorna on se isto pritaji i nema ga za cut...a kad odmaram onako cijeli dan...onda lupeta i migolji sto mene cini sretnom i mirnom jer sam drama queen po opredjeljenju

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 246
24.1.2012 21:48:17   
sina
što se drame queen tiče bojim se da sam ti opaka konkurencija. već sama sebi idem na živce sa tom panikom,bojim se da kad rodim da ću biti još gora. nisam mislila da ću biti baš takva :(( ,voljela bih da mogu biti opuštenija i više uživati u user posted image . valjda su to posljedice izgubljene trudnoće, a i svega ostalog jer sve u životu što mi vrijedi i do čega sam došla morala sam proći doslovce kroz krv,znoj i suze-, pa sam poprilični pesimista inače u životu.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 247
24.1.2012 22:00:48   
solarsoul
uh...sina moja..)... ne mogu reci da znam kako ti je...ali vjerujem da je  bilo i da jos uvijek jest gadno kad se sjetis...kazu da vrijeme lijeci sve rane,,,a ti ces sada dobiti jedan lijek (dozivotni) za koji tjedan:))...brzo ce mala Korana van u zagrljaj svoje majcice i svijet ce odjednom opet imati sve boje:) tako da mozes brinuti o vrstama pelena...deterđentima,kozmetici, autosjedalicama i slicno...ok mozes malo i o pokretima bebe razmisljat..al samo malo...moja drama queen supatnice u svakodnevnim brigama i preokupacijamauser posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 248
25.1.2012 7:00:38   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 249
25.1.2012 11:46:14   
Marti83
Hej cure evo vam malo da se nasmijete jedan preslatki link http://youtu.be/9smKim5-hdw

David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!