|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
10.11.2011 10:10:12   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

Nagovorila si me....iako nije dugo trebalouser posted image user posted image .
Kupit ću ga poslije posla i ranom zorom sutra napraviti....to je jedini način da se smirim.....
a najradije bi da ga netko drugi umjesto mene radi... user posted image user posted image

ma samo opušteno user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 626
10.11.2011 18:29:26   
Hladna
Večer curke.

Ja nova ovdje i nadam se da sam dobrodosla jer cini mi se ljepo pricat sa vama koje isto tako cekate svoje user posted image , ljepo je toliko žena vidjet da bodre jedna drugu... Stvarno ste drage.. Meni je tek ovulacija prošla prije 4 dana i sad čekam i nadam se user posted image user posted image 22.11.
Želim svima da se što prije upecaju user posted image , a onima koje su zatrudnile želim laganu trudnoću user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 627
10.11.2011 18:30:58   
mala pcelica
dobrodošla i zelim ti da uskoro ugledas svoj plusić user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 628
10.11.2011 18:51:47   
Riza
dobrodošla....i tebi user posted image da uskoro dočekaš svoj user posted image .
ja sam kupila test i makar bi ga sada odmah išla radit strpit ću se do sutra. .....iako imam loš predosjećaj ali dobro...kaj bu bu....

Neposredna veza do poruke: 629
10.11.2011 19:01:52   
Hladna
Riza a kad ne moras dobit user posted image ?
Imas li kakvih simptoma? Koliko se trudite?

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 630
10.11.2011 19:06:58   
Riza
trebala sam dobiti prije tri dana.... imaš na stranici ispred moj prvi post pa pročitajuser posted image . Tamo sam ukratko ispričala o simptomima. ne pazimo se već mjesecima....no sada po prvi put imam ovakve malo drugačije simptome i drugačiji 'filing' ali opet vrlo slične one PMS-ove :)...tako da nisam sigurna da li opet sve umišljam ili kaj...
Kakva je situacija kod tebe??!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 631
10.11.2011 19:09:34   
andydea
Curke moje,jučer predvećer dobila sam proziran iscjedak koji se kroz par sati pretvorio u smečkast,a ponoći na jutro došla jeuser posted image ....bolili su me jajnici i znala sam da dolaziuser posted image user posted image user posted image ...tako sam se rasplakala...tako sam bila jadna....avještica je došla jedan dan ranije...nije me pustila da se nadam ni jedan dan...a i testić je bio spremanuser posted image user posted image user posted image ....ali idemo dalje...sljedeći plodni dan mi je točno na rođendan....bar me to veseli....Hladna dobrodošla....user posted image tiny i riza držim fige cure....sretno

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 632
10.11.2011 19:15:25   
PinkyFunkyBirdy
Ajme što je to danas. user posted image
Najprije nas je Tiny rastužila, pa Pilić razveselila, pa sad Andydea rastužila. user posted image
Drage moje, držite se pa ćemo sljedeći mjesec sve u akciju.
Mislim na vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna želim ti iskrenu dobrodošlicu! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 633
10.11.2011 19:17:48   
Riza
Draga Anydea! vjerujem da tvom razočarenju i tuzi nije bilo kraja...ali kako i sama kažeš....idemo dalje bez odustajanja . Možda je baš tvoj ročkas 'the day'.. user posted image .
Navijam za tebe i jedan debeli plus skorouser posted image user posted image .
Ja sam svoj test kupila ali tak imam osjećaj da ću procurit....Boli me sad lijevi jajnik...tokom dana je bolio desni...ne znam....Confuseduser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 634
10.11.2011 19:20:45   
andydea
hvala vam cure volim vas....user posted image nemate pojama koliko mi znaće vaše poruke!!!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 635
10.11.2011 19:24:44   
Hladna
Andydea zao mi je, kad user posted image ode ponovo nova nada i trud, drzim fige da ti uspije ..
Riza sto cekas da vec nisi uradila test??? Kako ti uspjeva izdrzati? Ja bi ih vec 10 napravila user posted image
Ja imam sina 7 god starog i sad se trudimo za jos jedno no ovo je tek drugi mjesec, nadam se da bude i tebi i i meni i svima nama user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 636
10.11.2011 20:12:02   
mala pcelica
pa jel se tiny javila sa rezultatom bete' user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 637
11.11.2011 7:51:36   
mišica 666
tiny daj nam se javi ja isto non stop gledam jesi šta napisala. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 638
11.11.2011 7:58:37   
Riza
Curke moje! Radila ujutro test i negativan jeuser posted image user posted image user posted image . Baš sam razočarana i tužna......
user posted image još nema..... ne znam više kaj bi si mislila.... šmrc...
Tiny...kaj veli beta?!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 639
11.11.2011 8:05:36   
mamino zlateko
ako nece biti user posted image ,probaj kroz nekoliko dana napravit ponovni test...ja napravila 2 i oba bila negativna a ipak sam bila trudna..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 640
11.11.2011 8:08:48   
tiny
ej,cure,evo me,ma vec sam na odbrojavanju napisala da je negativna,nisam trudna NI OVAJ MJESEC,user posted image , ali nema predaje,opet klomifen i stoperica ovaj ciklus.tuzna jesam,jucer sam gutala suze dok se nisam cula s mm i rekla mu da je beta OPET negativna,a  on misli da ga zezam,"ma daj,ne vjerujem ti",tad je krenula tuga  i bijes iz mene,jutros sam se probudila prije 6 i prva slika pred ocima mi je negativan nalaz i sazaljenje dr.kad je vidila.svaki mjesec se sve gore osjecam i ne znam kako pomoci sama sebi u tome,a oko mene sve sretne trudnice koje su bez problema zatrudnile i ne znam jel mi gore kad me gledaju sa sazaljenjem ili kad se hvale kako su one uspjele iz prve.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 641
11.11.2011 8:15:28   
Riza
...malo si me s tim utješila. Vidjet ću kako će se stvari odvijati. Pošto mi user posted image nikad nije bila redovita.....njeno kašnjenje me i ne čudi ali ovaj mjesec smo si 'dali truda' pa sam mislila da sam trudna.user posted image user posted image A...vidjet ću....
fala na savjetuuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 642
11.11.2011 8:17:52   
mišica 666
tiny moja tetka je puno godina pokušavala dobit drugo dijete i kad je već odustala ostala je trudna i dobila sinčića. nedaj se draga doći će i tebi još jedna bebica samo moraš sačekati još malo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 643
11.11.2011 8:19:34   
Riza
Tiny..samo bez tuge...i bez predaje. Uskoro ćeš i ti ugledati svoj user posted image ... :)
Evo baš sam saznala da je prijateljica koja je pokušavala 2 godine, već su svi izgubili nadu da uopće može i ostala je trudna...
Tako da glavu gore....user posted image user posted image user posted image .......
I u nove pobjede... user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 644
11.11.2011 8:20:12   
tiny
da,samo je problem sto ja ne odustajem,i mislim da nikad i necu.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 645
11.11.2011 8:23:42   
Riza
...to je pravi stav!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 646
11.11.2011 9:23:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

...to je pravi stav!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 647
11.11.2011 9:27:26   
PinkyFunkyBirdy
Riza, možda je prerano za test. Ako ti user posted image ne  dođe ponovi test za par dana. Sve dok vještica ne dođe postoji šansa da si user posted image .

Tiny voljela bi da ti mogu reći nešto što bi te utješilo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Isplači se i izbaci sve negativne emocije iz sebe i onda hrabro sljedeći mjesec u akciju.
Samo zapamti da nisi sama - mi te podržavamo i navijamo i nadamo se s tobom.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 648
11.11.2011 9:47:48   
Riza
...ponoviti ću kroz tjedan dana opet...
Šaljem puno vibrica za sve trudilice da postanu user posted image još u ovoj godini...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 649
11.11.2011 10:06:40   
CICKA
Tiny...nemoj biti tužna, bebica će doći. MM i ja smo prvu bebicu čekali osam mjeseci, bila sam uvjerena da nikada neću ugledati user posted image , a napravila sam tone i tone testova ( već su u ljekarni znali što trebam čim bi me vidjeli).....i onda kada sam mislila da se taj mjesec nismo baš "trudili" i da ću krenuti na pretrage....ugledah user posted image

Sad se isto mjesecima trudimo i još uvijek ništa.......kada dragi Bog odredi biti ćeuser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kada dobiti prvo dijete
nimla

jer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24

manje od 24 (35%)

24 (7%)

25 (29%)

ili nad 30 (29%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!