Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 9:52:12
|
|
|
|
tiny
|
hvala,draga
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 9:57:50
|
|
|
|
mišica 666
|
tiny ma bit će jedna točkica iš iš .
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 11:16:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tiny, držim fige!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 12:52:04
|
|
|
|
Riza
|
Dobar dan svima Vama divnim osobama... nova sam ovdje.... i nadam se da je okej da Vam se pridružim.. :) Naime, sumnjam da sam trudna. Nismo se pazili....i sad kasni. Osjećam se umorno i leđa me u donjem dijelu ubijaju. Imam i probadanja u donjem dijelu trbuha i bole me jajnici baš kao pred mengu. Malo čudnije mi je kaj imam konstantno pritisak na mjehur i svako malo trčim piškit....stalno sam gladna...i cice su mi preosjetljive na dodir...imam osjećaj da će ekspodirati :D. E sad...tako me strah da to nije samo na vratima. Test ne znam da li želim još raditi...mislila sam čekati da prođe barem tjedan dana da kasni......jer je i prošla kasnila. Ali i strah me ponovnog razočarenja. Zanima me jeli koja od vas imala slične simptome?! P.s. čestitam svim budućim mama i sreću onima koje su u isčekivanju baš kao i ja....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 14:56:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Riza, želim ti iskrenu dobrodošlicu! Što se tiče testa, najbolje bi bilo da se radi minimalno dan nakon što ne dođe (u slučaju da ti se opet ciklus produžio napravi test dan nakon tog dužeg ciklusa, npr. ako ti je ciklus inače 28 dana, a zadnji put si dobila nakon 30 dana, napravi test 31. dan). Ako možeš izdržati u neizvjesnosti pričekaj do sljedećeg tjedna (ali ja nebi mogla da sam na tvom mjestu ). Ovi simptomi bi mogli biti zbog toga jer si . To ti je dosta individualno, a i puno trudnica je reklo da su imale sve simptome PMS-a. Držim fige da je u pitanju i navijam! Javi kad ćeš praviti testić da ti možemo biti podrška!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 15:03:26
|
|
|
|
Riza
|
Pinky...hvala ti na divnoj i toploj dobrodošlici!! I ja se vjeruj mi jedva suzdržavam da ne odem po testić...ali probat ću barem do sljedećeg tjedna izdržati. Voljela bih da niti ne dođe sljedećih godinu dana. . Cijeli dan imam nekakve ko leptiriće u trbuhu... nadam se da si ovoga puta nisam sve to umislila kao prošle mjesece.... Javim naravno... voljela bih imati podršku poput vas svih ....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 15:10:31
|
|
|
|
Riza
|
p.s. koliko sam shvatila...Pinky i ti si u iščekivanju ili sam krivo razumjela??
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 15:28:55
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ja sam u iščekivanju, ali ovulacije. Pisala sam o trenutnoj situaciji na više mjesta, ali možeš pogledati na prethodnoj stranici ove teme (negdje na sredini) skraćenu verziju. Malo sam neredovita, a isto bi htjela jednu malu slatku .
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 15:43:09
|
|
|
|
Riza
|
...pročitah..:) i iskreno se nadam da ćeš uskoro i ti reći da si u ''blaženom stanju'' :) za tebe...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 15:48:36
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hvala!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 16:16:43
|
|
|
|
cuba
|
Cure drage, želim svim novim članicama dobrodošlicu na forum Od srca vam želim da što prije ugledate plusić na testu i da nam u sljedećoj godini sve odreda budete mame
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 18:04:04
|
|
|
|
Livia
|
hvala na dobrodošlici i nadam se da će se ovaj put pojaviti plusić
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 18:39:30
|
|
|
|
tiny
|
e,ja ujutro idem na uzv,ali po cijeli dan imam kao neki iscjedak prozirni i stalno trcim na wc da vidim jesam li procurila,i cini mi se na gacicama da je nesto malo smede,ne puno.temp. je i dalje 37,1.i sad mi je najgore otici spavati veceras jer me strah ujutro kad se probudim da cu dobiti.zivci mi rade 100 na sat. cure molite se za mene da ipak jesam ,trebam vasu podrsku
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 19:14:31
|
|
|
|
Riza
|
Cuba...hvala ti na dobrodošlici i na lijepim željama.. stvarno je divan osjećaj znati da postoje toliko dragih i toplih osoba na jednom mjestu... . Tiny....držim ti fige...ali mogu si misliti koliko si samo nemirna zbog svega. Probaj se opustiti(koliko god to teško bilo) i zaokupiraj se stvarima koje voliš...barem da ubiješ vrijeme do sutra kada će ti sve biti jasnije. Pusti sve Dragom Bogu na volju!! I ja imam proziran i obilan iscjedak u zadnjih par dana i baš tako kao i ti imam stalno osjećaj da su mi gaće pune menge ali i dalje ništa....ne znam kaj bi to bilo.... draga...držim fige da je ..
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 19:31:33
|
|
|
|
tiny
|
i ja se nadam da ces i ti ugledati .
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 19:34:01
|
|
|
|
Riza
|
...svakako javi novosti... držimo fige za plusić
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.11.2011 20:15:09
|
|
|
|
andydea
|
Riza dobrodošla ...nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić i postati sretna ....i ja danas imam nekakvi prozirni iscjedak...danas sam super,jedino jedem i piškim nom stop...haha još malo....
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 0:30:13
|
|
|
|
jess
|
Tiny sretno sutra i javi nam lijepe vijesti uz tebe sam Riza dobrodošla i želim ti da čim prije postaneš imamo vrlo slične simptome. Ja još brojim 1 dan i ako sutra tempica ne padne i ne bude, šanse su velike da sam trudna. Pinky, mene je gin.naručila na folikulometriju u prvoj turi Klomifena 17-ti dan ciklusa (pila sam ih od 3-7 dana po 2 tablete na dan), ali mi je ovulacija prošli ciklus bila 14-ti dan (osjetila sam jake bolove na desnom jajniku) i rekla mi je da ništa na desnom j. ne vidi, ali da vidi folikul na lijevom j. U drugom ciklusu me naručila na 12-ti dan za uzv i tada je bio samo jedan folikul od 9mm, i ponovno me naručila za tjedan dana i tog folikula nije bilo, ali ja sam inzistirala da me malo bolje pogleda jer me užasno bolio lijevi jajnik i tek tad na moje inzistiranje vidjela je da je na lijevom j. otraga sakriven jedan folikul koji je bio 16mm. Ovulacija mi je ovaj mjesec bila 21. dan ciklusa. Nisam primila štopericu (na to sam dobila odgovor da mi je ona ne može dati, da se to daje samo u postupcima u Klinikama) Poslije me više nije naručila za uzv, ali sam joj to jako zamjerila jer smatram da me ipak još trebala ultrazvučno pregledati, ovako ne znam da li mogu što očekivati ili ne jer koliko znam taj folikul je mogao propasti, ili puknuti prije nego što je dozrio, ili se pretvoriti u cistu i sad kak da znam dal je taj folikul bil spreman za oplodnju. Stvarno me razlljutila i počela sam sumnjati u nju. Mislim da je moja gin.malo zmotana i da ću morati promijeniti gina. Malo teško jer kod nas baš nije neki izbor ginića (ova kod koje sam je jedna od boljih). Inače kod stimulacije Klomifenima ti se može dogoditi hiperstimulacija i ciste na jajnicima, što nije za zezati jer cista može jako narasti, a ne puknuti i onda to može izazvati dosta problema i zato je obavezna pratnja na uzv. Evo Pinky nadam se da sam ti pomogla. Ja baš i nisam nešto posebno reagirala na Klomifen, vidiš i sama da mi je stvorio samo jedan folikul, ali bolje i jedan nego ni jedan.
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 8:29:46
|
|
|
|
Riza
|
...Andydea, Jess.... držim vam fige da je u pitanju!! .........Tiny..javi nam se što prije..:):):) Ja sam i dalje u iščekivanju . još nema...iako kod mene nažalost to ne može biti siguran pokazatelj jer su mi ciklusi neredoviti . Uglavnom kašnjenje pripišem stresu ali ovaj put sam odlučila biti smirenija i probat se opustiti...u sebi se nadajući da ovaj put nije stres u pitanju. . A podjelila bih sa vama i kaj mi se počelo događati.. Naime, na trenutke kao da ostanem bez zraka.....sva se uspušem a ništ ne radim. Fakat sad ne znam kaj bi to pak bilo......postajem skroz zbunjena... Kisses
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 9:11:16
|
|
|
|
tiny
|
evo me,bila sam kod gin.,nije me pregledala na uzv,vadila sam krv za betu,u 1 ce mi biti nalazi gotovi,ali opet sam sad vidila na ulosku malo smedeg,tako da cisto sumnjam da sam trudna,mislim da cu ipak dobiti, ma bas sam tuzna,drage moje.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 9:21:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tiny nemoj se prije vremena žalostiti - pričekaj do 1h da vidiš betu. Ja se još uvijek nadam i držim fige da si !
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 9:22:16
|
|
|
|
Riza
|
..nemoj još bit tužna..... stvarno još ništ ne znaš . A takvo malo krvarenje je kolko ja znam normalno u ranoj trudnoći.... Vidjet ćeš kaj vele nalazi... samo opušteno. Svi smo uz tebe....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 9:25:42
|
|
|
|
Riza
|
ja za sebe ne znam kaj bi rekla... možda sam opet sve umislilla...srce mi ludo kuca...u trbuhu leptirići..kao pred neki gadan ispit.... Mislim da ću otići po testić.... Ne znam kaj bi....koma sam...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 10:02:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
riza hitaj po testić, ne znam sto se mucis toliko sama sa sobom,ja sam svako jutro radila testic sve dok nije pokazao + ja nisam mogla ziviti u neizvjesnosti a kasnila mi je menga koja je inace bila redovna..i kad sma znala da je rano za test ja sam ga svejedno radila tiny,kao sto cure kazu to smedje moze biti i znak trudnoce zato samo opusteno do 1 sat i nadam se da ces nam se javiti sa lijepim vjestima ...svi smo u iščekivanju za vas cure
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.11.2011 10:08:22
|
|
|
|
Riza
|
Nagovorila si me....iako nije dugo trebalo . Kupit ću ga poslije posla i ranom zorom sutra napraviti....to je jedini način da se smirim..... a najradije bi da ga netko drugi umjesto mene radi...
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!