|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
9.11.2011 9:52:12   
tiny
hvala,dragauser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 601
9.11.2011 9:57:50   
mišica 666
tiny ma bit će jedna točkica  iš user posted imageuser posted imageuser posted image user posted image  

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 602
9.11.2011 11:16:50   
PinkyFunkyBirdy
Tiny, držim fige!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 603
9.11.2011 12:52:04   
Riza
Dobar dan svima Vama divnim osobama... nova sam ovdje.... i nadam se da je okej da Vam se pridružim.. :)
Naime, sumnjam da sam trudna. Nismo se pazili....i sad user posted image kasni. Osjećam se umorno i leđa me u donjem dijelu ubijaju. Imam i probadanja u donjem dijelu trbuha i bole me jajnici baš kao pred mengu. Malo čudnije mi je kaj imam konstantno pritisak na mjehur i svako malo trčim piškit....stalno sam gladna...i cice su mi preosjetljive na dodir...imam osjećaj da će ekspodirati :D.
E sad...tako me strah da to nije samo  user posted image na vratima. Test ne znam da li želim još raditi...mislila sam čekati da prođe barem tjedan dana da kasni......jer je i prošla kasnila. Ali i strah me ponovnog razočarenja. user posted image Zanima me jeli koja od vas imala slične simptome?!
P.s. čestitam svim budućim mama i sreću onima koje su u isčekivanju baš kao i ja....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 604
9.11.2011 14:56:51   
PinkyFunkyBirdy
Riza, želim ti iskrenu dobrodošlicu! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image
Što se tiče testa, najbolje bi bilo da se radi minimalno dan nakon što user posted image ne dođe (u slučaju da ti se opet ciklus produžio napravi test dan nakon tog dužeg ciklusa, npr. ako ti je ciklus inače 28 dana, a zadnji put si dobila nakon 30 dana, napravi test 31. dan). Ako možeš izdržati u neizvjesnosti pričekaj do sljedećeg tjedna (ali ja nebi mogla da sam na tvom mjestu user posted image ).
Ovi simptomi bi mogli biti zbog toga jer si user posted image . To ti je dosta individualno, a i puno trudnica je reklo da su imale sve simptome PMS-a.
Držim fige da je user posted image user posted image u pitanju i navijam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi kad ćeš praviti testić da ti možemo biti podrška! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 605
9.11.2011 15:03:26   
Riza
Pinky...hvala ti na divnoj i toploj dobrodošlici!!
I ja se vjeruj mi jedva suzdržavam da ne odem po testić...ali probat ću barem do sljedećeg tjedna izdržati.
Voljela bih da user posted image niti ne dođe sljedećih godinu dana. user posted image .
Cijeli dan imam nekakve ko leptiriće u trbuhu... nadam se da si ovoga puta nisam sve to umislila kao prošle mjesece....
Javim naravno... voljela bih imati podršku poput vas svihuser posted image ....

Neposredna veza do poruke: 606
9.11.2011 15:10:31   
Riza
p.s. koliko sam shvatila...Pinky i ti si u iščekivanju ili sam krivo razumjela??
user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 607
9.11.2011 15:28:55   
PinkyFunkyBirdy
Ja sam u iščekivanju, ali ovulacije. user posted image
Pisala sam o trenutnoj situaciji na više mjesta, ali možeš pogledati na prethodnoj stranici ove teme (negdje na sredini) skraćenu verziju. user posted image
Malo sam neredovita, a isto bi htjela jednu malu slatku user posted image .

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 608
9.11.2011 15:43:09   
Riza
...pročitah..:) i iskreno se nadam da ćeš uskoro i ti reći da si u ''blaženom stanju'' :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe...

Neposredna veza do poruke: 609
9.11.2011 15:48:36   
PinkyFunkyBirdy
Hvala! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 610
9.11.2011 16:16:43   
cuba
Cure drage, želim svim novim članicama dobrodošlicu na forumuser posted image
Od srca vam želim da što prije ugledate plusić na testu i da nam u sljedećoj godini sve odreda budete mameuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 611
9.11.2011 18:04:04   
Livia
hvala na dobrodošlici i nadam se da će se ovaj put pojaviti plusićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CVIJET treba SUNCE ,da postane CVIJET ,a ČOVJEK LJUBAV ,da postane ČOVJEK ,jer LJUBAV je SMISAO ŽIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 612
9.11.2011 18:39:30   
tiny
e,ja ujutro idem na uzv,ali po cijeli dan imam kao neki iscjedak prozirni i stalno trcim na wc da vidim jesam li procurila,i cini mi se na gacicama da je nesto malo smede,ne puno.temp. je i dalje 37,1.i sad mi je najgore otici spavati veceras jer me strah ujutro kad se probudim da cu dobiti.zivci mi rade 100 na sat. cure molite se za mene da ipak jesam user posted image ,trebam vasu podrskuuser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Livia)
Neposredna veza do poruke: 613
9.11.2011 19:14:31   
Riza
Cuba...hvala ti na dobrodošlici i na lijepim željama.. stvarno je divan osjećaj znati da postoje toliko dragih i toplih osoba na jednom mjestu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tiny....držim ti fige...ali mogu si misliti koliko si samo nemirna zbog svega. Probaj se opustiti(koliko god to teško bilo) i zaokupiraj se stvarima koje voliš...barem da ubiješ vrijeme do sutra kada će ti sve biti jasnije. Pusti sve Dragom Bogu na volju!!
I ja imam proziran i obilan iscjedak u zadnjih par dana i baš tako kao i ti imam stalno osjećaj da su mi gaće pune menge ali i dalje ništa....ne znam kaj bi to bilo....user posted image
draga...držim fige da je user posted image ..
user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 614
9.11.2011 19:31:33   
tiny
i ja se nadam da ces i ti ugledati user posted image .

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 615
9.11.2011 19:34:01   
Riza
...svakako javi novosti... držimo fige za plusić

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 616
9.11.2011 20:15:09   
andydea
Riza dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ...nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić i postati sretna user posted image ....i ja danas imam nekakvi prozirni iscjedak...danas sam super,jedino jedem i piškim nom stop...haha još malo....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 617
10.11.2011 0:30:13   
jess
Tiny sretno sutra i javi nam lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uz tebe sam
Riza dobrodošla i želim ti da čim prije postaneš user posted image imamo vrlo slične simptome.
Ja još brojim 1 dan i ako sutra tempica ne padne i user posted image ne bude, šanse su velike da sam trudna.

Pinky, mene je gin.naručila na folikulometriju u prvoj turi Klomifena 17-ti dan ciklusa (pila sam ih od 3-7 dana po 2 tablete na dan), ali mi je ovulacija prošli ciklus bila 14-ti dan (osjetila sam jake bolove na desnom jajniku) i rekla mi je da ništa na desnom j. ne vidi, ali da vidi folikul na lijevom j. U drugom ciklusu me naručila na 12-ti dan za uzv i tada je bio samo jedan folikul od 9mm, i ponovno me naručila za tjedan dana i tog folikula nije bilo, ali ja sam inzistirala da me malo bolje pogleda jer me užasno bolio lijevi jajnik i tek tad na moje inzistiranje vidjela je da je na lijevom j. otraga sakriven jedan folikul koji je bio 16mm. Ovulacija mi je ovaj mjesec bila 21. dan ciklusa. Nisam primila štopericu (na to sam dobila odgovor da mi je ona ne može dati, da se to daje samo u postupcima u Klinikama) Poslije me više nije naručila za uzv, ali sam joj to jako zamjerila jer smatram da me ipak još trebala ultrazvučno pregledati, ovako ne znam da li mogu što očekivati ili ne jer koliko znam taj folikul je mogao propasti, ili puknuti prije nego što je dozrio, ili se pretvoriti u cistu i sad kak da znam dal je taj folikul bil spreman za oplodnju. Stvarno me razlljutila i počela sam sumnjati u nju. Mislim da je moja gin.malo zmotana i da ću morati promijeniti gina. Malo teško jer kod nas baš nije neki izbor ginića (ova kod koje sam je jedna od boljih). Inače kod stimulacije Klomifenima ti se može dogoditi hiperstimulacija i ciste na jajnicima, što nije za zezati jer cista može jako narasti, a ne puknuti i onda to može izazvati dosta problema i zato je obavezna pratnja na uzv. Evo Pinky nadam se da sam ti pomogla. Ja baš i nisam nešto posebno reagirala na Klomifen, vidiš i sama da mi je stvorio samo jedan folikul, ali bolje i jedan nego ni jedan.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 618
10.11.2011 8:29:46   
Riza
...Andydea, Jess.... držim vam fige da je user posted image u pitanju!!
.........Tiny..javi nam se što prije..:):):)
Ja sam i dalje u iščekivanju . user posted image još nema...iako kod mene nažalost to ne može biti siguran pokazatelj jer su mi ciklusi neredoviti user posted image . Uglavnom kašnjenje user posted image pripišem stresu ali ovaj put sam odlučila biti smirenija i probat se opustiti...u sebi se nadajući da ovaj put nije stres u pitanju. user posted image user posted image .
A podjelila bih sa vama i kaj mi se počelo događati.. Naime, na trenutke kao da ostanem bez zraka.....sva se uspušem a ništ ne radim. Fakat sad ne znam kaj bi to pak bilo......postajem skroz zbunjena...
Kissesuser posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 619
10.11.2011 9:11:16   
tiny
evo me,bila sam kod gin.,nije me pregledala na uzv,vadila sam krv za betu,u 1 ce mi biti nalazi gotovi,ali opet sam sad vidila na ulosku malo smedeg,tako da cisto sumnjam da sam trudna,mislim da cu ipak dobiti, ma bas sam tuzna,drage moje.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 620
10.11.2011 9:21:37   
PinkyFunkyBirdy
Tiny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj se prije vremena žalostiti - pričekaj do 1h da vidiš betu.
Ja se još uvijek nadam i držim fige da si user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 621
10.11.2011 9:22:16   
Riza
..nemoj još bit tužna..... stvarno još ništ ne znašuser posted image . A takvo malo krvarenje je kolko ja znam normalno u ranoj trudnoći.... Vidjet ćeš kaj vele nalazi... samo opušteno. user posted image user posted image
Svi smo uz tebe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 622
10.11.2011 9:25:42   
Riza
ja za sebe ne znam kaj bi rekla... možda sam opet sve umislilla...srce mi ludo kuca...u trbuhu leptirići..kao pred neki gadan ispit....
Mislim da ću otići po testić....
Ne znam kaj bi....koma sam...user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 623
10.11.2011 10:02:09   
mala pcelica
riza hitaj po testić, ne znam sto se mucis toliko sama sa sobom,ja sam svako jutro radila testic sve dok nije pokazao + user posted image ja nisam mogla ziviti u neizvjesnosti a kasnila mi je menga koja je inace bila redovna..i kad sma znala da je rano za test ja sam ga svejedno radila user posted image

tiny,kao sto cure kazu to smedje moze biti i znak trudnoce zato samo opusteno do 1 sat i nadam se da ces nam se javiti sa lijepim vjestima ...svi smo u iščekivanju za vas cure user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 624
10.11.2011 10:08:22   
Riza
Nagovorila si me....iako nije dugo trebalouser posted image user posted image .
Kupit ću ga poslije posla i ranom zorom sutra napraviti....to je jedini način da se smirim.....
a najradije bi da ga netko drugi umjesto mene radi... user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!