|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vitaminski pripravci
25.1.2011 22:26:31   
crex
Ema ima malo više od 1g.
Pred 3 tjedna sam bile smo na kontroli i cijepljenju.
I kaže meni dr. da više ne trebam davati D-vitamin kapi. Ok, super, kažem ja.
Ali ako hoćete možete joj davati neki multivitaminski pripravak u kapima za djecu, kaže dr.
Ništa im nisam odgovorila, ali je meni to skroz bez veze.
Ako mi dijete lijepo i raznoliko jede, nije boležljiva, vesela je i vrlo aktivna, pa zašto onda da je kljukam vitaminima?
K tome, sve su mliječne kašice (Lino i slična ekipa) "vitaminizirane i mineralizirane" pa ako nešto fali u domaćoj hrani onda dobije iz njih dodatnu dozu.
Da li vi dajete svojoj djeci dodatne vitamine?

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vitaminski pripravci
25.1.2011 22:30:03   
mala pcelica
cista glupost zdravom djetetu davati vitaminske pripravke,ja nebi davala...maji dajem samo kapi od propolisa jer je stalno bolesna i to je to,vitamine dobija iz svjezeg voca kojeg ocjedim u sok i bolje je to nego neka kemija...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 2
25.1.2011 22:35:47   
natalijax
nisam davala,meni isto to malo bezveze,inače moj jede sve povrče dok voče baš i neče,jesam razmišljala mu davat zbog tog voča,al čim papa sve povrče ja zadovoljna

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
25.1.2011 23:20:06   
lillyfee
ne bi ni ja, pogotovo kad ti dobro i raznoliko jede. slazem se sa curamauser posted image

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
26.1.2011 7:58:39   
mišica 666
ja sam ramoni davala vitamine kad mi jedan period nije baš jela ili sad nakon što je bila bolesna i baš joj je imunitet opao. a luna jede sve živo i nema otrebe da joj išta dajem.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 5
26.1.2011 9:01:55   
cuba
Ako je malecka velika, dobro napreduje, dobiva na težini i jede raznoliku hranu onda joj nebi trebala davati dodatne vitaminske pripravke. Nama je pedica prije 10ak dana na tom cijepljenju rekla da mu još do proljeća dajem D kapi.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
26.1.2011 22:32:24   
crex
user posted image hvala curke na savjetima! user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
2.2.2011 14:18:27   
mamicaa
Ja ne dajem kao što sam već napisala, dajem svako jutro djeci i nama žlicu meda sa lanovim sjemenkama + 8 kapi propolisa. To mi je kao preventiva, svi smo bili bolježljivi, dolazili nam ljudi iz herbalife pa iz revite, i još sličnih, sve smo probali ali nakraju ovo mi se pokazalo super povoljno i učinkovito....

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!