|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 9:37:08
|
|
|
|
ninolina
|
curkice sretnooooo....sve male tvrdoglave bebe
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 17:14:01
|
|
|
|
Gianna
|
Cure ima li novosti??? Lilia, patkice jeste mi još 2u1???
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 18:44:15
|
|
|
|
patka
|
stanje nepromjenjeno
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 18:46:34
|
|
|
|
cuba
|
patka još si tu
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 18:48:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Izgleda da češ ti dočekati sutrašnji pregled
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 18:51:07
|
|
|
|
patka
|
oooooooo da je tvrdoglava na mamu
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 4.11.2010 18:52:42
|
|
|
|
martina33
|
Svim finalisticama želim puno sreće, brz porod sa što manje boli te zdrave bebače!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 9:34:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Ima li kakvih novosti??
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 9:37:08
|
|
|
|
patka
|
ja se upravo vratila s kontrole....nema nista novog...otvorena 3cm, mlijecnost plodne vode ++ (pa sto god to znacilo) i u nedelju moram opet na kontrolu a moja se bas neda van
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 10:31:59
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: patka ja se upravo vratila s kontrole....nema nista novog...otvorena 3cm, mlijecnost plodne vode ++ (pa sto god to znacilo) i u nedelju moram opet na kontrolu a moja se bas neda van Noj je lipo kod mame ..... I meni je bio sličan nalaz plodove vode i istu večer završila u rađaoni ... Držim palčeve da i kod tebe bude isto ... Ajmo bebice vanka, svi te čekamo ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 10:51:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Patka pa ti si još tu
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 12:02:28
|
|
|
|
DEA
|
vidim-ne žuri se bebijima...mene moj muž svaku večer kreće vozit u bolnicu....naime,navečer me tako stiska jaaaako nisko doli.-ne mogu sjedit,ni hodat-moram se saviti-uz jaku aktivnost bebija... preko dana kako tako....ujutro još najbolje ali predvečer je to baš veselo.... e,sad-znam da nije pred podrod jer se tada bebi umiri...ali nisam ni pametna jer sa noom nisam dobila trudove već sam tjedan dana ranije išla zbog puknuća vodenjaka....nakon akcije koju mi9 je gina preporučila da ušće omekša eto,drage m oje...želim vam svu sriću svita....ajmo bebiji,svi lipo uredno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:09:06
|
|
|
|
Tratina
|
Evo sam i ja još ovde Bebinjo neće vani. Aj, ima još par dana do termina, paaaa.... A ja se cilu trudnoću bojala da ću rodit nedonošće Bila na pregledu. Nema nekih naznaka. Bebinjo je visoko, otvorena nisam... Al sam zato došla ko tanker! Stomak ooooogrooooomaaaaaan! Fumade me vataju, crvenim se non stop
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:26:55
|
|
|
|
lilia
|
I ja sam još ovdje, moj se isto ne da van, osim što imam malo sukrvice, drugih promjena nema. Sretno svima.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:30:31
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: lilia I ja sam još ovdje, moj se isto ne da van, osim što imam malo sukrvice, drugih promjena nema. Sretno svima. sorry ali kad vidim da si i ti jos tu bude mi nekako lakse....kikirikica se ne javlja znaci da je njena bebeica s njom
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:34:51
|
|
|
|
mlada mama
|
izdržite još malo, ja sam svog prenjela 6 dana i imala sam osječaj da je tih 6 dana duže nego cjela trudnoća,tako da znam kako vam je . Usput kad se upisuje u finalistice?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:37:09
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama izdržite još malo, ja sam svog prenjela 6 dana i imala sam osječaj da je tih 6 dana duže nego cjela trudnoća,tako da znam kako vam je . Usput kad se upisuje u finalistice? meni je vec 8 dan od termina
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:44:20
|
|
|
|
mlada mama
|
Znam patka i divim ti se kako si smirena,ja se sječam da sam rekla dr. da ja ujutro dolazim u bolnicu i da hoću da me porode, jako su me isplašili na zadnjem ctg-u su mu bili pali otkucaji ovo ovo. I otisla sam doma skupila stvari,okupala se oprala kosu izdepilirala i tu boć u 21 me uhvate trudovi
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:45:26
|
|
|
|
Tratina
|
hehe ja jedva čekam rodit, a opet ne bi ja još...!!! Stomak mi je najveći problem jer je velik, al isto će mi falit ovo koprcanje i podbadanje pod rebra. Joj da mi je znat kako izgleda! Samo da poćirim malo unutra pa onda mogu i prenijet termin
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:49:20
|
|
|
|
mlada mama
|
Tratina slikaj stomak da ga imaš za uspomenu znam da ti je sada teško vladati s njim,ali vidjet ćeš falit će ti i te kako . Bolje da ne možeš "poćiriti" onda bi bila još nestrpljivija da uzmeš i poljubiš bebicu
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:53:51
|
|
|
|
Tratina
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Tratina slikaj stomak da ga imaš za uspomenu znam da ti je sada teško vladati s njim,ali vidjet ćeš falit će ti i te kako . hehe hoću, hoću! Super šta si me sitila
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:54:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Usput kad se upisuje u finalistice? kada uđeš u 36tjedan tj u mjesecu kojem bi trebala roditi (termin) ali ti češ otvoritiza prosinac listu a je ću sa tobom da se upišem
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 13:55:39
|
|
|
|
Točkica28
|
ajmo bebinjosiii
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 14:49:37
|
|
|
|
martina858
|
hej curke, ja se pakiram... od ujutro me frce i sad su vec dosta jaki pa cekamo tateka da dodje doma pa da nas odveze u radjaonu... ali necemo coprat a vi drzite palceke da ovo moje cudo(viste) danas udahne svjezi zrak... uglavnom ako se ne javim do ponedjeljka znate gdje sam... lilia i patka adje vise, drzim vam palceke...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 5.11.2010 15:42:47
|
|
|
|
patka
|
sretno draga i da prodje sto brze i sto manje bolno
|
|
|
|
Anketa
Ime za curicu?banana0207Ime za curicu?Debora (
51%)

Miriam (
49%)
Broj svih glasova: 99Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!