|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:48:38
|
|
|
|
ninolina
|
patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:50:52
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:51:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ma tko se to mene sjetio, moj omiljeni lik bajke iz djetinjstva... Još sam tu, u jednom komadu, danas mi je termin i sad ću polako na pregled iako ne vjerujem da ostajem jer osim pritiska ne osjećam ništa. Imaju cure moj broj ako bude kakvih promjena, pa će obavjestiti. Ostale finalistice, sretno. vidis kako sam se sitila sretno draga
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:52:48
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana A da se ti javiš svom giniću? Amnioskopija se inače obavlja svako dva dana...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:54:17
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana A da se ti javiš svom giniću? Amnioskopija se inače obavlja svako dva dana... ma taj starkelja mi je isto rekao da je to sve OK i da se ne zivciram da bum tak i tak rodila prije petka
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:54:26
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana A da se ti javiš svom giniću? Amnioskopija se inače obavlja svako dva dana... slažem se s cubom...ali oni su valjda mislili brzo češ ti ipak si otvorena....ajde ženice malo akcije i neka beba još danas krene
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:54:34
|
|
|
|
DEA
|
ajmo mamike i bebiji........... ja se odo tuširat pa na kontrolu......... danas mi je 36+5.... puno sreće svima............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:56:40
|
|
|
|
patka
|
no sreće svi IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana A da se ti javiš svom giniću? Amnioskopija se inače obavlja svako dva dana... slažem se s cubom...ali oni su valjda mislili brzo češ ti ipak si otvorena....ajde ženice malo akcije i neka beba još danas krene akcija je vec obavljena
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 9:58:07
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: patka no sreće svi IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana A da se ti javiš svom giniću? Amnioskopija se inače obavlja svako dva dana... slažem se s cubom...ali oni su valjda mislili brzo češ ti ipak si otvorena....ajde ženice malo akcije i neka beba još danas krene akcija je vec obavljena po potrebi i nekoliko puta dnevno fino navečer kada vode...malo opuštanja, i onda na mužića Dea sretno draga...i ti brojiš sitno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:35:12
|
|
|
|
tinad
|
Ja se prebacivam sutra na 39 tjedana,imala lažnjake u subotu,polako paničarim,ipak mi je prvo a do rodilišta 2 sata vožnje. Malecki preko 4 kg. i nemiran.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:54:51
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: ninolina patkice draga a kako tek u petak...pa termin ti je prošao, nejde se kod vas svaki dan ili svaki drugi pa ne znam, ja sam bila u petak i kao sve je ok, otvorena 3cm, plodna voda mlijecna sve je super i rekli da opet dodjem za tjedan dana Svašta, ne kužim ih.... Draga takav je i meni nalaz bio nakon pregleda plodne vode, isti dan iza ponoći rodila D... Možda se curka ipak priprema... U svakom slučaju sretno ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:56:55
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: DEA ajmo mamike i bebiji........... ja se odo tuširat pa na kontrolu......... danas mi je 36+5.... puno sreće svima............ Sretno Dea, očekujemo izviješće.... I nama je sutra kontrola, danas ušli u 37 tj.... Još malo curke
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:58:22
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: tinad Ja se prebacivam sutra na 39 tjedana,imala lažnjake u subotu,polako paničarim,ipak mi je prvo a do rodilišta 2 sata vožnje. Malecki preko 4 kg. i nemiran. za veliku ... Mamice ne paničari, sve budeš zaboravila kada dobiješ svog mišeka u naručije... Sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:58:34
|
|
|
|
patka
|
neide se curki van jos al bude ona.....hvala ti
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 12:58:48
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tinad Ja se prebacivam sutra na 39 tjedana,imala lažnjake u subotu,polako paničarim,ipak mi je prvo a do rodilišta 2 sata vožnje. Malecki preko 4 kg. i nemiran. 2 sata do bolnice.... ufff ti kreni kad te uhvati i šeči pred bolnicom...drži se i sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 13:01:45
|
|
|
|
ciba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: tinad Ja se prebacivam sutra na 39 tjedana,imala lažnjake u subotu,polako paničarim,ipak mi je prvo a do rodilišta 2 sata vožnje. Malecki preko 4 kg. i nemiran. 2 sata do bolnice.... ufff ti kreni kad te uhvati i šeči pred bolnicom...drži se i sretno potpisujem,sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 13:27:14
|
|
|
|
kikirikica
|
i ja sam još 2 u 1. Termin prošao (29.10.), ako se ništa ne promijeni, za 2 dana idem u bolnicu.... E pa onda je to to... Uskoro!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 13:33:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure sretno svima p.s. ja sam malo tuzna jer bi i ja da je sve bilo ok sada odbrojavala sa vama
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 13:35:53
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure sretno svima p.s. ja sam malo tuzna jer bi i ja da je sve bilo ok sada odbrojavala sa vama
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 15:57:19
|
|
|
|
lilia
|
Ja sam stigla, malo me otvorio da mi može uzeti uzorak plodne vode. Tako da sam sad otvorena 1.5 cm, voda bistra i ako se šta ne promijeni za 2 dana na kontrolu. Patka ja ti savjetujem da odeš na kontrolu, nitko ti od petka nije kontrolirao plodnu vodu ni CTG? Termin ti je prošao, pa ne radi se to bez veze sve svaki drugi dan. Ja nemam riječi za takvog doktora. U svakom slučaju, sretno.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 16:46:50
|
|
|
|
DEA
|
evo izvještaj.... tlak dobar,kila 11 u plusu-zadovoljna.... bebi naaaaaaapreduje-navodno ima 3458,5g!!!!!!!!!!!!!!ja ostala paf.... otvorena za vrh prsta-kaže-odgovora tjednima....sve 5..... za 10 dana mi reka da radim ctg-... eto,,,sretno svima................... ! +
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 19:48:00
|
|
|
|
mlada mama
|
Bravo Dea pravi veliki dečko
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 20:55:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
lilia sretno dea pravi decko
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 20:59:32
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure sretno svima p.s. ja sam malo tuzna jer bi i ja da je sve bilo ok sada odbrojavala sa vama Ajoj Pepe dogodine u ovo doba ćeš ih ti već troje imati u kući
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.11.2010 21:01:49
|
|
|
|
cuba
|
Dea za velikog bebača....još samo maaaalooo Lilia sretnooooooo
|
|
Anketa
musko ime..Marta jKoje musko ime vam se vise svida?Mišo (
5%)

Mihael (
34%)

Gabrijel (
50%)

Martin (
10%)
Broj svih glasova: 116Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!