|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
7.10.2010 10:06:39   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za živahnog bebača

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 351
7.10.2010 11:13:36   
katy mama
bravoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 352
7.10.2010 11:20:48   
CallamityJane
ma vidi ti bebana sto je nestasan, tesko se tebi kada konacno izadje, ovako ga bar drzis pod kontrolom u toj vreci user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 353
7.10.2010 11:25:31   
ninolina
IZVORNA PORUKA: callanhoe

ma vidi ti bebana sto je nestasan, tesko se tebi kada konacno izadje, ovako ga bar drzis pod kontrolom u toj vreci user posted image

nakon ove nestašne četvorke, mislila sam bar će jedno biti normalnouser posted image user posted image a kad opet mali razbijač

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 354
7.10.2010 11:25:51   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 355
7.10.2010 11:28:19   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ninolina

nakon ove nestašne četvorke, mislila sam bar će jedno biti normalnouser posted image user posted image a kad opet mali razbijač

da ti budem iskrena ja vise volim kad su zivahni nego kada su mirni
volim djecu od akcije user posted image
mada puta 4x jooooj user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 356
7.10.2010 11:32:04   
ninolina
user posted image user posted image al kad maam vikne user posted image ko da nema ni jednogauser posted image

upast ću ovdje na temu...call nikako da pitam gdi si kiki klupovala robicu...bucko je ko i moja i jedino kaj nosi su haljinice i trenirke a ja bi joj i nekaj drugo oblačila ak me kužiš...u dućanu su ili joj duge ako joj gore odgovara ili su taman ali uskeuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 357
7.10.2010 11:56:09   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image za mamu5 i bebu5 user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 358
7.10.2010 11:58:28   
CallamityJane

user posted image user posted image al kad maam vikne user posted image ko da nema ni jednogauser posted image

upast ću ovdje na temu...call nikako da pitam gdi si kiki klupovala robicu...bucko je ko i moja i jedino kaj nosi su haljinice i trenirke a ja bi joj i nekaj drugo oblačila ak me kužiš...u dućanu su ili joj duge ako joj gore odgovara ili su taman ali uskeuser posted image user posted image

a koju robicu draga????
mislis farmerke, leginsice, ne znam na sta mislis???ß

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 359
7.10.2010 12:38:36   
lilia
Jupiiiii za veselog dečkića.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 360
7.10.2010 13:03:33   
ninolina

a koju robicu draga????

ma opčenito sve...jeste imale problem u izboru robice??? probala sam otvoriti temu ali mi nedauser posted image

Neposredna veza do poruke: 361
7.10.2010 13:51:08   
Joanna
Bravo za super dečkića i super mamu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Divna si Ninolino!!! Svaka čast!!!user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 362
7.10.2010 13:54:28   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malog/velikog Nina!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 363
7.10.2010 14:13:21   
Bablica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nino i mama!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 364
7.10.2010 14:29:04   
Gianna
IZVORNA PORUKA: JASNA33

bravo zauser posted image  i mamuuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka tako bude do kraja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 365
7.10.2010 15:01:38   
CallamityJane

a koju robicu draga????

ma opčenito sve...jeste imale problem u izboru robice??? probala sam otvoriti temu ali mi nedauser posted image

a nismo, Kike je bas velika buca bila, posebno dok je manja bila ali uzimala sam joj stvari sa rastezljivom pasicom i uvijek je bila tip-top sredjena. Ne znam gdje kupujes stvari tako nakaradnog kroja pa da ne moze nasim manekenkama na guzu user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 366
   [Obrisani korisnik]
7.10.2010 15:03:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 367
7.10.2010 16:20:30   
ribica1
Bravo draga, svaka čast!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 368
7.10.2010 16:26:41   
Ninaa
Bravo za bebu i za super mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 369
8.10.2010 0:32:38   
božica
superuser posted image
Ajd uživaj user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 370
10.10.2010 22:54:25   
nancy
ajme super mi je Nino ime!
neka je on zivahan mali deckic.bravooo user posted image user posted image user posted image  ,  i za mamicu,naravnouser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 371
26.10.2010 21:35:07   
ninolina
Evo jedan brzinski izvještajuser posted image
Bili danas na kontroli....dečko super imamo oko 1450 gr....sada smo u 29 tjednu...
Ja zatvorena ko čepić...čak se i sam doktor čudi...kud uz ovo četvero ne stignem ništa, još i pala....uglavnom sve je kako treba biti...
Ja prezadovoljna iako imam kontrakcije zapopizditi ali vidim da mi ne smetaju u smislu otvaranja....
Moj komadić bebe se taman jučer okrenuo tako da sad sjediuser posted image , glava mu je gore....ali stigne se on još otkolutati....sve u svemu ja zadovoljna

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 372
26.10.2010 21:36:43   
novamama
bravo ninolina, beba 5 je stvarno superuser posted image user posted image user posted image (bez obzira što mama malo pada)user posted image

pomalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 373
26.10.2010 21:37:48   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image -joooj jedva cekam da te viiiiiiidiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 374
26.10.2010 21:38:47   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image -joooj jedva cekam da te viiiiiiidiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!