|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
17.9.2010 15:06:21   
Leluška
Ma zaslužila si da se sinek zove po tebi!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo 4 kg do sada?? SRETNICA!!! Ja 7user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 326
17.9.2010 15:09:22   
ninolina
mama birala ime user posted image
a kile ja sam i ovako u debelom višku i bez trudnoće tako da...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 327
17.9.2010 15:10:33   
Leluška
ma nemaš sigurno više od mene! Ja sam 65 kg i visoka 168 cm!user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 328
17.9.2010 15:13:58   
ninolina
i ja visoka ko i ti a bila 10 kg teža...psssst nemoj nikom rečiuser posted image user posted image
ma daj ja se ne opterečujem kilama kome paše nek me gleda kome ne nek okrene glavu...mm se ne žaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 329
17.9.2010 15:16:07   
Leluška
OOO, pa ni moj! NJemu je ljepše da ima za nekaj primiti! user posted image user posted image user posted image

Ali ja se lakše nosim s manje kila, em kaj sam i kičmu operirala i zabranili mi debljanje, a prije trudnoće sam nabacila 6 kg!!!user posted image

Ma kako veliš:KAJ ME BRIGA! Bude bebač pocicao sve to ko i prvi!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 330
17.9.2010 15:20:43   
ninolina
user posted image user posted image bogme kad se zakopčaju za sisu sve bude to otišlouser posted image user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 331
17.9.2010 15:49:10   
BruMa
Znači Ninolinouser posted image
Bravo!Još malo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 332
17.9.2010 16:49:27   
cuba
Baš lipe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image  za malog NINAuser posted image
Nekako mi tuđe trudnoće uvik brzo prolazeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 333
18.9.2010 8:44:29   
lidac0605
Ma bravo za maloga Nineka!!Mamíce čuvaj sebe i ostatak društva!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 334
18.9.2010 8:46:44   
m600

IZVORNA PORUKA: ninolina

evo tete, bili smo jučer na kontroli...Beba je super...opet prati dane u tjednu, ima oko 550 gr...ma odlično je...Potvrđeno je da je dečko i da dobio sam ime...Bit će NINO!!!!!!!
Ja sam dobila velikih 4 kg do sada...tlak 120/70 zatvorena skroz...kaj me bilo strrah jer se inače dosta rano otvaram... vrijeme brzo ide tako da mi je i ovih 23 tjedna proletilo....još malouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NINU predivno ime
bravo mama,čestitamooooooooooouser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 335
18.9.2010 8:49:56   
anonno17
Potvrđeno je da je dečko i da dobio sam ime...Bit će NINO!!!!!!!

braavo mama,čestitamooooooooooouser posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 336
18.9.2010 8:54:06   
livona
wiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 337
7.10.2010 9:20:32   
ninolina
novosti od nas...
Bili jučer na kontroli, sve super....dečko odlično raste, ja zatvorena ko da nikad nisam rodilauser posted image , tlak super....Bebač ima oko 900 gr, malo je prošao veličinom dane tjedna tako da je sad tjedan veći ali to je sve normalno....Tata se napokon uvjerio da ima pimpača među nogamauser posted image ....a naše sunce malo je toliko aktivno da je doktorov komentar bio...hvala bogu za tebe da je maternica nakon toliko poroda puno mekša pa kad te tako udari lakše je....on toliko iskače iz trbuhauser posted image da se po 5 cm odgura van...ak me kužite kaj mislim rečiuser posted image user posted image ...eto toliko kontrola opet za tri tjedna pa do tadauser posted image user posted image

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 338
7.10.2010 9:22:29   
BruMa
Bravo za dečka!user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 339
7.10.2010 9:23:37   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image  za user posted image
požurio i on da se podeblja jer mu ženica bude malo deblja istouser posted image

super da je sa oba dvoje sve ok
pusa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 340
7.10.2010 9:27:22   
JASNA33
bravo zauser posted image  i mamuuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka tako bude do kraja...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 341
7.10.2010 9:27:55   
novamama
ninolina, super vijestiuser posted image user posted image user posted image

jel to mali nogometašuser posted image ?

uživaj, kad te tako čujem dođe mi da idem na treće user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 342
7.10.2010 9:40:07   
Krky
Bravo Ninolino, kad "te" čitam, mislim si: "Bih li i ja mogla još koji put". Ti ćeš ipak bit prava mama za 5 (5 u 5). Ja imam porod manje, tj. dva (ako se "carski" računa pod operaciju)user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 343
7.10.2010 9:40:50   
ninolina
novamama stigneš još user posted image
zvrk stižemo mi vas

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 344
7.10.2010 9:42:26   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Krky

Bravo Ninolino, kad "te" čitam, mislim si: "Bih li i ja mogla još koji put". Ti ćeš ipak bit prava mama za 5 (5 u 5). Ja imam porod manje, tj. dva (ako se "carski" računa pod operaciju)user posted image

ma kaj nebi moglauser posted image
čuj ja ipak zaostajem za tobom ti imaš dupliće a ja neuser posted image mogla bi ja za jedno 10 godina po jedne

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 345
7.10.2010 9:50:51   
Tsmee
Joooj, ninolina, ti ko curica. user posted image  za tebe i bebana 5.
Moram priznati da se moja sva pozitiva oko više djece  koju sam imala nakon prve trudnoće sad istopila. I jedino kaj si mislim je: ne bi više ovo... Kad me muž pitao za treće (više u šali), ja sam rekla može ak ti izneseš trudnoću user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 346
7.10.2010 9:51:33   
pepeljuga
bravo za nina i mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 347
7.10.2010 9:56:24   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Moram priznati da se moja sva pozitiva oko više djece  koju sam imala nakon prve trudnoće sad istopila. I jedino kaj si mislim je: ne bi više ovo... Kad me muž pitao za treće (više u šali), ja sam rekla može ak ti izneseš trudnoću user posted image

da te pitam za 2-3 godineuser posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 348
7.10.2010 10:02:34   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: Tsmee

da te pitam za 2-3 godineuser posted image user posted image

Bumo vidli, nikad ne reci nikad - vele ljudi. Al nosat trbuh i skoro dvogodišnjakinju... Aaaaaaa!

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 349
7.10.2010 10:03:26   
anonno17
bravo za ninača pravi je već beban a ti mama za pet. samo tako neka nastavi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!