|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.9.2010 21:29:47
|
|
|
|
njanja
|
bravo za hrabru curu. Nadam se da se dobro oporavlja i zelim sve najbolje
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.9.2010 8:06:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:15:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Cvrči, ona je dobro, ne boli je, počela je hodati pomalo na štakama. Za sada je to još uvijek par koraka ali dobro napreduje. Napravili su joj tablicu u koju je boduju i djeluje vrlo poticajno na nju. Ima nastavu gore tako da i nema mnogo praznog vremena, što je dobro Ja sam počela raditi jer nemam što više raditi tamo prijepodne s obzirom da je većinu vremena sa fizijatrom, učiteljima i sl. Psihički je većinu vremena vedra i dobre volje. Uhvati je tu i tamo da je žalosna, da želi doma, da želi odustati ali brzo je utješim. Ja... Isto kao i ona. Imam perioda kada bi samo sjela i plakala jer mi nedostaje do bola a opet se pokušam trgnuti iz depre i hrabro gledati naprijed jer to je jedino ispravno. Danas počinje rastezanje noge, prvih 1 mm. Ne znam da li će joj to biti bolno. Za očekivai je da će iza 3-4 cm početi neka vrsta bolnosti jer treba rastegnuti mišiće i tetive a tu je veći problem nego rastegnuti kost. Molim se da joj taj postupak ne bude bolan jer i o tome ovisi kada će doma. Ako joj uspiju rastezati i više od 1 mm dnevno, skratit će si vrijeme boravka u bolnici. Ona ima 55 mm za rastegnuti. S tim da vikendom ne rastežu. Možda jedino subotom.
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:17:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme draga mogu misliti kako ti je... ma bitno da je A dobro,da nije jako tužna.nadam se da će biti sve ok i da ju to rastezanje neće boliti
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:20:16
|
|
|
|
uspavana
|
hej zvonki, budi jaka! molim se i ja da to rastezanje prođe što je bolje moguće, i da se ti tvoja L vrati što prije doma na oporavak... Sigurno je teško ostaviti ju u bolnici, ali brzo će proći to vrijeme. Stalno ste mi u mislima!! držite se, i javljaj nam novosti! ako nešto trebaš tu smo!!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.9.2010 8:25:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:25:11
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj mrvica mala, puno ju ljubi od mene i Roka Mislimo na vas i nadamo se da će to sve ići po planu~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:34:49
|
|
|
|
mami 36
|
šaljemo vibrice da bude sve ok
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:36:25
|
|
|
|
ama
|
naam se da cete sto prije i bezbolnije da prodjete to sve zelim vam puno snage !!!!!!
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:46:27
|
|
|
|
ELENA35
|
Draga,držite mi se,i neka sve dobro i što manje bolno prođe .Ja imam susjedu koja je sa malim išla na rastezanje obje noge,i relativno brzo se maleni oporavio,evo ga sad trči i vozi bicikl,i igra nogomet,ma sve je dečke premašio .Inače,rođen je kao maleni čovjek(patuljak),tako da je procedura bila još kompliciranija. Sve će biti u redu i začas će proći vrijeme i taj tren ćeš i ti trčati za svojom princezom
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 8:55:58
|
|
|
|
Zvonki
|
Hvala vam cure ELENA, nadam se da ćemo tako i mi
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 9:09:32
|
|
|
|
ninolina
|
joj srečica mala neka joj bude čim manje bolno...a vi budite jaki
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:22:48
|
|
|
|
Zvonki
|
Javilo mi je dijete da su joj danas produljili nogu za prvih 0,5 mm. popodne još toliko i naših 1 mm je uspješno produljen. Još samo 54
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:25:00
|
|
|
|
uspavana
|
lijepe vijesti!! bit će sve ok!!
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 13:29:45
|
|
|
|
Marta j
|
Super vijesti neka nam curka ostane vesela i pozitivna. Biti ce sve ok.
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:48:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:49:38
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 21:51:40
|
|
|
|
cuba
|
Ajme super vijesti
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 23.9.2010 22:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 8:03:46
|
|
|
|
mami 36
|
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.9.2010 9:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 9:27:59
|
|
|
|
mama mery
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 11:01:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama i što brže ozdravljenje Bravo za malenu hrabricu
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 24.9.2010 12:03:30
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!