Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 19:32:54
|
|
|
|
anonno17
|
joj zvonki znam da si ljuta na muža ali i njemu je sigurno bed, ma sutra će biti bolje kad ona prespava i sjeti se da će brže doma ako bud vježbala i surađivala. za hrabrost
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 19:36:01
|
|
|
|
anonno17
|
htjela pogledati tvoga anđela ali ne mogu, sorry.
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 21:08:53
|
|
|
|
Zvonki
|
Stigla sam Trajalo je punih 5 sati ali uspjela sam! Hodala je ponovno! Tako sam sretna! Tako je bila slašena, krutih mišića. Nadam se da će i dalje napredovati kao i do sada. Hrabrica mamina najveća
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.9.2010 21:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 21:46:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo! Nadam se da će od sad sve ići bolje i bolje!
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 21:50:50
|
|
|
|
anuska08
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 22:37:20
|
|
|
|
cuba
|
za malu mrvicu!!
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 26.9.2010 22:39:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma bravo
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:36:55
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure moje, ja sam danas vidjela te rane po prvi puta bez zavoja. Sekunda mi je falila da ne padnem u nesvjest Probodena je na 4 mjesta šipkama kroz meso i te rane su skroz otvorene. Još je dr. rekao da ne stavljaju zavoje jer je s njima veća mogućnost infekcije. Rane se moraju cjediti na plahtu. Ja ne znam kako ću ja to dijete gledati ubuduće a da mi ne bude zlo od tih rana
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:39:23
|
|
|
|
Marta j
|
Ajoj Zvonki vjerujem da ti nije lako al jaka si ti izdrzati ces ti to sve. Kako se ona osjeca sada?
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:40:39
|
|
|
|
lilia
|
Ajme Zvonki moraš izdržati i nemoj pokazivati pred djetetom da ti je muka, zamisli kako je njoj tek i kako bi joj bilo da vidi na tebi zgražanje. Budi hrabra kao što si bila do sada.
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:41:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajme Zvonki moraš izdržati i nemoj pokazivati pred djetetom da ti je muka, zamisli kako je njoj tek i kako bi joj bilo da vidi na tebi zgražanje. Budi hrabra kao što si bila do sada.
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:42:15
|
|
|
|
Ninaa
|
Vjerujem da je strašno ali zbog nje se moraš držati. Šaljemo vam pusu i nadam se da će sve brzo proći i da će se curka držati hrabro ko i do sada
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:42:24
|
|
|
|
AntonijaV
|
moraš biti jaka zbog malene, misli na nju i njenu hrabrost..sve će biti u redu!!! možete vi to !!!!
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:44:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma ona je dosta dobro. Navikla se na život u bolnici, napreduje dosta dobro, uči i tako. Djeca oko nje odlaze i dolaze. To joj je teško jer nema nekoga tko joj je stalan tamo Taman se navikla na dvije srednjoškolke tamo a one otišle danas. Htjela ih je pozvati da dođu u njenu sobu gledati crtić na dvd-u a njih nema Pa je ostala sama. A pripremila bila i grickalice za njih Bilo mi je žao. Ali se veseli sutrašnjem danu jer sam joj ovbećala nekog Zu-Zua,one male hrčkiće koje reklamiraju. Predivni su joj.
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:45:41
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj ...Zvonki do sada ste zbilja toliko toga prošli, čeka vas još naporan put do kraja ali zbog svojih cura ćete to izdržati....
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:47:07
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ajme Zvonki moraš izdržati i nemoj pokazivati pred djetetom da ti je muka, zamisli kako je njoj tek i kako bi joj bilo da vidi na tebi zgražanje. Budi hrabra kao što si bila do sada. Jako sam se trudila, vjeruj mi. Rekla sam joj da moram na wc i izašla van jer mislim da bi pala ko kruška da sam ostala još koju minutu jer me oblio hladan znoj. U wc sam zamišljala tu sliku i pokušala si tih 3-4 min. priviknuti na to. Znala sam ja da je ona probijena na 4 mjesta i otprilike kako to izgleda ali jednostavno, kada sam vidjela uživo me satrlo
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 27.9.2010 22:50:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 7:35:45
|
|
|
|
mami 36
|
Zvonki čitam sve ovo i divim se tvojoj curici,tebi i tvojoj obitelji na hrabrosti i snazi... Držite se svi zajedno,proći će i to,za koje vrijeme će to sve biti ružna uspomena,a tvoja curka će trčati...
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 7:57:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Cure moje, ja sam danas vidjela te rane po prvi puta bez zavoja. Sekunda mi je falila da ne padnem u nesvjest user posted image Probodena je na 4 mjesta šipkama kroz meso i te rane su skroz otvorene. Još je dr. rekao da ne stavljaju zavoje jer je s njima veća mogućnost infekcije. Rane se moraju cjediti na plahtu. Ja ne znam kako ću ja to dijete gledati ubuduće a da mi ne bude zlo od tih rana A joj draga baš mi je žao,drži se koliko god jače možeš
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 8:41:55
|
|
|
|
ZVRK
|
zvonkec draga drži se .''izvuci''snagu''iz svoje curke kada je ona ''jača''od tebe. mi mame se raspadnemo kada vidimo razderano koljeno a kamoli ne nešto veće. samo hrabro dalje p.s.-kaži joj da te bole oke jer si bila na propuhu pa da imaš izliku kada te vidi da si otečena od plača
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 8:48:35
|
|
|
|
mariola
|
Drži se Zvone. Toliko toga ste prošli, uskoro će sve biti iza vas. A kad ti treba razumijevanje i topla riječ, rr je uvijek tu za tebe
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 8:53:04
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mariola Drži se Zvone. Toliko toga ste prošli, uskoro će sve biti iza vas. A kad ti treba razumijevanje i topla riječ, rr je uvijek tu za tebe Zato vas i gnjavim ovim informacijama.
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 8:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
mogu mislit kak ti je bilo kad si vidjela, vjerujem da bi i meni došlo slabo... šaljem ti jedan čvrsti zagrljaj da izdržiš, neka ti se u Gospodinu snaga obnavlja... "Oni koji se uzdaju u Gospoda, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se." (Izaija 40,31) ljubi dijete!
|
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 28.9.2010 15:08:56
|
|
|
|
uspavana
|
zvonki, mogu misliti kako je gledati te otvorene rane... ali glavno da je tvoja L ok... i da ste zajedno jake!! s vama smo!!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!