|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 20:31:32
|
|
|
|
katy mama
|
ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu gresku !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku! ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutu ! odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide auto !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti ! nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:00:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:05:40
|
|
|
|
pikachu
|
Sve je dobro, što se dobro svrši... Sada oči širom otvoriti i učiti na greškama...
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:49:16
|
|
|
|
cuba
|
katy mama, svakome se može dogoditi, dovoljan je dijelić sekunde....dobro je prošlo, nije se ništa dogodilo a to je najvažnije
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:30:56
|
|
|
|
Gogule
|
grrrrrrrr. upravo sam saznala ono što sam i pretpostavljala. Kad se vratim s GO prestajem raditi u firmi. Mislim ponudili su mi drugo radno mjesto za koje znaju da ga neću prihvatiti
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:35:21
|
|
|
|
ZVRK
|
a onda si ti dala otkaz ili oni tebi?
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:36:33
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj Gogule baš mi je žao
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:39:52
|
|
|
|
Gogule
|
zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći.
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:42:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnooo
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:51:55
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno u traženju i da nađeš ono što ti voliš da radiš
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 13:02:18
|
|
|
|
maja
|
da što prije nađeš neki posao
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:02:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno..
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:02:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:10:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: maja da što prije nađeš neki posao
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:38:57
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. sretno
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:41:12
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: katy mama ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu gresku !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku! ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutu ! odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide auto !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti ! nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti hvala dragom bogu da je sve dobro prošlo
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:53:19
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. Bejbe, sretno!!!!!!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.9.2010 14:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 16:45:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
Goge kao sto ti vec rekoh uopste ne sumnjam u tebe da ces naci posao. ali uopste, uz malo srece i bolji od prethodnog
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 17:02:54
|
|
|
|
Gogule
|
hvala mačkice, i već su me zvale dvije moje bivše šefice (za koje sam radila administraciju) da dođem kod njih u dućan.
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 17:03:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. Bejbe, sretno!!!!!!
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.9.2010 18:10:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:11:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ajme,,,pa uvijek nešto kod vas?!
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:34:51
|
|
|
|
maja
|
a ebi ga cvrči, stvarno ne znam šta da ti kažem ja bi pukla sigurno drži se i nedaj da te izbace iz takta
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:36:14
|
|
|
|
Gogule
|
joj cvrči . Ja bi rekla da me nema doma i nebi me bilo do popodne. BTW. sjetila sam se tvoje sveki i torte.. mislim da je njoj trebao samo prijevoz do vas
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!