Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:32:00
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: koka bOK evo nas opet....cura spava , ja doručkujem i čekam da zatraži sisu zašto bi ti doručkovala, a ona ne ?!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:35:06
|
|
|
|
tiha
|
tesko ti je bas plavu dobit ja imam crveni pigment i vec 8 godina se farbam i sad se tako stalno farbam samo nekad malo vise smedih pa onda vise plavih i tako pa sam plava ali prvi puta sam si blajhala 3 puta kosu u tjedan dana za svatove i na kraju se u smedu ofarbala i 3 puta dnevno prala kosu da se malo ispere i dobila neku vise maslinastu ali boja je bila za bogove na slikama plava a vani maslinasta
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2008 9:40:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:42:21
|
|
|
|
koka
|
onda ni ja nisam baš dobrica , a tako simpa izgledam
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:43:47
|
|
|
|
sanjalica
|
koka ... možda je problem u pivu ?!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:44:22
|
|
|
|
koka
|
ko zna
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:45:21
|
|
|
|
koka
|
eto ga sad budi pametan, jela je u 6 i 30 i zaspala oko 8 dok smo bile na kavici ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:47:06
|
|
|
|
sanjalica
|
pametna cura dala mami pauzu za kavu ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:47:57
|
|
|
|
Ira_
|
Moje malo je zaspalo u 20:30, probudila se u 6 ujutro. Sada opet pajki, iako bih voljela da sam je mogla dojiti, sada kažem blažena bočica i Hipp !
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:49:56
|
|
|
|
sanjalica
|
dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:51:22
|
|
|
|
tiha
|
ja sam dojila ali hipp je bio obavezan morala je imati dohranu ujutro i navecer pa je spavala cijelu noc od pocetka ....
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:54:48
|
|
|
|
koka
|
Ja sam za dojenje , al bože moj one koje ne mogu moraju biti nekako nagrađene, pa barem spavanjem
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:55:33
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:56:36
|
|
|
|
Puli
|
mi spavamo s jednim buđenjem oko 5 kad se cica traži ali s obzirom da zaspi oko 19.30 može se reći da spava cijelu noć
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:57:49
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke, kako ste? Moram prvo nešto napraviti, pa ću se onda družiti s vama...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:58:04
|
|
|
|
sanjalica
|
ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:59:50
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko ! Nemoj se ljutiti draga Ira , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:00:50
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave... Ja se osobno nisam našla uvrjeđenom , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2008 10:01:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:02:52
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko ! Nemoj se ljutiti draga Ira , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika Koka nemam se zašto ljutiti, pa svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje stavove. Pa nije vrag da živimo u kamenome dobu! I ja Vama šaljem puno !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:04:39
|
|
|
|
Ira_
|
Uostalom ovo nije mjesto za takve rasprave, za to postoji drugo mjesto ( gdje caruje drugarstvo, gdje ... ) ako se sjećate Branko kockica !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:04:50
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave... Ja se osobno nisam našla uvrjeđenom , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje! nije mi niti bila namjera da bilo koga uvrijedim ... niti osuđujem... i tko može, a to ne čini - to je odluka majke... jer je to njeno tijelo i njeno dijete... izbjegavam osuđivati bilo kakve situacije - od dojenja, pa do odgoja......
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:05:45
|
|
|
|
koka
|
Ja sam jednom baš tu bila pričala nešto o dojenju pa se naka cura malo uvrijedila...a nije mi bila namjera...tako bolje spriječiti nego liječiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:06:42
|
|
|
|
koka
|
Ajmo promjeniti temu , sta se radi danas?
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:07:58
|
|
|
|
Ira_
|
Nema se tko šta nalaziti uvrjeđen niti ljut. Koliko ja znam ovdje smo da se družimo, razmjenjujemo iskustva, suze, smjeh. Nitko nije ovdje da nekoga povrjedi ( slučajno ili namjerno )
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!