|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 11:53:40
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Bebys pa ti ako vjerujes toj lijecnici...izvini ..neznam sta da ti kazem...beba se rodi obicno invalidan ako ide vaginalno...na zadak....i to kazu svi i to je dokazano a to sto ona tebi govori..vjerovatno to zelis cuti... mislim carski je nuzan na zadak...ako zelis zdravu bebu...a to je najvaznije... Bebys, nemoj se ljutiti, ALI OVO JE NAJVEĆA GLUPOST koju sam čula na raji!!!!!Kao prvo, plašiš anaxx, a kao 2. znam puno djece koje su se rodile vaginalno na zadak i daleko su od invalidnih, ma strašna mi je uopće ta riječ koju si rekla...Naša Dora04 je rodila Katju za 2 h na zadak, mala je prekrasna i zdrava curica, moja jedna frendica je rodila divnu curicu na zadak vaginalno, mislim, malo se namučila, ali je sve ok....Moj stric je prije 70 godina rođen vaginalno i sasvim je normalan, tako da molim te prije ovakvih istupa provijeri stvarno stanje jer ovo što si rekla, i to još trudnoj ženi je katastrofa!!!!!! hvala na podršci!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 11:55:39
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Bebys pa ti ako vjerujes toj lijecnici...izvini ..neznam sta da ti kazem...beba se rodi obicno invalidan ako ide vaginalno...na zadak....i to kazu svi i to je dokazano a to sto ona tebi govori..vjerovatno to zelis cuti... mislim carski je nuzan na zadak...ako zelis zdravu bebu...a to je najvaznije... Bebys, nemoj se ljutiti, ALI OVO JE NAJVEĆA GLUPOST koju sam čula na raji!!!!!Kao prvo, plašiš anaxx, a kao 2. znam puno djece koje su se rodile vaginalno na zadak i daleko su od invalidnih, ma strašna mi je uopće ta riječ koju si rekla...Naša Dora04 je rodila Katju za 2 h na zadak, mala je prekrasna i zdrava curica, moja jedna frendica je rodila divnu curicu na zadak vaginalno, mislim, malo se namučila, ali je sve ok....Moj stric je prije 70 godina rođen vaginalno i sasvim je normalan, tako da molim te prije ovakvih istupa provijeri stvarno stanje jer ovo što si rekla, i to još trudnoj ženi je katastrofa!!!!!! malo je zeni pred porod preostro ipak su trudnice pred porod osjetljive i imaju strah bez ovoga zenska je trazila savjet a na njoj je ipak da odluci bez nas
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 11:57:19
|
|
|
|
njanja
|
da je meni ovo netko rekao pred porod kada je Jan bio na zadak, pa ja bi poludila!!!!! anaxx, zaboravi to, vjeruj svojoj doktorici i poslušaj onaj moj savijet ako potraje.....sve će biti ok....
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 11:58:16
|
|
|
|
lidac0605
|
Uostalom-kaj bumo sad tu šlogali unapred...beban se stigne još 5x okrenut kak treba
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 12:00:00
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Uostalom-kaj bumo sad tu šlogali unapred...beban se stigne još 5x okrenut kak treba pozdrav!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 16.3.2010 12:41:23
|
|
|
|
Tsmee
|
Anaxx, neću ti sad niti nabrajati za koliko vaginalnih poroda na zadak sam čula i sve je bilo ok. Istina je da su neka dječica morala nositi remenčiće, ali sa svima je do godine dana bilo sve u savršenom redu. Što se tiče ovih crnih prognoza o kojima Bebys priča, to zaista nije osnovano, a i nije baš lijepo širiti dezinformacije posebno ako će netko na temelju toga donijeti važnu odluku. Pustimo procjene stručnjacima. Mene je prije prvog poroda bilo jako strah jer su rekli da nosim veliku bebu, a kod velikih beba je najveći problem širina ramena pa se događa da uslijed traume poroda pukne ključna kost (iako ide na glavicu). No, onda sam čula da čak i ako se to dogodi, nije strašno i brzo zacijeli. Kod poroda na zadak nisam čula tako nešto, samo ovu stvar za kukiće, ali kao što rekoh, to se brzo i lako ispravlja. No, stigne se beba još okrenuti. Moj se brat okrenuo zdnji tjedan, a od moje frendice mala čak unutar zadnjih 24 sata. Tako da je sve moguće. Daj ti malo lezi i porazgovaraj s njom, mislim da će bolje reagirat ak je lijepo zamoliš neg ak buš skakala i bućkala je Držim fige draga! Uživaj u ovim krasnim trenucima, u lupkanjima i ritanjima iznutra, a uskoro ćeš i držati svoju bebicu Pusa!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:35:07
|
|
|
|
anaxx
|
20 dana još!!! hvala tsmee na lijepim riječima našla sam neke vježbe na netu koje navodno pomažu da se bebač okrene (iako ne vjerujem puno u to) danas ću malo pokušati ''''vježbati''''
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:39:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma anax bit ce to sve ok,samo pozitivno razmisljanje i jos malo i bebac stize
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:39:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Bebys pa ti ako vjerujes toj lijecnici...izvini ..neznam sta da ti kazem...beba se rodi obicno invalidan ako ide vaginalno...na zadak....i to kazu svi i to je dokazano a to sto ona tebi govori..vjerovatno to zelis cuti... mislim carski je nuzan na zadak...ako zelis zdravu bebu...a to je najvaznije... Bebys, nemoj se ljutiti, ALI OVO JE NAJVEĆA GLUPOST koju sam čula na raji!!!!!Kao prvo, plašiš anaxx, a kao 2. znam puno djece koje su se rodile vaginalno na zadak i daleko su od invalidnih, ma strašna mi je uopće ta riječ koju si rekla...Naša Dora04 je rodila Katju za 2 h na zadak, mala je prekrasna i zdrava curica, moja jedna frendica je rodila divnu curicu na zadak vaginalno, mislim, malo se namučila, ali je sve ok....Moj stric je prije 70 godina rođen vaginalno i sasvim je normalan, tako da molim te prije ovakvih istupa provijeri stvarno stanje jer ovo što si rekla, i to još trudnoj ženi je katastrofa!!!!!! potpisujem njanju tek sam sad vidla opvo bebys to uopče nije točno a ta priča koju si stavila nosi sigurno još nešto a ne beba na zadak... ak me kužiš... anax bit će sve u redu i još malooooooooo
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:42:24
|
|
|
|
mariola
|
Anaxx draga, molim te ne slušaj glupe negativne priče nego samo misli na svoju bebicu i uživaj u ovim zadnjim danima trudnoće. Sve će biti u najboljem redu.
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:44:57
|
|
|
|
anaxx
|
ma ja sam uglavnom pozitivac, a i šta imam od uzrujavanja... biti će sve ok, ja tu malo mogu utjecati... možda da ozbiljno popričam s bebačem da se odmah u početku postavim kao gazda i da se zna da se takva tvrdoglavost neće tolerirati ni najmanjem u familiji!!!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 9:46:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ma ja sam uglavnom pozitivac, a i šta imam od uzrujavanja... biti će sve ok, ja tu malo mogu utjecati... možda da ozbiljno popričam s bebačem da se odmah u početku postavim kao gazda i da se zna da se takva tvrdoglavost neće tolerirati ni najmanjem u familiji!!!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 10:25:19
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ajmo, odbrojavamo.....još malo malo pa će nam se pridružit još jedna bebica ... Držimo fige i šaljem ti snagu da izdržiš još ovo malo vremena kao 2u1... Pozitiva neka vlada i sreća dolazi nam beba još jedna na svijet
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 10:29:13
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ma ja sam uglavnom pozitivac, a i šta imam od uzrujavanja... biti će sve ok, ja tu malo mogu utjecati... možda da ozbiljno popričam s bebačem da se odmah u početku postavim kao gazda i da se zna da se takva tvrdoglavost neće tolerirati ni najmanjem u familiji!!! Bumo mi još vidli ko bu tu gazda Ali bar za sad, popričaj ti malo s , nemre škoditi
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 10:30:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 . Pozitiva neka vlada i sreća dolazi nam beba još jedna na svijet Jos malo anaxx, i samo pozitivno, ne slusaj ove glupe price, neki stvarno nemaju obzira
|
|
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 17.3.2010 14:59:58
|
|
|
|
Anita**
|
Sretno i samo naprijed! Ne slušaj ove gluposti, od moje frendice beba se okrenula dan pred porod. A i znam dosta poroda na zadak koji su super prošli. Drži se! A što se odbrojavanja tiče evo da ti se pridružim...ja još 2 tjedna!
|
|
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:25:31
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav svima... još 18 dana... mislim da će stvarno biti i prije jer evo noćas me probudila bol u donjem dijelu trbuha, onako kao da ću dobiti stvari... trajalo je neko vrijeme pa popustilo...? danas sam se probudila s nekom mučninom... baš nekako bez veze, ništa mi ne ide za doručak... ha vidjeti ćemo...
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:27:56
|
|
|
|
adryosijek
|
ajde sretno i drzi se sve ce dobro proc ja imam jos 34 dana ja bi ranije uhh vec sam luda nespavam nikako
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:31:12
|
|
|
|
ninolina
|
anaxx još malo jel te sad poboljeva
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:31:23
|
|
|
|
mala pcelica
|
drzi se sad ce bebica...mozda od nestrpljenja imas mučnine
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:33:38
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: ninolina anaxx još malo jel te sad poboljeva ne samo se osjećam nekeko loše, mm otišao na posao, mali je u vrtiću pa ću se ja još malo vratiti pod dekicu...
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:38:43
|
|
|
|
Gianna
|
Drži se draga , to ti samo bebica poručuje da jeda čeka da te vidi !
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:45:04
|
|
|
|
anaxx
|
ako se bude nešto dešavalo naravno da ću vam javiti, idem sad...
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 19.3.2010 9:54:52
|
|
|
|
lueman
|
ma sve bude super, samo budi pozitivna moja srednja se okrenula u roku 4 dana a došla sam na dogovoreni carski srećom sam išla na još jedan ultrazvuk. ako beba nije prevelika, čak i ako se ne okrene može se vaginalno rodit, tak da nemoj brinut
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.3.2010 10:21:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!