|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   25 dana do termina!
12.3.2010 11:52:29   
anaxx
eto i mene skoro na cilju pa sam osjetila potrebu da otvorim svoju temu za ODBROJAVANJE, a tu ću vam se vjerojatno javiti i kad bebač stvarno krene...

mislim (ili se možda samo nadam) da će se sve odigrati i ranije jer već me tu i tamo zna probosti u donjem dijelu trbuha kao kad treba dobiti stvari, leđa me bole, a i kosti zdjelice... sva se rastežem očito user posted image , dobila sam 15 kg i nadam se da je to to, možda još kila +

doma je sve spremno, starinska košara u kojoj sam i ja spavala kad sam se rodila, a i moj prvi sin, robica, pelene, izdajalica, torba za rodilište, robica za bebu i mene kad tata dođe po nas... što još? ne znam, slobodno me podsjetite!

uh, još samo da dočekamo porod i da se ne mučimo previše i... kako bi moj sinko rekao... ''neka beba već izađe iz maminog trbuha pa da me mama opet može nositi''...

< Poruku je uredio Renata RR -- 12.3.2010 11:58:19 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: 25 dana do termina!
12.3.2010 11:53:49   
maja
user posted image user posted image user posted image  eto kako je brzo prošlo, neka ti ovi dani prođu još i brže i sretnouser posted image

< Poruku je uredio Renata RR -- 12.3.2010 11:58:33 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
12.3.2010 12:00:40   
ejmama
Sretnooo, izgleda da si sve spremila, samo još da razmjenimo brojeve da možeš javiti kad beba stigneuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 12:00:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 4
12.3.2010 12:04:17   
anaxx
IZVORNA PORUKA: ejmama

Sretnooo, izgleda da si sve spremila, samo još da razmjenimo brojeve da možeš javiti kad beba stigneuser posted image user posted image user posted image

baš sam te htjela pitati da li je u Ri bolnici sve ostalo isto kao pred 3 godine: beba je s mamom u sobi i sama mama se brine o hranjenju, a premataju je sestre... i sve ostalo...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
12.3.2010 12:08:05   
ejmama
Sve je ostalo isto, jedino je osoblje puno ljubaznije i dr. su super. Ti ništa ne radiš osim dojenja.

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
12.3.2010 12:15:07   
anaxx
hvala na odgovoru,
isto pitanje sam ti postavila i na pp, super za osoblje iako ja ni prošli put nisam imala negativno iskustvo..

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 7
12.3.2010 12:19:48   
ejmama
Puno su se promjenili nabolje, ovaj put nam je došla sestra u sobu i pričala o dojenju, dala savjete, pomogla. Jedna stara baba je jedino bila grintava, a ostalo ima puno mladih, i babice su mlade super ženske, bar je moja bila, imala sam osjećaj kao da mi je tamo prijateljica.

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
12.3.2010 12:20:45   
ejmama
IZVORNA PORUKA: anaxx

hvala na odgovoru,
isto pitanje sam ti postavila i na pp, super za osoblje iako ja ni prošli put nisam imala negativno iskustvo..

Nisam dobila pp.user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 9
12.3.2010 12:25:03   
Bebys
sretno anaxx
moze to svaki tren....samo hrabro i nebrini se...user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
12.3.2010 12:30:10   
anaxx
uh baš sam se čula s mamom, trebala mi je doći za tjedan dana da preuzme brigu oko malog kada porod krene tako da smo mm i ja bez brige, ali bila je na gin pregledu i mora na operaciju user posted image ,
ne znam što ćemo sad ako me uhvati kroz tjedan, po noći ... kamo ću s malim...  muževi roditelji rade i ne žive blizu nas...mm neće moći biti sa mnom?????
ah stalno neki problemi

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
12.3.2010 12:50:41   
ejmama
Ja sam svog potjerala, počeo postavljati previše pitanja pa sam rekla nek ide doma. Meni je jedna sestra držala leđa, zapravo držala je jastuk i mene, jadna žena mislim da sam joj zgnječila noge, tako da mi zapravo on nije ni falio.

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 12
12.3.2010 13:15:02   
pepeljuga
ajme anax meni je to brzo proletilo....jos malo i stize bebacuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 13
12.3.2010 13:15:36   
lidac0605
Sretno,Anaxx...ja sam već bila babinjača 25 dana prije termina user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 14
12.3.2010 14:18:02   
zozo1
Sretno Anaxx, ja se isto nadala ranijem porodu pa prenijela dva dana, mjesec dana prije raznorazni simptomi, kako se bližio termin, meni ništa user posted image .
Bitno da ti je muž s malim, ne brini se što možda neće biti na porodu. Meni je drugi porod bio brz i bolje sam se u svemu tome snašla nego prvi puta kada nisam znala što me čeka. Sretno !!!

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 15
12.3.2010 14:24:32   
adryosijek
ja imam nekih 40 dana jos po doktorovom izracunu a po mome je tjedan prije ...sad cemo vidit ko je bio blize ja ili doktor ..kud srece da 2 tjedna prije rodim jel mi je vec sad stomak pregolem pitam se di ce ta beba izac ,nebi se zacudila da bude i carski rezuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 16
12.3.2010 14:28:22   
Anoniman

kako bi moj sinko rekao... ''neka beba već izađe iz maminog trbuha pa da me mama opet može nositi''...

genijalan je user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga zelim ti sto brzi i bezbolniji porod, stvarno je proletelo user posted image obavestavaj nas redovno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 17
12.3.2010 14:33:30   
natalijax
draga sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
12.3.2010 14:37:10   
adryosijek
da i sretan i brz porod i oporavak  posto ces rodit prije meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 19
12.3.2010 17:16:44   
ZVRK
sretno draga i nadam se da te budemo lijepo otpratile u rađaonu.
a mm naka čuva sina pa češ biti mirnija i koncetriranija za porod nego da ga pričuva ''susjeda''a onda ti da stalno misliš kakjo je njima doma

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 20
12.3.2010 20:23:44   
pikachu

... ''neka beba već izađe iz maminog trbuha pa da me mama opet može nositi''...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno, anaxx!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 21
12.3.2010 20:34:24   
happy future mum
sretno ti, i ja sam isto tu negdje do termina, ali meni nije još spremno skoro ništa, tek ću ovaj tjedan, iako se nadam da neću još roditi jer smo danas bili na ultrazvuku i bab ima samo 2 kile i 100 grama a obujam glave  odgovara 36.om tjednu kao i dužina bedr.kosti, samo je obujam trbuha kao kod bebe od 30 tj. user posted image user posted image user posted image ne znam šta da radim, da li da tražim drugo mišljenje.. Uglavnom,  sretno s porodom i super da si sve spremila ja samo robicu bebi, nisam još krevet i kolica. 

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 22
12.3.2010 20:45:18   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: happy future mum

sretno ti, i ja sam isto tu negdje do termina, ali meni nije još spremno skoro ništa, tek ću ovaj tjedan, iako se nadam da neću još roditi jer smo danas bili na ultrazvuku i bab ima samo 2 kile i 100 grama a obujam glave  odgovara 36.om tjednu kao i dužina bedr.kosti, samo je obujam trbuha kao kod bebe od 30 tj. user posted image user posted image user posted image ne znam šta da radim, da li da tražim drugo mišljenje.. Uglavnom,  sretno s porodom i super da si sve spremila ja samo robicu bebi, nisam još krevet i kolica. 
pa tvoja bebica je malena moja je sa 30 tjedana imala 2 i 400 hmmm il je moja prevelika meni uvijek doktor kaze da je napredna a i da ja nisam mala heheuser posted image user posted image

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 23
12.3.2010 20:48:13   
adryosijek
sad 16 tog idem na pregled to ce biti 34,35 tjedan prijelaz bit ce oko 3 kile bebac ..a neznam ako mislis da nesto nije ok s bebom odi vidi kod dgugog doktora ..ja cu svog mjenjat kad rodim jel je nepouzdan i nepase mi star i smotan

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 24
12.3.2010 20:55:07   
L.P.
Sretno Anaxx,neka sve bude ok i s tobom i s bebom!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!