sina
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: sina IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: sina ja mogu samo reći za sebe da gubim nadu i ne znam kojim čudom ću doći do svoje bebice. sve me zeza,novaca ni za lijek,sad vidim da kažete da se i u bolnicama tak dugo čeka,non stop se vrtim ko u nekom začaranom krugu i nikako iz njega van.čak ni neznam pravu dijagnozu ni mene ni mm,jer melo je sve u redu,malo nije ništa,ma i ti doktori ni sami ne znaju,a nemam love da odem negdje drugdje. Jesi bila kod MPO doktora? Si bila na kakvom postupku do sada? nisam do sada i ne polažem nikakve nade u to ,pogotovo sad kad vidim koliko se dugo čeka. 1,5 god???? kaj su se oni ludih gljiva najeli? trebala sam ići prošli tjedan konačno na vuk vrhovac i pošemerio mi se cijeli ciklus,pa nije došla,sad moram ići kod svog ginića da mi izregulira ciklus,onda tek tamo,ali kao što rekoh ne polažem nikakve nade u to. Nikakve nade u doktore ili? Gle ako ne potražiš pomoć onih koji se time bave,nitko ti drugi neće pomoć. Moj savjet ti je odi na konzultacije bilo u VV, neku drugu kliniku i oni če ti dalje reći šta trebaš obavit i kako dalje. Inače u VV ti je jako dugo čeka općenito na postupak i ostale stvari, zasad jedini koji nemaju neku listu čekanja ti je Vinogradska. hvala draga na odg. u vv nisam išla jer mi nije došla ,pa nismo mogli obaviti to što treba,a mislim da ću i otići u vinogradsku ako je tamo manja gužva,samo da se nešto pokrene.
|