|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Opet mi:(((
16.2.2010 23:25:29   
ninolina
Vec sada ima naznake da bude jaka i velika osoba na mamu, a sa alergijama ce nauciti zivjeti jer to ce joj s vremenom preci u stil zivota, kad ce biti starija i strpljivija.

a ribica mala slatka, jooj bit će dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 26
17.2.2010 0:06:50   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

Vec sada ima naznake da bude jaka i velika osoba na mamu, a sa alergijama ce nauciti zivjeti jer to ce joj s vremenom preci u stil zivota, kad ce biti starija i strpljivija.

a ribica mala slatka, jooj bit će dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
17.2.2010 7:00:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 28
17.2.2010 7:09:17   
ines
Ja sam isto rođena bez imunogamaglobulina tj svi se rodimo bez toga samo ga neka djeca razviju neka ne. Moja je mama za mene naručivala kristalne injekcije baš zbog toga i bila sam ubitačno bolesna. Stalno po doktorima i bolnicama sve do puberteta kada je to ko rukom odnešeno. Da ti se raspitam za te injekcije?

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
17.2.2010 7:14:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ines)
  Neposredna veza do poruke: 30
17.2.2010 7:28:50   
ines
Da to ti je to. Baš sam zvala mamu i to ti je umjetni imunitet . Injekcije se dobivaju jedamputa godišnje i ja sam ih dobila po preporuci pedijatra. Kako danas sve moraš sam istraživati i tražiti probaj nazvati vašega podijatra pa ga pitaj malo više o tome. To su ti kristalne injekcije.

Mama dva mala anđela!

Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
17.2.2010 7:39:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ines)
  Neposredna veza do poruke: 32
17.2.2010 9:17:43   
lidac0605
Moje dijete se preporodilo kad sam ga odvela na Srebrnjak...imali smo isto problema sa pravim urtikarijama koje su krenule sa godinu dana,meni osobno nije bio dermatolog od neke koristi-ženska mi je rekla ono kaj i sama znam da je to alergijski osip (hahaha,dobro jutro,ne...)Davala mu Claritine i to je bio domet-a po meni je to samo privremeno rješenje

Sama ja tražila uputnicu za Srebrnjak,obradili ga tam od glave do pete,doktori su tamo stvarno stručnjaci i znaju kaj rade.Dobio da pije Singulair prašak,Aerius samo ak ima potrebe-i on nije imao od onda urtikariju više nikad-jer se našao konkretan razlog i dodaci u hrani koji mu smetaju...
Ovo je sve do tada bilo tapkanje u mraku...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 33
17.2.2010 9:22:14   
Njofra
user posted image a joj Cvrčak želim malenoj brz oporavak, a tebi stvarno puno snage da tu alergiju progurate skupa. Baš mi je žao malene kad sam pročitala što je prošla, ma srček mali.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 34
17.2.2010 9:26:11   
ines
Mij isto mali dobio taj singular prašak i mogu potvrditi da je super stvar ali smo ga i prebacili na kozje mlijeko.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 35
17.2.2010 9:33:47   
curice
šaljem vam brdouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 36
17.2.2010 12:04:19   
Bebys
IZVORNA PORUKA: natalijax

a joj cvrčakuser posted image user posted image vjerujem da ti je muka,i vjerujem da je malenoj več svega dosta,zbila mi je žao što je takouser posted image user posted image user posted image
  takodjer...user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 37
17.2.2010 12:53:17   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: Njofra

user posted image a joj Cvrčak želim malenoj brz oporavak, a tebi stvarno puno snage da tu alergiju progurate skupa. Baš mi je žao malene kad sam pročitala što je prošla, ma srček mali.

stvarno je srcano dijete za ne povjerovati, sreca u nesreci da se ona drzi tako dobro user posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 38
17.2.2010 13:34:26   
Anoniman
nemreš vjerovat... user posted image čitam čitam...
stvarno kalvarija... user posted image
ali cvrčkica mi je originalna s komentarima! hvala Bogu da je dijete tako vedra duha, izborit će se ona!
držite se cure! user posted image user posted image user posted image user posted image

moja Paulina je na nešto alergična ali još nitko nije skužio na šta.
svake zime ima bar 4-5 bronhitisa i gotovo stalno je na flixotidu a kad je gadno i na ventolinu, al ovo je očito drugačije.
trebali bi ponavljati testove...

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 39
17.2.2010 13:42:28   
Marta j
Cvrcak zao mi je drzi te se tvoja je curica jaka i vi ce te skupa to izgurati nadam se kada malo poraste da ce sve biti drukcije.

Saljem vam user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
17.2.2010 14:55:45   
lavica81
potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: natalijax

a joj cvrčakuser posted image user posted image vjerujem da ti je muka,i vjerujem da je malenoj več svega dosta,zbila mi je žao što je takouser posted image user posted image user posted image
  takodjer...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 41
18.2.2010 14:25:36   
Monica
user posted image user posted image user posted image user posted image cvrči za tebe i tvoju curku i nadamo se da će biti bolje

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

Neposredna veza do poruke: 42
18.2.2010 14:32:26   
ejmama
IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: mariola

A jadnica malauser posted image user posted image
Jako mi je žao cvrčak. Ne mogu ni zamisliti šta sve prolazišuser posted image user posted image
A cvrčkica je tako inteligentna, ne mogu vjerovati, ove njene rečenicu su prejakeuser posted image
Draga, drži se, ako ti bilo kako mogu pomoći javi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvrčak, puno pusica maloj cvrčkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duša mala. Inače mojoj je prijeteljici gin. rekla da ne smije koristiti toal. papir u boji i s mirisom, jer da joj on izaziva iritacje.

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 43
18.2.2010 14:59:00   
zaba
velika pusa djevojčici od tete žabe user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 44
18.2.2010 18:44:02   
novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak

novamama radili su joj testove,uglavnom oni to zovu alergija bijelog papira(ili tako nekako) gdje osobe ne podnose pripravke kojima se izbjele,obojaju, i namirišu toaleet papiri.
Ona je kao mala dobivala alergije na sve vlažne maramice osim Huggies,a u 11mj prošle godine je dobila rane koje nisu prolazile a liječene sa svime. U to vrijeme smo(mm i ja smo sinoć vrtili film u glavi) prešli na Zewa onaj narančasti papir.
Gledao je i rekao da je za ona bockanja 24/48 na leđima premala.
Idemo još na kontrolu,pa ćemo vidjeti. Imamo raspored hranjenja(morammo pisati) i eliminirati "kemiju" i ponovo za 2 tjedna.

Što se tiče njenih alergija ona je rođena bez nekih gamaglobulinskih antitijela ,tako da nažalost organizam joj je takav kakav je.
Teško je bilo povjerovati i doktorima na hitnoj kada smo stizali na šta je reakcija, tako da mi je jasno zašto je tebi too much.

a ništa draga, drž'te se, kad malo još naraste kompletni alergo test i bog...

meni su alergo test radili kad sam imala 6 godina, i to sam dobila 16 inekcija u ruku da se vidi reakcija....nisam A rekla, a da to moram gledati da mi rade svom djetetu mislim da bi plakala ko kišna godina...

poslije je bilo lakše, samo sa žiletimauser posted image bi malo zagrebali...

uglavnom, meni je sve prošlo u pubertetu, a to želim i tvojoj djevojčici prekrasnoj i prepametnoj...

a pazi sad ovo, negdje sa 20 godina sve te moje alergije dobila je moja sestra, pa ti sad znaj....

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 45
18.2.2010 19:34:59   
FIONA
to je osnovni alergotest tih osnovnih 12 alergenata tipa prašina perje, dlaka, korov i takve stvari...da se testira detaljnije to se radi koliko sam čula na leđima i u više navrata...da je dosta neugodno...ali se testira na određenu hranu, sastojke i slično...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 46
18.2.2010 20:32:03   
BUMBIKA
Jao draga ja tek sad vidjela ovo i sad tek kužim ono iz pp..
Strašno,nemogu vjerovati,jadna mala mišica...user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 47
18.2.2010 20:42:19   
boba125
veliki user posted image  za mamu i prekrasnu curku
zao mi je sto morate kroz to prolaziti user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Obrisani korisnik]
8.3.2010 9:30:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 49
8.3.2010 9:32:36   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Sigurno će biti jako sretan što sam provjeraala njegovu dijagnozu)

user posted image

glavno da sada znaš šta još nesmijete koristiti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!