novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak novamama radili su joj testove,uglavnom oni to zovu alergija bijelog papira(ili tako nekako) gdje osobe ne podnose pripravke kojima se izbjele,obojaju, i namirišu toaleet papiri. Ona je kao mala dobivala alergije na sve vlažne maramice osim Huggies,a u 11mj prošle godine je dobila rane koje nisu prolazile a liječene sa svime. U to vrijeme smo(mm i ja smo sinoć vrtili film u glavi) prešli na Zewa onaj narančasti papir. Gledao je i rekao da je za ona bockanja 24/48 na leđima premala. Idemo još na kontrolu,pa ćemo vidjeti. Imamo raspored hranjenja(morammo pisati) i eliminirati "kemiju" i ponovo za 2 tjedna. Što se tiče njenih alergija ona je rođena bez nekih gamaglobulinskih antitijela ,tako da nažalost organizam joj je takav kakav je. Teško je bilo povjerovati i doktorima na hitnoj kada smo stizali na šta je reakcija, tako da mi je jasno zašto je tebi too much. a ništa draga, drž'te se, kad malo još naraste kompletni alergo test i bog... meni su alergo test radili kad sam imala 6 godina, i to sam dobila 16 inekcija u ruku da se vidi reakcija....nisam A rekla, a da to moram gledati da mi rade svom djetetu mislim da bi plakala ko kišna godina... poslije je bilo lakše, samo sa žiletima bi malo zagrebali... uglavnom, meni je sve prošlo u pubertetu, a to želim i tvojoj djevojčici prekrasnoj i prepametnoj... a pazi sad ovo, negdje sa 20 godina sve te moje alergije dobila je moja sestra, pa ti sad znaj....