|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 18:52:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Opet mi:(((
16.2.2010 18:57:16   
natalijax
a joj cvrčakuser posted image user posted image vjerujem da ti je muka,i vjerujem da je malenoj več svega dosta,zbila mi je žao što je takouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
16.2.2010 18:57:52   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
16.2.2010 18:59:02   
novamama
ajoj cvrki....nadam se da će joj biti bolje, i svaka joj čast što se tako dobro drži...

drž' se i ti!

user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 4
16.2.2010 18:59:49   
mariola
A jadnica malauser posted image user posted image
Jako mi je žao cvrčak. Ne mogu ni zamisliti šta sve prolazišuser posted image user posted image
A cvrčkica je tako inteligentna, ne mogu vjerovati, ove njene rečenicu su prejakeuser posted image
Draga, drži se, ako ti bilo kako mogu pomoći javi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 5
16.2.2010 19:04:41   
curice
a mišica mala,žao mi jeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogu misliti kako ti je,više svega dosta-drži mi seuser posted image

< Poruku je uredio curice -- 16.2.2010 19:05:28 >

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
16.2.2010 19:58:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

A cvrčkica je tako inteligentna, ne mogu vjerovati, ove njene rečenicu su prejakeuser posted image
Draga, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 7
16.2.2010 20:03:09   
martina87
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neznam kako da te utjesim pa eto bar veliki zagrljaj

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
16.2.2010 20:06:48   
pepeljuga

Jako mi je žao cvrčak. Ne mogu ni zamisliti šta sve prolazišuser posted image user posted image
Draga, drži se, ako ti bilo kako mogu pomoći javi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otpisujem mariolu i drzi te mi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
16.2.2010 20:10:05   
xxl
user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 10
16.2.2010 20:15:25   
ZVRK
držite se cureuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 11
16.2.2010 20:27:56   
pikachu

Cvrčak, puno pusica maloj cvrčkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 12
16.2.2010 20:35:28   
MaTana
joooj cvrčak tako mi je zao male cvrčkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dušica draga, mogu samo zamisliti kako joj više idu na živce svi ti doktori i alergije...
A znam da ni tebi nije lako... Drži se...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 13
16.2.2010 21:25:00   
Wukovarka
Ah mila moja user posted image

Baš muka i za tebe, a pogotovo za nju...

Jake ste, držite se i da što prije to sve prođe.

Poljubi mi princezu

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 14
16.2.2010 21:42:39   
Ninaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A jadna baš mi je žao i tebe i tvoje malene ljepotice. Šarmerica i pol i kod doktora!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 15
16.2.2010 21:52:55   
gljiva
Draga žao mi je što to sve morate prolazituser posted image user posted image user posted image user posted image .
Al malena tije prava mala pametnicauser posted image .

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 16
16.2.2010 21:56:19   
minnie
mrvica mala a već je tako pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 17
16.2.2010 22:09:19   
mama mery
srecica mala user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 18
16.2.2010 22:14:05   
lee
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Draga, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drži mi se cvrčak...evo ja alergičar več 100godina...šta da radim..pojela bi nekad svašta a onda znam što slijedi...drži mi se...znam kako ti je...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
16.2.2010 22:14:19   
tikica_69
Vec sada ima naznake da bude jaka i velika osoba na mamu, a sa alergijama ce nauciti zivjeti jer to ce joj s vremenom preci u stil zivota, kad ce biti starija i strpljivija. Govorim iz vlastitog iskustva.
A nadam se da ce i nakon puberteta proci jer sam cula mnoge slucajeve gdje je bilo tako.
Drzite se! user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 20
16.2.2010 22:15:54   
novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak
otkrio je da je onaj osip na guzi koji liječimo već mjesecima zapravo alergija na bjelilo,boju,parfem i konzervanse iz toalet papira.user posted image  
ne ni vlažne maramice koje su samo voda,ne Penaten,nego da se vratimo na Mustelu-stelatopiu,kupanje svaki drugi dan-bez kremanja.
Moguće da je reakciji doprinjelo i to što u Penaten mlijeku ima 40%ulja,a ona ima alergiju i na njegauser posted image user posted image user posted image
Dobila kreme,neki gel antihisaminik,idemo sada u ljekarnu po stelatopiu jer u domu zdravlja nisu imali

draga, meni se čini da ni oni sami ne znaju na što je sve alergična, još malo pa će ispasti da je na kisik i vodik alergična...mislim stvarno....toalet papir...

pliz, nemoj se ljutiti niti me krivo shvatiti, ali zaista ti doktori ponekad ni sami ne znaju što rade...

jeste li probale neke homeopatske pripravke na prirodnoj bazi? ili tako nešto?

mislim, ja sam ti bila alergičar, i sve mi je prošlo u pubertetu hvala bogu, tako da znam kako je to....kao curica sam šmrkala neke tablete, skoro su mi uvalili neke inekcije i da nije neki doktor to spriječio mogli su me ubit...majmuni...

uglavnom...znam da si već napravila SVE da joj pomogneš i da ti je već dosta svega, ali da je baš na SVE alergična mi je too much...

i kako on to zna za toalet papir? je li radio alergo test na te parfeme, bjelila, bojila i ostalo i samo nagađa?

pliz ne ljuti se, morala sam te pitati jer stalno mislim na vas i na taj glupi toaletni papir...user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 21
16.2.2010 22:17:12   
dominik
divim vam se na snazi...ja bi kukala vec nebrojeno puta kad bi bila u vasoj situaciji...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 22
16.2.2010 22:24:39   
ines
Držite se! Otprilike znam kroz što prolazite i evo za utjehu. Meni su rekli da se alergije koje se pojave tako rano obično s početkom puberteta povuku same od sebe. Držite se!user posted image user posted image user posted image

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 23
16.2.2010 22:28:30   
anuska08
Ajme,baš mi je žao što joj je tako!!! Ali stvarno je slatkica!! Koje izjave ima!! user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 24
16.2.2010 23:09:47   
evanda

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!