Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 18:00:05
|
|
|
|
Zvonki
|
Mrzim kad netko sve umotava u ružičasti papir i svima prikazuje kako mu ide u životu a kad zagrebeš malo ispod površine, trulež i smrad da ti se želudac okrene.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 18:11:06
|
|
|
|
natalijax
|
da i takvi negledaju svoje smece ispred vrata nego tude
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 18:12:24
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: natalijax da i takvi negledaju svoje smece ispred vrata nego tude Tako nekako Nato
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 18:15:13
|
|
|
|
natalijax
|
tko te nasekiro
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 20:44:31
|
|
|
|
Zvonki
|
Imam jednu osobu za koju sam smatrala da mi je jako bliska. Uvijek sam joj bila zavidna (ne ružno) na njenom životu, obitelji koja je voli i podržava u svemu. I uvijek je imala potrebu govoriti mi samo lijepe stvari koje su joj se dešavale u životu. A onda jedan dan - pljus. Otkrile se neke ružne ružne stvari iz njezinog života. Ostala sam paf. I dan danas samo prikazuje ono lijepo o onome što baš nije ne govori. Mora da na taj način prikriva svoju prošlost i uvjerava sebe i druge kako je sve u redu. Bojim se samo do kada to može tako? Može li netko tako cijeli život ili na kraju ipak "pukne"?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 20:46:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma negdje mora puknuti....ili ce je drugi dokrajciti ili taj los zivot pregaziti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 20:47:43
|
|
|
|
natalijax
|
svi smo manje vise takvi,uvijek svatko ima nesto grozno od prije,al i meni smetaju ljudi koji su s jedne strane grozni,a s druge strane fini
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 20:51:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, žao mi je što ti se to dogodilo. Ali svi su ljudi samo ljudi i svatko od nas je doživio/proživio/napravio svojom ili ne svojom krivnjom nešto loše. Ne znam o kojim je razmjerima riječ... ali mi nismo tu da sudimo... ako možeš, pomozi joj/njemu, ako ne možeš pomoći, moli. Bog sve može i ono što ti ne možeš. Smiri se. Djeca te trebaju mirnu... šaljem ti huuuug!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.8.2009 22:25:46
|
|
|
|
mama mery
|
jao meni odakle da krenem od financija koje su se na srecu popravile ili od lude familije od mm-a luda baba ko noc treba je staviti u ludaru al ozbiljno za svoju vlastitiu unuku govori da se kurva s jedijm obiteljskum prijateljom koji je dosao iz njemacke da prespava kod njih sto radi svake godine i otejerala cojvjeka iz dvorista koje nije njeno ma luda baba skroz a sve mi to skupa prolazimo jer ona to radi mojoj zaovi
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 9:57:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.8.2009 10:07:02
|
|
|
|
tikica_69
|
Ovo je situacija za koju MM govori da nikad ne bi doslo do toga ako cemo imati dijete, no svi oni kasnije popuste carima svoje princeze, htjeli to ili ne i svjesno ili podsvjesno likuju kad smo mi babaroge, jer oni su ipak njihovi princevi
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 10:31:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.8.2009 14:29:00
|
|
|
|
mama mery
|
opte isto ali sad ja zajebala stvar odbrusila ludaj babi danas kad je napala anitu i sad ja kriva jer baba prerdbacuje aniti to zbog mene a mm se naljutio na mene jar sam mu stvorila jos vise problema i sad u sobi sjedi i duri se moze se ljutit na mene i pizdit po kuci a oni kad naprave sranje ide tamo i smiruje ih
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 20:53:56
|
|
|
|
bomboncic02
|
Jučer bili kod svekrve i da skratim, danas je trebala doći u Zg, fino smo ju zvali da dođe gore k nama...muž ju zvao dok je bila u busu da ju ponovno pozove gore i da dođe na ručak i osvježit se, da ja spremam ručak i bla bla... Došla je gore, bila svega 4 min-doslovno, popila čašu soka-čak, ručak naravno nije probala a ja nakuhala da imam za 3 dana što jesti i otišla (ja sam Luku hranila u spavaćoj pa ju nisam niti vidjela). Zašto se ljutim, zato što ju je fino muž zvao na ručak još dok je bila u busu, a ona gospođa kupila sebi nešto sa sirom i pojela a moj ručak nek stoji i još je to rekla mužu, sva sreća da ju nisam čula jer bi bilo svašta. čak sad razmišljam da ju nazovem i da kažem sve u lice!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 20:56:27
|
|
|
|
Thea
|
žao mi je što si se toliko mučila,ali ako je takva bolje da nije bila na ručku jer tko zna šta bi onda izvela....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 20:58:25
|
|
|
|
bomboncic02
|
E a vidi zločestoće..unaprijed je znala da ručak spremam a ona sebi kupi pecivo sa sirom i pojede to na putu do stana!! kako nebi popizd..ila i ljutila se i kako da se normalno ponašam prema njoj!?!?!?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 21:00:32
|
|
|
|
Thea
|
znam kako ti je ali zamisli da je bila na ručku i da ga je popljuvala.onda bi ti tek digla živac.....ubuduće kad dođe nemoj ništa posebno spremati i to ponudi ako hoće....Zaštoda se mučiš zbog nje...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 21:03:39
|
|
|
|
Lady3
|
pa pusti kokoš ,ja drugi put ne bih ništa,nek jede šta želi i kad želi.LIjpo se ti smiri .. Ko je šljivi..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 21:49:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
A trudim se zbog muža, uvijek i iznova..samo neznam dokle, znam dok god smo u njenom stanu.. Žao mi je i Mateja, pitao je muža zašto baka mora odmah ići?! Nije moja sramota, hvala Bogu.
|
|
[Obrisani korisnik] 17.8.2009 21:53:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 21:55:24
|
|
|
|
natalijax
|
aaaaaaaaa teraj te to u klinac,pa ja nebi vise kuhala
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 22:00:45
|
|
|
|
bomboncic02
|
Budem ja to već nabila na nos..ako ne ja, onda će muž, voli ju podje.....b...avati stalno.. Ali neću više o tome razmišljat, boli me ona stvar..djeca mi spavaju, idem peglat i tu i tamo skočim po zrnce utjehe vama predivnim ženama, trudnicama i majkama..
|
|
[Obrisani korisnik] 17.8.2009 22:06:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.8.2009 22:06:54
|
|
|
|
mlada mama
|
Briga te bar sutra ne moraš kuhati
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.8.2009 19:20:15
|
|
|
|
buduća mamica
|
živcira me mm, ne da se odlijepiti od pokera na netu
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!