bomboncic02
|
Neznam odakle da krenem..muž i ja..u zadnje vrijeme nam odnos nije bajan . Nemogu se nikome požalit osim vama jer je za sve on uzoriti.. On je dobar, dobar otac, dobar čovjek i prijatelj, dobar je i muž ali se ne trudi više kao što se prije trudio. U srijedu smo bili na Mariji Bistrici, došli doma, pekla palačinke-za njega, došla mi kolegica i on pred njom kao "za igru" rekao da mi smrdi ispod pazuha..nisam smrdila stvarno, jesam se uznojila, ali se nije ništa osjetilo..to me povrijedilo i na kraju krajeva neugodno mi je bilo. Zatim jučer, bili u dućanu i kupili kondome, raspakiravali stvari i nešto smo razgovarali oko brojenja i ja mu kažem koliko točno imamo, a on će nešto u smislu kako ja pratim stanje, ne daj Bože da fali jedna..rekoh mu da me se čuva ako zafali, a on meni pa mogu ja kupit bez da ja znam ( tu me jako naljutio jer me podsjetio na prošlost i na laganje i varanje dok smo bili cura i dečko). Ali što mi smeta večeras, otišao je na nogomet, kao i svaki petak i na cugu s dečkima..za taj hebeni nogomet će napravit sve..čak i ako djeca nisu jako bolesna on će ostavit mene i otići, dogovara se s kolegama da ode ranije s posla samo da bi stigao na nogomet.. inače nemam ništa protiv toga, neka se malo rekreira, čovjek mora imat svoj gušt, ali kad je previše je previše..tulim i tulim kako bi pogledala nekakav romantični film, a on meni doma donese metastaze!!!!!oko svega se trudi ali ne oko našeg odnosa, osjećam se tako jadno, tužno, kao da mu služim samo da kuham i perem i peglam i čistim, ako radi ujutro navečer bude umoran i zaspi- druženje sa ženom 0. ako radi popodne ja ga dočekam budna-a on opet zaspe..jednom prilikom je rekao da me izbjegava, ali u nježnijem tonu.. Što ja toliko radim krivo? trudim se biti dobra majka, dobra žena, održavam stan čistim, brinem se za sve, zašto se on ne može malo potrudit oko nas..sjedim, plačem i pitam se što sam ovo zaslužila . Hvala Bogu pa imam djecu koju mogu zagrlit i poljubit i koja me utješe sa svojim osmjehom. Samo bi jednu večer htjela pogledat film u miru- nekakav ljubić za promjenu ili komediju a ne gluposti(to je moguće jer Luka spava od 8,30 već a Matej oko 9,30), pomazit se s njim da se osjećam voljeno i uživat u dodirima kojih nema više kao što ih je prije bilo a ne da on zaspe ili da ode na nogomet ili cugu s dečkima... Sad mi je lakše