|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 2.2.2009 7:01:41
|
|
|
|
pilek
|
ja stvarno neznam sta je to u danasnje vrijeme sve vise i vise parova koji pokusavaju imat dijete a ne ide zalosno........ja molim za svaku koja pokusava da zatrudni sto prije jer znam sama kak je to tesko,kad pokusavas pa nejde pa neznas kamo da se obratis sta prvo uciniti,pa pokusavas na sve nacine da si sam pomognes,jednostavno zalosno
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 14:44:26
|
|
|
|
Kika83
|
ja idem sutra na tu kontolu. nadam se da je otišla ta cista iako me opet crne misli progone koje uvijek budu istinite držite fige,javim vam se kad dođem doma,nadam se da neće opet komp riknut,grrrr
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 14:47:26
|
|
|
|
Candy
|
Naravno mala da ćemo misliti na tebe ... Držimo fige da je cista pukla i da možeš krenuti dalje ... U koliko sati si naručena?Nemoj nas opet onako prestrašiti kao zadnji put ... Čekamo te draga da se javiš i uz tebe smo ...
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 14:52:38
|
|
|
|
Kika83
|
u 8 moram biti tamo a kad ču doč na red pitaj boga nadam se da ču se javiti sa dobrim vijestima
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 14:55:02
|
|
|
|
mariola
|
Sretno. i bit sve ok
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 14:55:51
|
|
|
|
ROZI
|
Držim vam fige da sve prođe u redu,budite strpljive,ima Boga!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 18:43:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Mala25, javiti ces se ti nama s odlicnim vjestima....a ja od ove narkoze prespavala cijelo popodne ko mrtvac
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 5.2.2009 22:11:14
|
|
|
|
Kika83
|
hvala vam cure. nadam se da če biti dobre vijesti
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 9:31:32
|
|
|
|
tikica_69
|
mala25, mislim na tebe mila
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 9:37:21
|
|
|
|
tiha
|
mala 25 uz tebe smo
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 9:38:53
|
|
|
|
ninolina
|
Uz tebe smo
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 12:40:01
|
|
|
|
Kika83
|
evo mene sa lošim vijestima cista je još uvijek tu,još se i povečala. ako ne pukne u idućem ciklusu čeka me operacija. neznam više šta ču sama sa sobom,neide i neide. zadnja inseminacija je bila u 8mj 2008 i odonda muku mučim s tim cistama i bakterijama i nemam snage više. umorna sam od svega. pa sad vi recite dali imam sreće i dali je ovo poštena bitka hvala vam šta ste uz mene ovo mi je danas previše bolno i nemogu biti ovdje.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 13:07:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Nijedna bitka nije postena a svi odavno znamo da zivot uvijek nije bas fer igrac mala25, vjerujem da ti je izuzetno tesko i sto god da napisem, znam da ne pomaze i da je suvisno. Samo bi da znas da smo uz tebe
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 13:09:28
|
|
|
|
mirna
|
zao mi je mala 25. Ako mora biti op, onda mora, a nakon toga u akciju bebac uz nasu potporu!
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2009 13:25:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 19:41:07
|
|
|
|
Ellenora
|
IZVORNA PORUKA: mamika mala25
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 6.2.2009 19:45:02
|
|
|
|
bubac 1
|
nemoj odustati. ja sam ti 2,5 godine muku mučila sa cin-om 3 pa hpv-om i svim bakterijama. bila sam na letzu pa na laserskom odstranjivanju neznam koliko puta al sam napokon se riješila toga. uglavnom nalaz od papa testa mi je bio uredan u 5 mjesecu 2008 a u 8 mjesecu sam ostala trudna kada sam se najmanje nadala. drži se svi smo uz tebe.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 7.2.2009 16:16:19
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,žao mi je mala25 ... Nemoj biti tužna,draga,mi smo jake žene,ne predajemo se tako lako Znam da ti je teško,isplači se,urlaj,ali sutra je novi dan i idemo naprijed draga po naše anđeleke ... Uz tebe smo draga !
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 14:59:55
|
|
|
|
Kika83
|
ja napravila testić za ovulaciju i pokazala se druga crtica juuuuupi napokon neka dobra vijest bacamo se u žešču akciju danas
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 15:02:11
|
|
|
|
Marta j
|
Mala25 odmah u akciju
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 15:02:55
|
|
|
|
Elena
|
samo napred mala25 nada nikad ne smes gibiti a s tim pozitivnim stavom sve ce biti savrseno
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 15:06:56
|
|
|
|
FIONA
|
mala 25 nemoj da ti dođem dolje..kakve su ovo suze...mlada si, ak ne pukne buš dala izvaditii idemo dalje u nove pobjede...kad kreneš ne buš znala prestati rađati!!! mala uz tebe smo i glavu gore....ništa nije teško!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 15:29:46
|
|
|
|
Kika83
|
hvala cure
|
|
|
|
Anketa
musko ime..Marta jKoje musko ime vam se vise svida?Mišo (
5%)

Mihael (
34%)

Gabrijel (
50%)

Martin (
10%)
Broj svih glasova: 116Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!