|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 16:13:18
|
|
|
|
Candy
|
mala,super vijest !Sada fino u akciju i držimo fige da urodi plodom ! Držim fige,draga !
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 16:14:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Mala25, vužgi! Sad je vrijeme za akciju! Hoćemo + na kraju mjeseca od tebe! Ajmo!
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 16:43:10
|
|
|
|
curice
|
Samo se baci na posao,na kraju će uroditi plodom.Bravo Mala 25,u akciju
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 16.2.2009 16:45:10
|
|
|
|
ejmama
|
Ready, steady, gooooo
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 19:15:12
|
|
|
|
Candy
|
Vađenje briseva je prolongirano za petak...Da,bila sam malo u badu,ali kaj je tu je...ići u petak,pa ćemo valjda i to riješiti...Vidim ja da to baš i neće ići onako kako sam si ja zamislila ali dobro... Mene nekako brine druga stvar...Svaki puta kada sam bila kod svog ginekologa i kada sam krenula u sve te pretrage,nekako mi se čini da nemam baš podršku od njega ... Naime,prvi puta kada smo pričali o tome da krenemo vidjeti što se to događa,već je onda počeo pričati o tome kako "djeca nisu uvjet životu "... Drugi put sam došla kod njega s povijesti bolesti sa Sv.Duha,tražeći ga uputnice za sve pretrage koje moram obaviti,i opet on meni priča istu priču..."Djeca nisu uvjet životu???" Ok,mislim si,prvi put kada smo razgovarali,bila sam previše uzbuđena oko svega i nisam previše obraćala pažnju na to,ali već drugi put sam si počela razmišljati malo ... Zašto on tako hladno razgovara o tom problemu?Jasno mi je da me želi smiriti i pripremiti me na eventualne prepreke koje mogu očekivati,ali svejedno mi se čini da bi ipak trebao biti malo susretljiviji i dati mi barem malo podrške u svemu tome,s obzirom da ne znam što me sve očekuje... Kakav odnos imate vi žene koje idete na MPO sa svojim ginekolozima? Razmišljam da mu nešto kažem sljedeći put ako će mi opet početi s istom rečenicom ...
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 19:24:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni je moja socijalna ginekologica velika podrska u tome. Ne znam kako bi postupila na tvom mjestu. Vjerojatno bi mu rekla da razumijem sto mi misli reci ali da je to moj zivot pa da ako ima nesto protiv, ako mu njegov ljecnicki kodeks govori da mi ne treba izaci u susret, rekla bi mu otvoreno da uzimam svoj karton i idem traziti nekoga za koga smatram da ce me bolje lijeciti i savjetovati. No, ja te ne tjeram na to, samo kazem kako bi ja vjerojatno postupila. Vidis da meni nije ni nnajmanji problem pitati 5 doktora istu stvar i promijeniti kliniku u roku odmah ako smatram da cu tako biti blize svom cilju.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 19:27:51
|
|
|
|
zaba
|
taj lik je stvarno lud.S kojim pravom uopće pametuje i odlučuje ko je kome uvjet životu?A sigurno ima i sam djecu.Oni koji su "bez problema" i lako došli do klinaca kao da ne kuže kako je to onima koji ih žele i bore se.Sram ih bilo!Treba raditi svoj posao,napisati uputnice,apsolutno biti susretljiv.....Moja je fer i korektna.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 19:43:53
|
|
|
|
Candy
|
Ma inače ja s njim nemam problema...Jedino,što do sad smo se viđali jednom,dvaput godišnje na redovitim kontrolama...Bio je korektan do sada...Ne radi on meni probleme tipa da mi ne da uputnice ili nešto slično,nego me samo štrecnuo tim riječima ...Zašto mi to govori?Prošli put sam shvatila da možda ima problema sa svojom djecom,jer je počeo govoriti tipa "kad su veliki,veći problemi...",ali što to mene briga? Nemam zaista nikakvih zamjerki na njegov rad i znam da mi ne treba glumiti psihologa,ali očekivala sam barem koju toplu riječ podrške... Vidjeti ću kako će se stvari dalje odvijati,pa javim..... Hvala cure ...
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 19:46:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam shvatila da podrsku mogu dobiti od svog muza i obitelji i ovdje.....drugdje je vise ni ne trazim. Trazim samo svoja prava.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 20:09:23
|
|
|
|
Kika83
|
moja je stvarno super i od samog početka nisam imala prigovora na nju. uvijek je ljubazna i pristupačna i šta god ju pitam mi objasni. od samog početka kad nam nije išlo odmah smo krenuli u proceduru i odmah nam je rekla biti če teško,možda nečete odmah ostati trudni ali ja nepoznam niti jednu koja ima policistične jajnike i koja nije rodila i to mi je dalo još veči poticaj za dalje. svaka joj čast,mada je pred penzijom ali se nadam da neče još otiči jer neznam kod koga bi išla,ko bi bio tako super samnom. candy razgovaraj s tim ginekologom i daj mu doznanja da želiš to dijete bezobzira na njega. nama pravo se tako ponašati. mora te podržavat i sve ti objašnjavat šta god te zanima. zato oni i služe
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.2.2009 21:25:43
|
|
|
|
ima nas još
|
ja idem kod privatnika, čak mi je upamtio i ime (to je psihološki pristup:-))...ali mi ponekad smeta taj pristup tipa dušo, srce i ono kada su svi pretjerano ljubazni prema tebi..:-)....zato sam se odlučila upisati kod nekog socijalnog jer svaki misec mi uzimaju od plaće, a na kraju od zubara do ginića sve idem privatno...
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 2.3.2009 18:34:42
|
|
|
|
srećica
|
Cure imam jedno ozbiljno pitanje .Vidim da smo sve skupa prošle pakao u nadi i iščekivanju naših andjeleka.Pitam se jel se samo ja tako bojim opet ostat trudna ili je tak i vama.Onaj osječaj sreće brzo prerata u takav strah i milijun pitanja koliko ču izdržat ovaj put???? Nadam se da ču ostat trudna i 5puta ali me strah opet one bopli i patne koju sam proživljavala.A još najgore ovih naših bolnica gdje sam uvijek do sad ležala nakon kirataža u sobi s trudnicama slušala otkucaje njigovih srčeka a ja taman izgubila bebu.To me ubija u pojam sretna sam ja zbog njih neka djećice ali u tim trenucma to mi zadaje takvu bol .
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 2.3.2009 18:38:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Vjerujem da je to izuzetno tesko i zelim nam svima da to nikad (vise) ne dozivimo
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 2.3.2009 19:50:41
|
|
|
|
Kika83
|
ja se više bojim da nikad neču biti mama, da neču osjetit micanje bebe i uživati u čarima trudnoće. ali isto tako me strah da ću izgubit bebu za koju se borim tako dugo
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 11.3.2009 21:24:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Maloprije sam saznala da mi je poznanica trudna nakon 2 AIH-a i ovo joj je bio 2. IVF....uopce ne znam sto osjecam zbog toga
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 9:43:11
|
|
|
|
maslacak
|
Mene je preključer zvala poznanica, bivša kolegica, kao na kavu bi..ja reko aj, može sutra i krene s pričom..kaže: mislim da sam trudna..mene sve presjeklo u stomaku (eto tako doživljavam saznanje o tuđoj trudnoći), kažem ja čestitam ti, a ona meni: ma šta čestitaš, ja ću se ubiti ako sam trudna! Pa tek sam se udala! I ja joj spustim slušalicu....
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 10:01:35
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah....no comment
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 10:03:25
|
|
|
|
ejmama
|
O Bože, šta je njoj! Kud baš pred tobom.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 10:43:26
|
|
|
|
zaba
|
mm kaže to ovako-pas cipelu neki odu na tulum,pomrdaju se i ostanu trudni,a neki se pate godinama i ništa.Ima stvarno ljudi koji ne zaslužuju biti roditelji.Uf,ne znam,ja bi ju pljusnula s guštom.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 10:50:22
|
|
|
|
maslacak
|
Nije da ju branim, al nismo si mi baš tako dobre, tj ne viđamo se često pa ona ni ne zna kroz što prolazim, ali eto da je ružno, ružno je.. Još je imala jedan abortus davno, kad smo još radile skupa, jel je tad bila u vezi i nije htjela dijete. Tako da me to ekstra naljutilo, što kažeš neko se na tulumu malo promrda i primi se, a onaj tko želi ne ide, al tako je sa svime u životu.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 11:18:00
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ah....no comment
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 11:31:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooj, strašno!!! Neke žene kao da nisu svjesne da je to dijete čovjek u njima! Užas!
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 21:04:06
|
|
|
|
ima nas još
|
negdje sam pročitala ovo: Zdravom paru koji želi dite treba 1 god. , a onom tko ne želi dovoljna je i jedna večer....
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 12.3.2009 21:04:59
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ima nas još negdje sam pročitala ovo: Zdravom paru koji želi dite treba 1 god. , a onom tko ne želi dovoljna je i jedna večer.... ....nazalost, ima istine u tome
|
|
Anketa
kaj je naj? :)pisonjicaDarija, Irina ili Ivona?Darija (
22%)

Irina (
35%)

Ivona (
43%)
Broj svih glasova: 88Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!