|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:05:16
|
|
|
|
Candy
|
Još ništa od male25 ?Joj,valjda je sve u redu...ona bi se sigurna javila da može,tko zna što je ...Možda se javi,možda je ipak sve ok ... moja,dobrodošla nam i želimo ti plusić na testu !
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:09:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 moja, sam ti kupi testic pa da mi popijemo nesto u tvoje ime Upravo tako... Nemoj da te moramo danima nagovarati kao mene...
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:09:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vidsim da ste u brizi oko male.... Kad se zadnji put javila?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:17:44
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Vidsim da ste u brizi oko male.... Kad se zadnji put javila? Prekjučer se javila,jučer je trebala ići u Rijeku na UZV i nije se kasnije javila ,pa nam je čudno malo ...
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:19:33
|
|
|
|
ninolina
|
Bit će sve ok, nadajmo se najboljem
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 15:21:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vjerujem da je sve u redu... Moramo stvarno dogovoriti da uvijek netko od nekoga ima brojcek da se ne brinemo!
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 18:23:22
|
|
|
|
Kika83
|
joj cure evo mene napokon vidim da ste se brinule. jučer ujutro nam je riknuo komp i mm ga je odmah odneso popravit čim smo došli iz rijeke i evo sad nam ga je tip dofurao i odmah sam došla da vam se javim prvo da vam kažem jučer dok sam čekala za ić kod gin jedna cura je bila kod njega dugo na ultrazvuku,trudna je 20 tjedana i kad je izašla bila je sva uplakana.srčeko od bebe nije više kucalo. to me tako šokiralo i baš me izbediralo i sad čitam da nam je zvrkica bila na kiretaži.ma strašno,nemogu vjerovat. a moja situacija je kao šta sam i rekla,cista veča od 5cm,moram što više mirovat i nesmjem vježbat jer se može okrenut i zapetljat pa bi bilo svašta. no ima i dobre vijesti da još uvijek ima šanse za inseminaciju jer čim dobijem mengu idem kod njega na kontrolu da vidimo dali je pukla. ako pukne onda idemo u postupak a ako ne onda čekat da pukne. ja sam optimistična i znam da če puknut i jedva čekam 5.2 da dobijem mengu hvala na brizi,jedva sam čekala da vam se javim
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 18:25:41
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,mala zabrinula si nas ... Sad je malo lakše kad si se javila....Bitno je da je sve u redu i da imaš još šanse za inseminaciju... Čuvaj se kako ti je doktor rekao i u veljači samo hrabro !
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 18:25:44
|
|
|
|
tikica_69
|
mala25, vidis da ce sve biti dobro Al si nas dobrano zabrinula
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 30.1.2009 18:27:23
|
|
|
|
Kika83
|
a joj znam ali nikako se nisam mogla javit,ful sam bila ljuta hvala vam na podršci
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 0:15:06
|
|
|
|
mariola
|
Evo i tebe napokon. Neka si se ti nama vratila. Čuvaj se i biće sve dobro.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:27:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 0:31:02
|
|
|
|
Kika83
|
hvala vam cure na svemu od srca
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 0:31:12
|
|
|
|
tiha
|
cekamo 5.2 s tobom
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 9:00:32
|
|
|
|
tonkica
|
Mala drži nam se, nek cista pukne, pa da možeš dalje na inseminaciju! Čekamo 5.2. i bit će sve OK!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 10:03:07
|
|
|
|
lee
|
mala 25 drži mi se. sve če biti dobro!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 10:28:44
|
|
|
|
Laila
|
mala25 drzim ti fige, iako sam sigurna da ce sve biti uredu. Drzi seeee
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 10:48:34
|
|
|
|
derulja
|
bravo mala25, 5.2. nije daleko. čekamo veliki puk te ciste
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 12:58:55
|
|
|
|
mali leptirić
|
dobar dan svima! evo i mene, ja sam ovdje nova.... nadam se da ću od vas nešto i naučiti i dobiti savjete, jer ja baš u svemu tome još i nemam iskustva, al imamo veliku želju za i želimo da nam dođe što prije, ali je sada već godinu dana skoro bez uspjeha.. pa ako mi tko može pomoći sa savjetom, bila bi zahvalna... inače, pratim vas već par dana tu na forumu i super ste...
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 13:01:07
|
|
|
|
mali leptirić
|
koriste li one tablete, pregnatal, itd, za brže i bolje zatrudnjivanje?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 13:04:07
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro došla! ja ti nemam iskustva s tim, ali će ti cure sigurno pomoći! Držimo ti
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 13:12:29
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mali leptirić koriste li one tablete, pregnatal, itd, za brže i bolje zatrudnjivanje? Meni do sada nije koristilo bas nista. Pila sam Pregnyl, Folic, Prenatal od NW, macinu travu, E vitamin, Magnezij....i da ne nabrajam.Mislim da je to korisnije u ranoj trudnoci zbog bebe.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 16:15:17
|
|
|
|
Candy
|
mali leptirić,dobrodošla nam i brzo otišla na trudnički forum !
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 31.1.2009 19:23:17
|
|
|
|
Laila
|
IZVORNA PORUKA: mali leptirić koriste li one tablete, pregnatal, itd, za brže i bolje zatrudnjivanje? Kao prvo dobro dosla mali leptiricu mislim da ti one nemaju veze sa brzim zatrudnjivanjem, vec ti samo opskrbljuju tijelo sa svim potrebnim vitaminima i mineralima, sto ti je u trudnoci jako korisno. mozes a i ne moras ih piti prije nego zatrudnis. Ja sam ih pocela piti nakon zaceca i to bi ti preporucila PREGNITAL. sadrzi omegu 3 i 6 sto je jako korisno za razvoj bebinog mozga pogotovo od 4mj trudnoce. a i cijena im nije neka luda kao kod ostalih, kostaju 90kn, 60 tableta, znaci za 2mj. Ja sam 6mj pokusavala ostati trudna i nikako nije islo, tako da te potpuno razumijem. u drugoj trudnoci od prve , a sad u trecoj opet 15 dan od pocetka menge i eto ga bebica na putu. Probaj i ti tako, drzim ti fige
< Poruku je uredio Laila -- 31.1.2009 19:26:20 >
|
|
Anketa
Vjera i istinamamacitaDa li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (
51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (
20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (
9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (
21%)
Broj svih glasova: 355Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!