Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 12:34:40
|
|
|
|
tikica_69
|
A meni danas 12 dan ciklusa a trakica negativna....meni se ovulacija sva poremetila...svaki mjesec je sve kasnije
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 13:37:17
|
|
|
|
Kika83
|
Ah Tiki moja, ovaj život je pravo sranje
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 15:35:40
|
|
|
|
Najki
|
kaj vama te trakice "rade"? meni frendice vele da im nije pomoglo. a da li netko zna da li je moguće da od bromergona meni ovulacija sad bude prije?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 18:32:19
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Najki kaj vama te trakice "rade"? meni frendice vele da im nije pomoglo. a da li netko zna da li je moguće da od bromergona meni ovulacija sad bude prije? Na koje trakice misliš? LH za ovulaciju? Bromergon se pije kad imaš povišen prolaktin
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 18:38:35
|
|
|
|
Najki
|
da, na te trakice. meni frendice vele, sve od reda, da im to nikako nije funkcioniralo i da to ne kupujem. meni su rekli da bromergon moram piti RADI ovulacije, a kao posljedica previsokog prolaktina.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 18:41:36
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Najki da, na te trakice. meni frendice vele, sve od reda, da im to nikako nije funkcioniralo i da to ne kupujem. meni su rekli da bromergon moram piti RADI ovulacije, a kao posljedica previsokog prolaktina. Prvi put čujem da se bromergon pije radi ovualcije Znam da ga Tikica pije jer ima previsok prolaktin, najbolje če ti ona objasnit. A za LH trakice sam čula da su pouzdane, ja sam ih neko vrijeme koristila ali pošto imam pcos nemogu se baš pouzdati u njih iako su mi pokazivale par puta ovulaciju a imala sam i sluzi tako da sam ju onda imala.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 18:43:10
|
|
|
|
Kika83
|
Povišen prolaktin utječe na ovulaciju. Ja ga možda imam(bio mi je u 4mj povišen, sad neznam) a ovaj mj sam ovulirala
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 18:43:47
|
|
|
|
Najki
|
moja prijateljica je koristila te trakice. pa je ispalo da nikad nema ovulaciju. pa se nervirala, i kad je zanemarila trakice, rodila je blizance i to dvojajčane.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 20:16:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma...ja sam samo rodjeni pehista i to je cijeli moj zivotni problem
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 28.9.2009 20:17:59
|
|
|
|
osobno
|
Ha, tako sam i ja mislila...pa sam se usrećila...i to drugi put....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 29.9.2009 12:00:53
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ha, tako sam i ja mislila...pa sam se usrećila...i to drugi put.... E pa blago tebi onda
|
|
|
|
Anketa
zajednički životni prostormarleat13Da li dijelite životni prostor s roditeljima (svojim ili suprugovim)?da (
27%)

ne (
73%)
Broj svih glasova: 152Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!