|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osip-pomoć
19.4.2012 17:45:52   
Marti83
Cure pomagajte!!!
Mali mi ima mjesec dana i u zadnjih 5 dana pojavili mu se sitni crveni prištići na unutrašnjoj strani bedra na dva mjesta,oko mjesta gdje je gumica od pelene,a ispod mošnja i u pregibu guze mu se ljušti koža,u obliku sitnih kružića koji su unutra crveni a na rubovima se jasno vidi kako se guli.Pišo mu se isto kao cijeli počeo gulitii ima ni manje ni više nego 1 taj prištić i na njemu. Koristim platnene pelene jer sam mislila da je počeo od jednokratnih taj osip.Perem ga isključivo vodom,mažem lanolinom... danas sam ga i kamilicom malo oprala,a poslije sve to dobro posušim krpicom...Ne znam više šta da napravim.. E da i nije mi kakao već 4 dana pa me i to još dodatno muči. Dojim ga a ubacim mu i po 1-2 puta dnevno nakon dojenja i ad mlijeko od Hippa.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Osip-pomoć
19.4.2012 18:00:16   
mala pcelica
pa ja bi ga do sad vec odvela doktoru,mozda su gljivice,mozda dermatitis,mozda mu smeta hip il si ti nesto pojela da mu smeta...uglavnom odvedi ga kod dr nek da ciljanu terapiju

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 2
19.4.2012 18:24:03   
ucitelj
slazem se s malom pcelicom a uostalom malen je pa ne bi nikak riskirala

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
19.4.2012 23:49:36   
Tratina
ovi suhi prištići su gljivice. odi u pedijatra. dobiješ kremu za to. u dva dana prođe. i peri ga u kamilici. i pokušaj ga držat malo bez pelena pri svakom presvlačenju. a ovi drugi prištići stvarno ne znam. vjerovatno samo iritacija kože.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 4
20.4.2012 9:21:26   
spongebob
to su ti gljive, kupi canesten kremu ( može i bez recepta) i maži oko 3 puta dnevno. Stavljaj mu i dalje platnene, najvrerojatnije i je dobio od jednokratnih. Peri ga običnom vodom i pusti guzu da se posuši na zraku. Gljive vole toplu i vlažnu sredinu, posebno pregibe kože, a jednokratne pelene su idealni uvjeti za to.

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 5
20.4.2012 9:27:34   
kanader
na tvom mjestu bih ga odveo kod pedijatra, pa da on vidi što je.ipak ti je vikend pred vratima.možda treba canesten, a možda treba travacort, a možda ništ od toga user posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2012 12:11:27   
Ninaa
Mi isto imamo sitni osip po licu i na trbuhu,ali se to mama malo zaboravila pa pojela nutelu a tamo ima lješnjaka pa je vjerojatno to tak je rekla pedica, a na tvom mjestu ja bi ga odvela kod pedijatra jel bi to mogle biti gljivice možda mu te pelene ne odgovaraju a on je mali da nagađamo. A kaj se stolice tiče moje starije dijete nije kakalo po 7 dana ali kak je bila dojena to je kao normalno, a mislim da ti je njima za crijeva koma kad sišu i piju ad pa ga možda to muči.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 7
20.4.2012 16:17:49   
ucitelj
i sta bi na kraju s osipom javi namuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
23.4.2012 0:02:51   
Bebač i ja
čuj,ako su gljivice treba neku kremicu pedijatar propisat, ali ako nisu (što je lutrija ovako natucati) onda je super SUDOCREM mast...
mi smo imali osip,namazali se sudocremom,nisu bile gljivice,prošlo sve u roku 24 sata....eto,tako sam ja počela...da nije prošlo,odmah drugo jutro bi išli pedijatru...

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 9
23.4.2012 1:11:55   
seraphyme
ako ne pali pavlovićka ili sudocrem onda riblja mast. čudesa radi

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 10
23.4.2012 12:10:00   
Marti83
Danas imamo sistematski pa ćemo vidjeti što je to. Inače mazala sam ga sa Caneseten kremom,prala kamilicom i dosta se povuklo,ali bitno je da ništa novo nije izbilo. Počeo je normalno kakati, 1 dnevno za sadauser posted image Javim još nakon kontrlo šta nam je ped. rekla. I hvala na savjetimauser posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 11
23.4.2012 20:38:49   
Marti83
Dobili smo mast Betrion,mažemo 2x dnevno

David 23.03.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 12
23.4.2012 20:55:17   
mala pcelica
pa jesu gljivice ili nesto drugo?

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 13
23.4.2012 21:08:58   
Marti83
pelenski osip kaže doktorica,nije spominjala gljivice.Definitivno ne koristim više jednokratne,a u platnenima se preporodili.

David 23.03.2012

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 14
24.4.2012 21:43:29   
Bebač i ja
i još jednom,toplo preporučam sudocrem...mala kremica za 40 kn a super je...pomaže u roku odmah...samo prati čistom vodom,dobro obrisati,malo kremice i to je to...

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!