|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se promijenile
9.8.2010 21:52:33   
Anoniman
Ojoj....

Pa... počnimo s prvom trudnoćom, udala sam se u 26.tj.user posted image
SAD:

-imam 20 kg više
-cice mi vise do pupka ali uz dobar push up bi se mogla još dost' dobro prodatiuser posted image
-kosa mi je duža nego onda a od trudničkih hormona mi je postala lagano valovita i to mi je baš gubauser posted image
-samopouzdanje mi je relativno isto ko i prije - v riti! - prije je bilo malo prema napred, sad nžje malo prema otragauser posted image
-kad sam se udavala bila sam još zaljubljena... sad više nisam... negdo me je u međuvremenu mlatnul z mokrom krpom po glavi...user posted image
-glede živaca - totalno sam oguglala... prije sam bila jako živčana i nestrpljiva a sad možeš pilit drva na meniuser posted image
-sve u svemu... meni to izgleda ko kad umijesiš tijesto (početak braka) i onda ga pustiš da se diže... e ja sad otprilike izgledam ko tijesto prije nego ga ideš premijesiti... ono - whatta buhtla!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy mama)
  Neposredna veza do poruke: 26
9.8.2010 22:47:35   
gljiva
 Osim kilaže 15+ ,nisam se baš puno fizički promjenilauser posted image .

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
9.8.2010 22:50:22   
leilany
ah,kaj ja znam...user posted image (imam viska kg-drugo nista)
..meni mm veli da je sad napokon napravil zenu od mene...user posted image user posted image
budala jedna....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 28
9.8.2010 22:53:36   
cuba
IZVORNA PORUKA: leilany

..meni mm veli da je sad napokon napravil zenu od mene...user posted image user posted image
budala jedna....user posted image user posted image

To i meni moj govoriuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 29
9.8.2010 22:59:54   
Anoniman
pa udala sam se pre 2 godine, pa i nisam previse. Iako sam se udala pred kraj 4 meseca trudnoce, ne znam koliko sam u + sa kilama, ne secam se koliko sam tad imala ali cini mi se da sam mrsavija bila nego sada user posted image kosa ista, samo mi se nekako cini da sam tad bila veselija, oci su mi bile vesele, sto sad,cini mi se, nije slucaj user posted image sazrela sam, ali sam i dalje ponekad kao dete user posted image u nekim stvarima smirenija nego pre, a u nekim mnogo zivcanija. sve u svemu, cini mi se da sam se promenila malo na gore, otisla sam korak u nazad.

(Odgovor članu katy mama)
  Neposredna veza do poruke: 30
9.8.2010 23:01:42   
tina0310
od dripa mi se dan danas kičma raspada svakodnevno,pogrbila sam se za jedno 2cm prema podu,kosa mi se masti užasno,znojim se ka luda i 10kg imam još skinit a 15 sam ka iz šuba,prepuna sam vode bilauser posted image
ma skroz sam se prominila ali izvana sam ista,jedino šta sam ka puž spora u sređivanju kuće,kičma me dobro zeza od poroda i još sam malo natečena(rodila ima 2ipo mj)pa se tješim da ima još vrimena da se sve to stabilizirauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
9.8.2010 23:05:17   
tina0310
IZVORNA PORUKA: Nellyca

pa udala sam se pre 2 godine, pa i nisam previse. Iako sam se udala pred kraj 4 meseca trudnoce, ne znam koliko sam u + sa kilama, ne secam se koliko sam tad imala ali cini mi se da sam mrsavija bila nego sada user posted image kosa ista, samo mi se nekako cini da sam tad bila veselija, oci su mi bile vesele, sto sad,cini mi se, nije slucaj user posted image sazrela sam, ali sam i dalje ponekad kao dete user posted image u nekim stvarima smirenija nego pre, a u nekim mnogo zivcanija. sve u svemu, cini mi se da sam se promenila malo na gore, otisla sam korak u nazad.

i

i ovo dodajem u opis,sve odim koseuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
11.8.2010 11:27:51   
uspavana
ja sam se udala prije 5 godina... imam nešto više kg nego onda (ali onda sam bila ko živi kostur)...
i više nemam plavu kosu... sad se furam na prirodno user posted image

a po mojem onda sam bila klinka, sad sam ipak malo pametnija i odraslija...i mnogo mnogo više zadovoljnija!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 33
11.8.2010 11:41:04   
MaTana
ja sam se udala isto prije malo više od 2 godine, i evo mogu ponosno izjaviti da sam na istoj kilaži (ako ne i manje) nago tada, malo sam promjenila frizuru, muža volim jednako kao i prije ako ne i više, sretnioja sam jer imam neprocjenjivo blago uz sebe, malo sam slabijih živaca, ali to pripisujem strsu na poslu+obavezama doma+izostanku muža...
Sve u svemu sretna sam.....

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 34
14.8.2010 23:10:00   
janad
ja sam se udala prije 2 god. od tada imam 20 kg viška,cice do trbuha,podočnjaci do poda a živci se sakrili ispod tapeta. user posted image  user posted image user posted image
puno sam zrelija (lupio me život po glavi),user posted image   osmijeh imam na dane a tada mi nije silazio s usana.  mm je proćelavio,udebljao se i otplovio. e o tom životu vam pričam.  user posted image jedino što je odlično je onaj mili zvuk koji mi se ujutro uvuče u krevet i kaže MAMA NJAM NJAM, user posted image  

moja srečica mala 3.10.2008

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 35
14.8.2010 23:18:27   
zozo1
udala se prije 8 godina ( s 25 g), nakon dvije trudnoće kila imam manje nego na vjenčanju ( nisam se udavala kao trudnica). Puno sam zadovoljnija sobom nego prije, zrelija, pametnija, mudrija. Fizički čak i bolje izgledam nego prije, to mi drugi kažu.  Jača sam nego prije ( mentalno) i nikom se ne dam zajeuser posted image .
E da mi je onda ova pamet bila ..........user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 36
14.8.2010 23:21:12   
Domy
IZVORNA PORUKA: janad

ja sam se udala prije 2 god. od tada imam 20 kg viška,cice do trbuha,podočnjaci do poda a živci se sakrili ispod tapeta. user posted image  user posted image user posted image
puno sam zrelija (lupio me život po glavi),user posted image   osmijeh imam na dane a tada mi nije silazio s usana.  mm je proćelavio,udebljao se i otplovio. e o tom životu vam pričam.  user posted image jedino što je odlično je onaj mili zvuk koji mi se ujutro uvuče u krevet i kaže MAMA NJAM NJAM, user posted image  

čitajuči tvoj post nasmijala sam se i raznježila...

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 37
14.8.2010 23:23:06   
dami
ja mislim da sam se promijenila na bolje pa i kilaža...user posted image user posted image user posted image
...neznam ,pitaj te mmuser posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 38
27.9.2010 22:25:02   
nemirna mama
a joj...kila imam više nego ikad...čak 40 kg viška user posted image ...nakon 3 trudnoće nije ni čudo kad sam rađala sve druge godine
prije sam bila smrzljiva a sad gorim, nenormalno mi je vruće , kosu sam obojila u plavo i tako svašta nešta
postal asam dost aosjetljiva, emotivna, stalno mi se plače zbog nepravde kkoju proživljvam
i za kraj totalno sam pukla, nemam pardona ni prema kome, svima krešem sve u facu(što mi prije nikad ne bi palo na pamet)user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 39
27.9.2010 22:45:14   
anuska08
Pa mislim da ne puno ili se varamuser posted image
Kosa  vrlo slična kao tada. Nedugo nakon vjenčanja postala plavuša, sad ponovno brineta kao tada. Kilaža ista. Celulita više nego tada (nažalost nisam još dobila na lotu kako planiram  i rješila ga se), cice nisu u puno gorem stanju nego tada. 
No ispunjenija  i sretnija nego tada,DEFINITIVNO!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 40
13.10.2010 8:50:16   
ELENA35
Hm...ulazimo u 15.godišnjicu braka,i mogu reći da sam se najviše promijenila psihički..nisam više ona vesela ženska koja je uvijek oko sebe imala hrpu prijateljica i non stop se smijala..to mi najviše nedostaje.Kako sam pročitala u prethodnom postu,najviše me razvesele i nasmiju moja dječica,pogotovo malena,tako da se sad i češće nasmijemuser posted image ..A fizički izgledam bolje nego prije 15 godina,tada sam bila premršava sa 50 kg,imala sam dugu smeđu valovitu kosu,izgledala sam ko vješalicauser posted image .Sada imam 15 kg viška,pravilno raspoređenih gdje treba,i netaknute dobrostojeće cice na kojima mi moja kumica zavidiuser posted image ,plavuša sam već 7 godina i namjeravam ostati..Jedino što imam viška je trbuh kojeg teško skidam,ali trudim se..I da-nemam više ni živaca kao nekada,većinom ih i nemam,nemam pojma gdje ih nalazim u određenim situacijama,i nisam više toliko tolerantna kao nekada...Život čini svojeuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!