|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:20:04
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Gogule nekih 10 kg imam više, cice su mi omlohavile , dupe isto, o celulitu da i ne pišem. uz to imam osmijeh ljepši nego ikada....i oči mi rade 100/h lijevodesno i stalno prate mog šefa u trku
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:22:55
|
|
|
|
Gogule
|
oh! o tome i ne treba govoriti to je sad već pod normalno
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:26:25
|
|
|
|
MiniMama
|
ah, kile su mi iste (ali sam bila tad 5,5 mjeseci trudna) strije ni jedna nije pobjegla od tada. nisam vise ni ja plavusa. sise necu komentirati da ne padnem u depresiju. lazimo se malo i recimo da su super i da sam prezadovoljna njima. ali ako cu gledat deset godina unatrag, nisam ni imala sise s 14
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.8.2010 16:30:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:32:00
|
|
|
|
Domy
|
Pa što ja znam ..meni drugi kažu da se nisam ništa promjenila ..i što ja to radim da nikako ne starim... Hvala mojim genima što su tome pridonjeli pa ovako izgledam..
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.8.2010 16:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:38:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kod nas nije puno prošlo od vjenčanja..bila 5mj trbuh isti samo sad imam 5kg više mm skoro 10kg više sise iste samo kad su pune puuuno više strija psihički ista
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 8.8.2010 16:39:15 >
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:39:03
|
|
|
|
troubled
|
pa zapravo i nisam previše... kosa mi je malo dulja...neznatno... s kilima sam tu negdje... samo što sam sad cca dva tjedna trudna više nego onda
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:43:28
|
|
|
|
ELISABETH
|
kosa mi je sad kraća i svitlija a kile i sise neću spominjati jer ću se deprimirati mm ima nekih 10ak kila viška baš smo jučer gledali slike i uspoređivali se
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 16:46:02
|
|
|
|
plavka
|
Ja imam 2 kg. više i nakon poroda ostali prošireni bokovi!!! Više nisam plavuša niti dugokosa već brineta s kosom do ramena i imam dojam da mi je vid slabiji i kronično sam neispavana!!! Mm je ostao isti osim što je dosta posijedio pa sad izgleda kao George Clooney!!!
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 17:32:44
|
|
|
|
ama
|
pa nalazim se u ponekim odgovorima ipak sam mama (tjesim se)promijene na tjelu sam prihvatila dobro nemogu da se zalim zadovoljna sam malo vise kg,podocnjaka...al ja se nadam da cu i to maknut ma sad smo ljepse cim su muzevi i djeca zadovoljni trebamo i mi bit
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 22:07:23
|
|
|
|
mamacita
|
Ja sam punooooooooooooooo vise samopouzdanija. Dotjerala sam i liniju nedavno (konacno... nakon 4 djece), tako da sebi bolje sada izgledam nego prije. Hvala Bogu niti jednu striju nisam dobila od silnih rastezanja. Pustila sam kosu (sada mi je duza neko ikad prije). Osjetilo sluha mi se izostrilo (cujem uzdah djeteta iz potkrovlja, sve do u prizemlje), pocela sam nositi naocale (moderni okvir i zatamnjujuce staklo tako da vani izgledaju kao suncane naocale). Grudi su manje i opustenije, no nakon 4 djeteta koje sam sve dojila, nikakvo cudo. Pojavile su mi se spekulaste vene. Pocela sam trcati za sport, prije braka mi to nije padalo na pamet... eventualno da bih mozda uhvatila autobus ili pobjegla od psa. Jos sam jednako zaljubljena u muza, i nakon 9 godina braka + 4 godine hodanja. U biti sve je puno bolje nego prije .
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 22:16:39
|
|
|
|
Gogule
|
joj ženske, lude ste ko batina. Mislim meni smeta al i kad krenem njurgati moj mm mi stalno daje komplimente,i znate one spike joj pogledaj klinke a ti si dvoje rodila haha i dobije me
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 22:17:55
|
|
|
|
cuba
|
Pa s obzirom da je vjenčanje bilo prije nešto više od godinu dana i nisam se toliko promijenila. Duža kosa (dosta), na kilaži od prije trudnoće (onda sam bila 3mj trudna) a sve ostalo isto.
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 8.8.2010 22:49:23
|
|
|
|
bomboncic02
|
Jedina stvar koja mi fali od prije braka je osmjeh na licu, prije sam se stalno smijala, bila vedra i uvijek dobro raspoložena..to je sad u smanjenoj dozi. Kile su u minusu, boja kose i dužina tu negdje.
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 0:38:10
|
|
|
|
Imra
|
sto se fizickog izgleda tice nisam se puno promijenila osim sto sada imam plavu kosu na paz osisanu,a prije je bila duga i crvena,55kg imam i sada, jedina promjena jeste ta sto sada sve vise uzivam u ravnoj obuci sto prije nije dolazilo u obzir
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 9:32:23
|
|
|
|
tiny
|
prije sam bila premrsava,a sad bi mogla skinuti par kila,mada mi i ne smetaju previse,jedino sto mi fali od prije je ravan stomak koji sam s ponosom pokazivala,ali eto.bokovi su mi se prosirili u trudnoci,ne previse.uglavnom popunila sam se,cak i strateskim mjestima,tako da sam uglavnom zadovoljna .i svi mi kazu da bolje izgledam sad nego dok sam bila cura.
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 11:30:03
|
|
|
|
elle1
|
sad sam malo deblja-ali ako uzmemo u obzir da sam rodila prije 25 dana onda imam i dobar izgovor za to a ostalo je nekako skoro pa isto (osim sika naaaaraaaavno)
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 12:01:16
|
|
|
|
Zvonki
|
Imam 10 kg više, nemam više crnu kosu, zadovoljnija sam u životu i puuuno sretnija Time i ljepša vjerojatno. Hvala mom mužu
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 12:51:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam punooooooooooooooo vise samopouzdanija I dodajem..sretnija, hrabrija i crknuta kao pas..
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 16:52:26
|
|
|
|
nemammaste
|
Trenutno imam 20-ak kg više ( ), kosa mi je tamnija, ja sam puno zadovoljnija i mirnija
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 17:07:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Hm...rekla bi da fizički izgledam bolje nego prije braka-kila manje nego kad sam cura bila,kosa ofarbana pramenovima i do ramena,nekad je bila tamnosmeđa do pola leđa...Jedino su se pojavile prve bore,sijede vlasi i neke kronične bolesti...Al u duši sam još uvijek za_ebantica kakva sam i prije bila...i smijuljac,kak veli moj muž...
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 17:39:51
|
|
|
|
maja
|
psihički nebi baš rekla da sam se nešto promjenila u te 3 godine, možda sam malo više živčana nego obično Trenutačno imam 13 kg više nego tada i strija toliko da se nikada više neću skinuti u kratko, eto jedino sam zbog toga nezadovoljna. Ovo drugo je sve bolje, potpunija sam osoba.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: koliko ste se promijenile 9.8.2010 20:11:52
|
|
|
|
katy mama
|
meni se cini puno,a okolina kaze da sam ista ili cak bolja,pogotovo ljudi koji me nisu vidjeli godinama...kilaza se povecala za nekih 10 kila i sve sto ide uz njih,kosa je jos uvijek duga,ali sad sa siskama,jos sam ostala vjerna svojoj prirodnoj boji kose(jos nisam podlegla bojama ),.... psihicki-svatila da su princevi samo u bajkama,ali da i ovi u stvarnosti na dane nisu tako losi ,postala samostalnija,odlucnija,valjda to godine nose,....
< Poruku je uredio katy mama -- 9.8.2010 20:13:22 >
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!