|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: švedska pelena
11.1.2010 14:42:57   
mariola
ja sam u prenatalu kupila one kao klasične ali je unutra umetnuta i ona u sredini.praktično isto

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
18.2.2010 21:45:30   
Ladina mama
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Mamice, imaš sada po meni puno praktičniju soluciju. Izgleda ti kao platnena pampersica ali sa jačim zadebljanjem između nožica. Na čičak. Meni su bile otkriće, peri-deri. Ja sam kupila samo dvije ali bilo bi odlično da imaš barem 3 kom. Košta oko 30-40 kn. komad ali nas je spasilo. A bebi je puno ugodnije. Inače, pitala sam ortopeda kad smo išli na provjeru kukića i ona se slaže da je bolja nego umatanje u one silne pelene ili švedske. Pa ako možeš, nabavi. Ja sam svoje poklonila, inače bi ti ih poslala.

Evo linka, ovako izgledaju
http://www.njuskalo.hr/image-w450/odjeca-bebe/pelene-siroko-povijanje-2-komada-slika-1492903.jpg

Odličneee! A di se mogu nabaviti takve pelene???

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
18.2.2010 21:47:26   
pepeljuga
ja sam bila kupila u adaxsa

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 28
22.2.2010 12:19:03   
pufna*
evo mi smo kupili 2 šveđankice, na vezanje za 15 kn/kom (bila u ponudi i na čičak (25 kn)) teta u dućanu rekla da će nam to biti dosta:)

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 29
11.12.2014 23:28:59   
zima1995
Mi imamo samo jednu švedsku pelenu, i normalno da nam treba još. Ali... Kad sam kupovala, u Bubamari rekli su mi da postoji samo u vel. 56 MTČ, a mi moamo nositi sljedećih 9 tjedana, pa onda na kontrolu. Gdje se ima kupiti većih MTČ švedskih pelena?

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 30
12.12.2014 9:51:49   
sorina
Ja sam svojima kupila u Magic baby-u. (one u trokut što se vežu:ovakve: http://shopping.tportal.hr/Mame-i-bebe/Baby-odjeca/Svedska-pelena_pr120862ct2795.html)
Dosta su velike i kvalitetne. Nekih 15-20kn

< Poruku je uredio sorina -- 12.12.2014 9:52:22 >

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!