Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 8.3.2013 3:10:00
|
|
|
|
mišica 666
|
jel imaš neku drugu apoteku pa uzmi što ti je doktorica rekla
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 8.3.2013 8:11:48
|
|
|
|
Piturica
|
nemam sa tim iskustva, ali si mislim ako pise da andol nije preporucljiv ja ga ne bih uzimala. Radije odi u neku drugu ljekarnu i kupi sta ti je doktorica rekla ili pricekaj da se vrati s puta. inace, ove tete u ljekarnama isto znaju samo podvalit nesto drugo ili trece samo da te se rijese. pricekaj doktoricu ili odi u drugu ljekarnu.
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 8.3.2013 20:30:06
|
|
|
|
inesica
|
Koliko vidim Andol protect uopce ne postoji. Inace Aspirin i Andol su ista stvar, ali drugi proizvodjac, acetilsalicilna kiselina. Nije bas nesto sto se preporucuje u trudnoci, pogotovo u zadnjem tromjesecju. Ali ako ti je dr. rekla da uzmes, uzmi. Pravilo je kao i kod svih drugih lijekova u trudnoci...ako je korist od uzimanja veca od stete koju moze prouzrociti lijek-onda se daje trudnici.
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 8.3.2013 21:10:20
|
|
|
|
LorVer
|
Ja sam u trecoj trudnoci isto zbog vena morala uzimati aspirin c. Pila sam ga do 36 tj i onda morala prestati da kod poroda ne dođe do jaceg krvarenja. Uzimanjem aspirina poboljsava se cirkulacija u tijelu ali ne daje nikakvu zastitu kod tromboze. Ako si sklona trombozi, a ti se vidi iz krvne slike, morala bi do kraja trudnoce uzimati heparin šprice. I svakako koristi carape za vene, meni su jako pomogle i nige mi nisu bile nikad natecene.
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 8.3.2013 21:12:57
|
|
|
|
lanac3101
|
To ti je isti lijek samo je drugi proizvodjac , tj. isti je sastav lijeka ne brini.Ako ce te smiriti uguglaj jedan I drugi pa usporedi, danas su bar informacije dostupne svima , bar putem neta.
|
|
RE: ANDOL ILI ASPIRIN PROTECT?? 9.3.2013 13:45:23
|
|
|
|
emaemily
|
Da..citala sam..ista je stvar.. doktorica je rekla da ga uzimam do 28. tjedna jer nakon toga ne smije se zbog razvoja pluca.. veca steta moze biti jer ce mi oticati noge i moguca je ''ne daj Bože'' da se dese i gore stvar..radit cu color dopler vena pa cemo vidjeti sto dalje..Hvala vam :)
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Bočica.
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!