|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kreme proti celulita u trudnoči! Preporucljiv...
2.5.2012 18:34:43   
Amy Chlaudya
Drage trudnice,pokusavala sam citat dali se smiju koristiti kreme protiv celulita u trudnoci ali svatko prica svoje.
Sad ce ljeto i vruce ce biti a mrzim i gram celulita,a kamoli vise i zelim ga se rijesiti a sve mi se prima na nogama.
Ima li netko iskustva sa kremama ili su vam savijetovali da ih nesmijete koristiti radi zdravlja bebe?
Help... user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kreme proti celulita u trudnoči! Preporuc...
2.5.2012 18:48:09   
mala pcelica
kao prvo mislim da su te anticelulitne kreme puko bacanje novaca kod zena koje nisu trudne ,a pogotovo za trudnice na koje se ljepi i kapljica vode... nema nista do vjezbe i regulirane prehrane,mozes se mackati sa čim hoces,ako se ti naudaras mašćoke i slatkisa nikakve ti kremice nece pomoci.. za stetnost u trudnoci ne znam nista

(Odgovor članu Amy Chlaudya)
Neposredna veza do poruke: 2
2.5.2012 18:56:03   
seraphyme
pčelice potpisujem

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
3.5.2012 8:32:52   
modesty blaise
bravo pčelice...i ja potpisujem!user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 4
3.5.2012 9:02:17   
Amy Chlaudya
Draga pcelice,ja sad u trudnoci jedem manje nego prije.Uopce mi ne zahtijeva nista beba tako da nemam nikakve potrebe za glupim grickalicama niti slatkisima.Imam takve gene od majke da mi se sve zivo prima i to se ne debljam nego mi ide na noge (u celulit),to sam imala i prije trudnoce uvijek od svog puberteta,ali sam smjela vijezbati.A kao sto sam NAVELA u prvoj poruci,nosim maloga jako nisko i moram pazit da se ne preforsiram da mi nebi izletio van.Inace sam osoba koja nema mira,i stalno nesto radim i negdje idem,dragi me ne moze ni za rep uhvatit.A i mala sam (niska) 1,57 i imam 60 kg.Nisam nimalo debela,imam samo busic,samo ti kazem da bi mi krema pomagala jer sam prije rjesavala taj problem kremom+plesom,ali sad nesmijem nis raditi osim hodanja 15 min na dan.A ja kodam sat vremena na dan jer imam psica koji ima potrebu 2 puta dnevno izic van.Tako da nije kako ti mislis da ja sjedim kao 50% trudnica za televizijom i grickam glupe stvari bez imalo muvinga.Samo mi je trebao savjet dali su kreme stetne ili ne,jer jedino tako sad mogu to maknuti. LP user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
3.5.2012 9:02:25   
keiko
IZVORNA PORUKA: Amy Chlaudya

Drage trudnice,pokusavala sam citat dali se smiju koristiti kreme protiv celulita u trudnoci ali svatko prica svoje.
Sad ce ljeto i vruce ce biti a mrzim i gram celulita,a kamoli vise i zelim ga se rijesiti a sve mi se prima na nogama.
Ima li netko iskustva sa kremama ili su vam savijetovali da ih nesmijete koristiti radi zdravlja bebe?
Help... user posted image user posted image

ne preporuča se. i kod dojenja također ne.

Neposredna veza do poruke: 6
3.5.2012 11:07:25   
bubaMaja
na svakoj poštenoj kremici protiv celulita piše smije li se ili ne- ja sam ih prije koristila nekoliko poznatijih vrsta i na svima je pisalo ili ne ili posavjetujte se sa liječnikom što u principu znači ne... dakle ja ne bih koristila nikakve kemije dok sam trudna, ali imaš u lushu one pločice na prirodnoj bazi bez dodataka kemije pa ako baš ne možeš bez toga tih 9 mjeseci onda radije probaj s tim... (iako bi ti bilo najbolje da si daš malo odmaka i odmora dok ti dijete ne napuni godinu dana)

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 7
3.5.2012 14:38:57   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Amy Chlaudya

Draga pcelice,ja sad u trudnoci jedem manje nego prije.Uopce mi ne zahtijeva nista beba tako da nemam nikakve potrebe za glupim grickalicama niti slatkisima.Imam takve gene od majke da mi se sve zivo prima i to se ne debljam nego mi ide na noge (u celulit),to sam imala i prije trudnoce uvijek od svog puberteta,ali sam smjela vijezbati.A kao sto sam NAVELA u prvoj poruci,nosim maloga jako nisko i moram pazit da se ne preforsiram da mi nebi izletio van.Inace sam osoba koja nema mira,i stalno nesto radim i negdje idem,dragi me ne moze ni za rep uhvatit.A i mala sam (niska) 1,57 i imam 60 kg.Nisam nimalo debela,imam samo busic,samo ti kazem da bi mi krema pomagala jer sam prije rjesavala taj problem kremom+plesom,ali sad nesmijem nis raditi osim hodanja 15 min na dan.A ja kodam sat vremena na dan jer imam psica koji ima potrebu 2 puta dnevno izic van.Tako da nije kako ti mislis da ja sjedim kao 50% trudnica za televizijom i grickam glupe stvari bez imalo muvinga.Samo mi je trebao savjet dali su kreme stetne ili ne,jer jedino tako sad mogu to maknuti. LP user posted image

ja bi prije rekla da je tebi pomagao ples i aktivnost za celulit,a ne neke kremice,ali ako ti tako kazes ok user posted image
cula sam da se za celulit treba piti puno ciste vode,ne sokove i ta sranja i da onda lakse odlazi,uz vjezbu naravno...

Neposredna veza do poruke: 8
3.5.2012 14:44:30   
ucitelj
draga ac nist i nece pomoci ako si sklona kad hormoni podivljaju najezila si i samo potpisujem pcelicine komentare to ti je u trudnoci pusto bacanje love a i kad rodis lako ces se vratit u normalu

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 9
3.5.2012 14:49:27   
larousse
Čisto ideja...a da pokušaš masirati područja na kojima ti je celulit? Običnim uljem , kremom protiv strija, šta već koristiš, pa masiraj malo duže. I masaža pomaže u otklanjanju masnih naslaga, a sama si rekla da si navikla bit u muvingu. Pa pošto ne možeš dugo hodat, ti udri pa masiraj!!!user posted image

20.08. naša srećica

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 10
3.5.2012 15:02:10   
ruwenzor
nisam nigdje vidjela bilo koju kremu koja bi bila preporučljiva za trudnice, dapače... a kad rodiš ima za dojilje mustelina kremica za vraćanje figure, skupa ko sam vrag al za strije super (nisam ih imala za vrijeme trudnoće, pojavile su se dok sam rađala)

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 11
4.5.2012 8:03:43   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja bi prije rekla da je tebi pomagao ples i aktivnost za celulit,a ne neke kremice,ali ako ti tako kazes ok user posted image
cula sam da se za celulit treba piti puno ciste vode,ne sokove i ta sranja i da onda lakse odlazi,uz vjezbu naravno...

e pčelice svaka čast...user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 12
4.5.2012 8:53:37   
Zvonki
Ja isto ne bih preporučila niti koristila.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Vjenčanje
njanja

Da li biste ponovili vaše vjenčanje točno onako kako je bilo?

da, još 100 puta (48%)

da, ali bi ipak zvala manje/više gostiju (9%)

da, ali bi puno detalja promijenila (14%)

ne, pobjegla bi nekamo i udala se u tajnosti (29%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!