|
mala pcelica -> RE: Kreme proti celulita u trudnoči! Preporucljivo ili ne? (3.5.2012 14:38:57)
|
IZVORNA PORUKA: Amy Chlaudya Draga pcelice,ja sad u trudnoci jedem manje nego prije.Uopce mi ne zahtijeva nista beba tako da nemam nikakve potrebe za glupim grickalicama niti slatkisima.Imam takve gene od majke da mi se sve zivo prima i to se ne debljam nego mi ide na noge (u celulit),to sam imala i prije trudnoce uvijek od svog puberteta,ali sam smjela vijezbati.A kao sto sam NAVELA u prvoj poruci,nosim maloga jako nisko i moram pazit da se ne preforsiram da mi nebi izletio van.Inace sam osoba koja nema mira,i stalno nesto radim i negdje idem,dragi me ne moze ni za rep uhvatit.A i mala sam (niska) 1,57 i imam 60 kg.Nisam nimalo debela,imam samo busic,samo ti kazem da bi mi krema pomagala jer sam prije rjesavala taj problem kremom+plesom,ali sad nesmijem nis raditi osim hodanja 15 min na dan.A ja kodam sat vremena na dan jer imam psica koji ima potrebu 2 puta dnevno izic van.Tako da nije kako ti mislis da ja sjedim kao 50% trudnica za televizijom i grickam glupe stvari bez imalo muvinga.Samo mi je trebao savjet dali su kreme stetne ili ne,jer jedino tako sad mogu to maknuti. LP [sm=smiley1.gif] ja bi prije rekla da je tebi pomagao ples i aktivnost za celulit,a ne neke kremice,ali ako ti tako kazes ok [sm=smiley1.gif] cula sam da se za celulit treba piti puno ciste vode,ne sokove i ta sranja i da onda lakse odlazi,uz vjezbu naravno...
|
|
|
|