|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dnevni raspored
18.9.2008 16:34:47   
Anoniman
Kakav vam je dnevni raspored?
Mali preludij na temu "zaposlene mame"... i "nezaposlene", ali "uposlene djecom, kućom......

Mi se dižemo oko 6:30-7:00
Spremam Paulinu za vrtić, popijem s mužem kavu, ispratim ih oko 7:15
Katarina se budi oko 8, pa do tad imam fore za RR, pripremanje doručka curama, vješanje rublja koje se po noći pralo, raspremanje suđerice...
Onda presvlačim Katarinu i s njom se malo bavim do 9 dok se moja spavalica Elena ne probudi, pa nju presvlačim...
Oko 9:15-10 je doručak
Onda idemo van, ako je lijepo vrijeme i u dućan,
ako nije, gledaju crtić dok ja pospremim stol i porazmislim kaj bi mogla kuhati. Ako kiša pada, onda samo ja skoknem dolje u podrum u zamrzivač i u vrt po sastojke za ručak.
Oko 12-12:30 ih stavljam spavati, najprije prematanje, svaka dobije svoju bočicu mlijeka (kakao, milumil)
Spavaju - Kata do 14, Elena do 15.
Do tad ja imam fore za kuhanje, pospremanje, peglanje, visit na RR u "maminjaku"...
Kad se probude, prematanje, papanje ručka.
U 16:30 nam dolaze tata i seka, pa se družimo, idemo van, idemo u dućan ako ja prije nisam išla, odmaramo i niš posebno ne radimo...
Oko 19 je lagana večera, tu se skupi cijela obitelj i to mi je baš srcu priraslo, jer tu gradimo zajedništvo.
Onda malo pogledamo tv, ak ima kaj normalnog.
Oko 20:30 spremamo cure na spavanje, kupanje, bočica ,maženje i sl...
a kad zaspu, slažemo suđe u suđericu, rublje na pranje, pakiramo smeće, beremo veš koji se osušio i onda se konačno mm i ja možemo pošteno pogledati...
Po noći Kata cica cca 2x, ak imam sreće onda svi mirno spavaju do 6 ujutro...
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dnevni raspored
18.9.2008 20:59:15   
mlada mama
napisah ti bibliju i ono mi se iskljuciuser posted image nema sanse da sad pisem ponovno mozda poslije,ako budem imala vremena.....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
18.9.2008 21:08:34   
gugi
I ja sam jedna od "uposlenih u kući",ustajanje u 7h,pošto se mali tada budi i viče iz sobe da mora izaći jer ga zovu igračke,spremanje i higijena uh to traje podugo,a ja sam u međuvremenu napravila šolju kave koja hoda zamnom po kući,šetnja po kruh,doručak,priprema ručka i crtić,usisavanje, on je u krevetu ponovo oko pola 12.
Eh tada mama završava ručak i bira dali će za laptop ili prašiti po kući.
U 3ustajanje ručak i igra u dvorištu ili šetnja ,kupovina posjeta kako kad,kad zahladni poludićemo u kući jer smo navikli visiti vani,predveče crtići priprema večere,večera konačno, malo trke po kući,kupanje i spavanje.
Spremanje suđa i ostalog po kući,i sada konačno mama odmara i ima vrijeme za sebe a često se desi da zaspi u 9.
Imamo mi i tatu ali je on uglavnom odsutan pa onda kada dođe strpamo ga negdje u raspored,ponekad završi kod mame ukrevetu,eh.user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
18.9.2008 21:51:55   
tonkica
Mi smo još tak mali i nemamo svoj raspored, tako da ne mogu reč da Mia svaki dan jede ili spava u isto vrijeme. Još se uvijek traži. user posted image  Jedino se noću budi samo jednom za papanje, a ujutro se budi između 6 i pola 7. To je za sad jedino što nam se ustalilo. user posted image
Ostalo, kako koji dan... user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 4
18.9.2008 22:05:47   
Puli
mi se budimo oko 7 , 7 i 30
curka pociki svoje mlijeko
pa uživamo svo troje u prvom jutarnjem igranju na krevetu uz najljepši osmijeh male princeze
polako popijemo kavu i oko devetke smo vani,plac,dućan,šetnjica,kavica
oko 10.15 smo doma cura papa voće i na spavanac a ja na kuhanac
u 12 se budi,malo pociki i onda smo u akciji i igri ,mm dođe doma oko13.30 pa ja dovršim ručak i svi papamo
nakon toga odmaramo od14.30,do 15,30,16 sati
onda se spremamo za vani curka popapa voće i idemo do none,u šetnju itd.

u 19 smo doma,curka se kupa i oko 19.30 uz flašicu zaspi
a ja riješim kućanske poslove i na raju dođem
oko 22,23 u krpe uvalim koje slovo pročitam i zahrčem
oko 5 curu nahranim i odmah brzo zaspim a curka ostane pored mene pa se ujutro utroje zajedno budimouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 5
18.9.2008 22:12:25   
anne
3curke naš je raspored bio gotovo identičan vašemu dok se Sami nije rodio. Sada je još totalni kaos no i to će se smiriti. Jedva čekam. Volim kad znam što i kada, a i Petra je tako navikla. Sad je i njoj ovo malo bed.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 6
19.9.2008 17:26:39   
Anoniman
Razumijem te Anne, nadam se da će ti uskoro sve sjesti na svoje mjesto...

Uglavnom su nam rasporedi slični... ha, sad mogu reć mužu da su i druge mame u istom sosu ko i ja... pogotovo kad krene zvoc-zvoc... user posted image

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!