|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što i koliko jedete u danu.....?
14.10.2011 9:19:47   
elven
Friško sam ušla u 3 tromjesečje 27/4 tjedna i trebam druga iskustva vezano za prehranu...
Dešava mi se da ne mogu niti pola obroka pojest, trudim se jesti često i male obroke, ali kad što propustim i ogladnim čini mi se da bi pojela vola kad krenem nakon par zalogaja imam osjećaj da nema više mjesta u želucu i živa neugoda, ne mogu disati kako treba i to je meni kraj obroka... dobila sam od početka trudnoće 3 kg, od toga bebać već ima kilu prema procjenama...
Ma sve bi bilo ok, da nemam osjećaj da mi stvarno fali tjelu klope...btw pijem i pregnital i magnezij (po preporuci doktorice)....sve meni jasno, beba raste potiskuje organe i time i želudac bla bla bla....žgaravice nemam (bar nešto user posted image ), ali brijem kad se porodim da ću završiti sa manje kila nego kad sam krenula....

Ali ovo mi druga trudnoća i u prvoj nisam imala takve probleme...ma u prvoj nisam imala nikakve probleme...jel ima itko slične muke....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što i koliko jedete u danu.....?
14.10.2011 11:28:10   
sina
uf,jesam  ti zavidna. ja jedem non stop i kaj stignem. kad dođem u bonicu rodit mislim da će mi dr. dobru bukvicu očitati.

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Što i koliko jedete u danu.....?
14.10.2011 11:59:51   
elven
Uf, nemoj biti jer brijem si što ću kad bebać još naraste pa bude još manje mjesta...a ja se već sad ovako osjećam...i baš bih se htjela onako pošteno "sjest i najest ko' čovjek".... a ne ovako griz ovamo pa griz tamo, a kad zaboravim i ogladnem onda banana cijeli dan sa tim ružnim osjećajem....probala ja i na silu se natrpati ali onda je bilo grozno, svašta me nešto probadalo, te osjećaj prepunjenosti, napuhnutosti, fali zraka itd....a nije da jedem junk, već onako finu domaću klopicu..

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!