|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

VIDEO - Jednostavne ideje za zamatanje poklona

Uredništvo Ringeraje, 30.11.2020
Baš kao što su darovi dio praznika, tako je i njihovo zamatanje predblagdanska aktivnost. Pronašli smo nekoliko jednostavnih ideja za zamotavanje koje će vam pomoći da vaši darovi ispod bora izmame uzbuđenje i prije nego što se otvore!

/11


Baš kao što su darovi dio praznika, tako je i njihovo zamatanje predblagdanska aktivnost. Pronašli smo nekoliko jednostavnih ideja za zamotavanje poklona koje će vam pomoći da vaši pokloni ispod bora izmame uzbuđenje i prije nego što ih se otvore.

 

Dakle, obišli ste sve trgovine, odabrali one darove koje su vaša djeca pažljivo zapisala na listu želja za djeda božičnjaka, a vaš partner naglašavao kroz cijelu godinu i sada je vrijeme da ih zamotate. Za mnoge je ovo prilično izazovan zadatak, zbog nedostatka vremena, ideja i mašte, koja nestane baš kad ne bi smjela. Ove godine ne morate kupovati poklon vrećice, jer dar možete umotati profesionalno bez ikakvog posebnog znanja. Samo slijedite upute iz videa i ne možete zabrljati.

 

Zamatanje darova zapravo je prava umjetnost, ali uz potpuno jednostavne trikove možemo učiniti darove lijepima. Ako biste voljeli ove godine iznenaditi svoje najmilije jedinstveno zamotanim poklonima, pogledajte video s pet praktičnih savjeta za zamatanje. Uštedjet ćete vrijeme, a konačni proizvodi neće nalikovati hrpi nespretno zamotanih smotuljaka.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ringeraja i Fisher-Price® Dobitnici!
Izvučeni su sretni dobitnici u FisherPrice nagradnoj igri, čestitke sretnim dobitnicima! Pogledajte jeste li među njima....
4
Dijete i bicikl
Iako vam se možda čini da vaše dijete potpuno »gospodari« svojim biciklom i zbivanjima na cesti, ne zaboravite da djeca ...
4
Prelijevanje
Mali princ (nepune 4), čistunac od glave do pete (ma na koga li je samo to dijete), viknuo je iz kupaonice – nema više s...
4
Dan za obitelj
Bundek, nedjelja 21. Svibnja, 15-17 sati
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!