|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zašto djeca vole obuću s likovima iz crtića?

PR, 22.8.2022
Ako želite iznenaditi svoje mališane jedinstvenim poklonom, dječja obuća s njihovim omiljenim crtanim junacima bit će pun pogodak!

image
Ako želite iznenaditi svoje mališane jedinstvenim poklonom, dječja obuća s njihovim omiljenim crtanim junacima bit će pun pogodak! (FOTO: CCC tregovina)
/11


Ako želite iznenaditi svoje mališane jedinstvenim poklonom, dječja obuća s njihovim omiljenim crtanim junacima bit će pun pogodak! Bilo da tražite modele za ljeto ili zimu, ponuda CCC online trgovine širom će vam otvoriti ruke. Dopustite vašem djetetu da izrazi svoj stil te da samo izabere model koji mu se najviše sviđa.

 

 Kao što je odavno svima dobro znano djeca obožavaju zaroniti u svijet mašte te „posjetiti“ neke od svojih crtanih junaka. Zato će tenisice, sandale ili balerinke s omiljenim likom sigurno izmamiti osmijeh na njihova lica. Kao što je odavno svima dobro znano djeca obožavaju zaroniti u svijet mašte te „posjetiti“ neke od svojih crtanih junaka.

 

Zato će tenisice, sandale ili balerinke s omiljenim likom sigurno izmamiti osmijeh na njihova lica. Dječja obuća s likovima iz omiljenih Disneyevih crtića i bajki idealan su dar koji će razveseliti svakog mališana. Osim što njima mogu istaknuti svoj stil, istovremeno će „povesti“ svoje junake svuda gdje god krenuli.

 

Dječja obuća s crtanim junacima – idealan poklon za najmlađe

 

Nema sumnje da klinci imaju svoj razigrani i maštoviti svijet u kojem žive njihovi omiljeni likovi iz crtića, filmova i knjiga. Zato toliko vole igračke, ali i obuću na kojoj je otisnut Spiderman, Harry Potter te Olaf i Elsa, jer se u svakom trenutku mogu s njima poistovjetiti i još više uživjeti u vesele maštarije.

 

Ako ovaj puta vašem djetetu želite pokloniti nešto originalno, a u isto vrijeme i praktično, budite uvjereni da nećete pogriješiti s dječjom obućom s motivima iz crtića ili dječjih filmova. Bit će savršeni odabir za rođendan ili neko drugo prigodno slavlje. Modeli s Disney junacima u ponudi su gotovo svih modnih brendova.

 

Najmlađim djevojčicama sigurno će se svidjeti tenisice na kopčanje pomoću čičak trake ili kućne Disney Classics papuče. Šarene tenisice i balerinke Mickey&Friends idealne su za školu, vrtić ili čak za razne priredbe. Minnie sandale i japanke kao stvorene su za vruće ljetne mjesece u kojima će vaša kćer veselo i radoznalo otkrivati svijet oko nje. Zbog svog pomalo elegantnog štiha dobro će joj pristajati na lagane lepršave haljine i suknjice.

 

PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: 12 originalnih frizura za curice s dugom kosom

 

Dječje cipele za djecu – Cars, Frozen i još puno drugih motiva

Ako vaše dijete obožava neke druge bajke, u CCC online trgovini sigurno ćete pronaći nešto baš za nju. Za najmlađe ljubitelje brzih automobila preporučujemo dječju obuću s motivima iz Cars crtića. Iznenadite vaše dijete tenisicama iz Cars kolekcije ili gumenim čizmama s Looney Tunes motivima. Tu je i poznati Donald Duck odnosno Paško Patak koji je također „zarobio“ srca najmlađih obožavatelja.

 

Ako ne prođe ni dana da vaša mala djevojčica ne pogleda Frozen, unatoč tome što je ljeto u punom jeku, Olaf i Elsa definitivno će je oduševiti. Zekoslav Mrkva je također veoma popularan, baš kao i Marie Cat. Za lagani ljetni outfit kupite joj sandale sa žutom pticom Tweety izrađene od visokokvalitetnog sintetičkog materijala u kojima će slobodno koračati i na plaži i u gradu.

 

Neka klinci „patroliraju“u Paw Patrol tenisicama

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi CCC online trgovine pronaći ćete i dječju Disney obuću s likovima i motivima iz drugih svevremenskih bajki i crtića od kojih posebno izdvajamo Winnie the Pooh. Dječak će sigurno uživati trčeći uokolo u Paw Patrol tenisicama i bezbrižno skakati po lokvama znajući da će mu noge biti suhe u novim Star Wars gumenim čizmama.

 

Brojna dječja obuća s likovima njihovih omiljenih junaka ima dodatne zanimljive karakteristike kao što su svjetleći motivi, mašne i sl. Toliko će im se svidjeti njihove nove tenisice i cipelice da ih nikada neće htjeti skinut, čak ni kada idu u krevet.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zaštitite djecu od sunca prije odlaska na ...
Ljetovanje na moru sa djecom zasigurno ima prednosti. Morska klima, more i sunce mogu blagotvorno djelovati na zdravlje ...
3
Optička iluzija - zmaj
Ova zaista nevjerojatna optička iluzija sigurno će biti zanimljiva vašoj djeci! (engleski video)
3
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2
Povedimo računa o svakom djetetu
Predstavljeno UNICEF-ovo izvješće o stanju djece u svijetu 2014.
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!