Munslow u 14:46
Trostruki užitak!
Uredništvo Ringeraje/Frendice.hr, 18.12.2012Sastojci:
8bjelanjaka, 10 žlicašećera, 250 gr.mljevenih oraha, 4 žlice brašna, 1 prašak za pecivo, fil: 8 žutanjaka, 10 žlica šećera, 2 pudinga od vanilije, 8 žlica gustina, 1,5 l.mlijeka, 250 gr.maslaca glazura: 150 gr.čokolade, 80 gr.margarina, malo ulja potrebno još: petit keks, 100 gr.čokolade
Priprema
1. bjelanjke umutite sa šećerom u čvrsti snijeg, dodavati brašno i prašak i lagano mješati, orahe dodati žlicu po žlicu uz lagano mješanje.
2. pripremiti veliki pleh od pećnice, prekriti ga alu folijom i izliti smjesu.
3. peći na 170 stupnjeva 15-ak minuta.
4. 1 l. mlijeka staviti da kuha, dodati i šećer.
5. u preostali 0,5 l. umutiti puding i gustin, dodati žutanjke
6. kad mlijeko prokuha, dodati puding i lagano mješati dok se krema ne zgusne.
7. kad se ohladi dodati maslac.
8. kremu podjeliti na dva djela, u jedan dodati 100 gr. istopljene čokolade.
Uživajte!
Dobar tek
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Mnogi su stručnjaci sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih naraštaja, ali se u životu i međusobnim odnosima...
4
Kada je dijete bolesno, obično ne jede, što u principu nije neobično. Ni odrasli nemaju apetita kada se osjećaju loše. V...
4
Najavljujemo Vam temu Laubice koja će se odvijati ove subote 21. lipnja u terminima od 12 i od 15 sati.
4
Unilever, globalni proizvođač pasti i četkica za zube, lansirao je kampanju 'Peri zube ujutro+uvečer', kako bi potaknuo ...
3
