Munslow u 14:46
Trostruki užitak!
Uredništvo Ringeraje/Frendice.hr, 18.12.2012Sastojci:
8bjelanjaka, 10 žlicašećera, 250 gr.mljevenih oraha, 4 žlice brašna, 1 prašak za pecivo, fil: 8 žutanjaka, 10 žlica šećera, 2 pudinga od vanilije, 8 žlica gustina, 1,5 l.mlijeka, 250 gr.maslaca glazura: 150 gr.čokolade, 80 gr.margarina, malo ulja potrebno još: petit keks, 100 gr.čokolade
Priprema
1. bjelanjke umutite sa šećerom u čvrsti snijeg, dodavati brašno i prašak i lagano mješati, orahe dodati žlicu po žlicu uz lagano mješanje.
2. pripremiti veliki pleh od pećnice, prekriti ga alu folijom i izliti smjesu.
3. peći na 170 stupnjeva 15-ak minuta.
4. 1 l. mlijeka staviti da kuha, dodati i šećer.
5. u preostali 0,5 l. umutiti puding i gustin, dodati žutanjke
6. kad mlijeko prokuha, dodati puding i lagano mješati dok se krema ne zgusne.
7. kad se ohladi dodati maslac.
8. kremu podjeliti na dva djela, u jedan dodati 100 gr. istopljene čokolade.
Uživajte!
Dobar tek
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Majke jedna drugoj često zagorčavaju život. Kako reagirati kad je vaše dijete zločesto na javnom mjestu, a okolina navij...
6
Ovo pitanje vrlo često postavlja svako dijete na ovom planetu, često gledajući svoje roditelje velikim očima, tražeći od...
5
Nekada nije bilo toliko različitih dodataka prehrani za povećanje otpornosti djece, no naše su bake znale mnoge trikove ...
4
Uvijek dobra vijest – da je stigao novi Lino kalendar – ovaj put još je bolja jer Lino kalendar slavi svoje četrdeseto i...
4
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
