|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Sretan Dan žena želi vam vaša Ringeraja.hr!
Ključne riječi:

image
/11


Ideja za obilježavanjem međunarodnog dana žena pojavila se prvi put početkom 20.stoljeća u doba brze industrijalizacije i ekonomske ekspanzije. Dan žena je ostao državnim praznikom u Rusiji, Bjelorusiji, Ukrajini, Moldaviji a obilježava se cvijećem i poklonima. Međutim, 1960-ih su ga ponovno počele slaviti feministice. Godine 1975. koja je proglašena Međunarodnom godinom žena, UN su službeno počele obilježavati Međunarodni dan žena.

Zašto čestitati Dan žena?

Iz jednostavnog razloga: zato što je žena. Sigurno se mnoge žene smješkaju na ovu pomisao, jer zvuči ohrabrujuće. I baš zbog te hrabrosti, zbog ustrajnosti i snage, i zbog nemoći, zbog prepreka i zabrana, nježnosti i zaborava, sjećanja i pažnji, dodira i suza, osmjeha i rana, pameti i mudrosti, tuge i radosti, trebali bismo svakoj ženi čestitati Dan žena. Trebali bismo čestitati svakoj ženi što voli, što može i zna, što se bori i protivi, što uspije i što jest – biti Žena. 

 

Sretan Dan žena!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto je lijepo biti trudna u proljeće
Ako ste trudni – nema boljeg trenutka za uživanje u blagoj sunčevoj toplini, mirisu mlade trave i veselom ptičjem cvrkut...
4
Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
3
Drugi mjesec trudnoće
Što se događa u vašem tijelu u drugom mjesecu trudnoće? (engleski video)
3
Najčešći simptomi trudnoće
Neke žene »znaju« da su trudne od trenutka kad je dijete začeto. Drugim pak trebaju brojni simptomi, brojni pozitivni te...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!