|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Rio Mare : 50 godina pravog okusa Italije

Uredništvo Ringeraje, 13.7.2015
Rio Mare, kao jedan od vodećih proizvođača konzervirane tune ove godine obilježava 50 godina postojanja.

image
RioMare Kevin Costner
/31


Tom prigodom predstavljeni su recepti koje preporučuje Kevin Costner, zaštitno lica Rio Mare branda koji voli Italiju i njene vrijednosti, uključujući i dobru hranu, a također se zalaže i za održivost prirodne ravnoteže, baš kao i brend Rio Mare.

 

Costner nije samo poznata filmska zvijezda koja promovira  brend, on je čovjek koji najbolje prenosi poruku Rio Mare: da bismo dobro živjeli, treba birati isključivo kvalitetne proizvode i pri tom biti odgovoran prema okolišu što su osnovna načela projekta „Odgovorne kvalitete“. Navedeno je još važnije u prehrambenoj industriji gdje su zdravlje i dobrobit ključne vrijednosti. Odgovorna kvaliteta predstavlja potpuni koncept kvalitete  te je odgovorno razvijen duž cjelokupne proizvodne linije od trenutka ulova ribe, pa sve do serviranja na stol. Ovo je izbor koji potvrđuje i vrednuje dugogodišnje napore kompanije te pokazuje smjer u kojem će se razvijati.

 

Nutricionisti danas savjetuju jedenje ribe barem dva puta tjedno kako bi prehrana koristila zdravlju i  da bi bila uravnotežena i zdrava. Naime, 100 g tunjevine u maslinovu ulju zadovoljit će približno 20% dnevnih potreba odrasle osobe za fosforom, koji kontrolira ravnotežu živčanog sustava, te zajedno s kalcijem pridonosi zdravlju kostiju i zubiju. Rio Mare tuna bogata je vitaminima B12 i vitaminom PP koji  omogućuju pretvaranje hranjivih tvari u energiju. Meso Rio Mare tune najbogatiji je izvor bjelančevina, a omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od debljine.


Dobro jesti ne odnosi se samo na odabir kvalitetnih namirnica i njihovo kombiniranje, već i na dijeljenje s drugima, što je važan dio zdravog načina života, jačanje užitaka i poticanje zajedničkih druženja, vrijednosti koje odlikuju talijansku tradiciju.


Rio Mare 50 godina stiže na stolove milijuna potrošača u Italiji i ostatku svijeta te ulaže maksimalne napore kako bi zadovoljio potrebe potrošača, donoseći od mora do stola istinski doživljaj Italije koji kombinira užitak vrhunske namirnice, tradicionalne kuhinje te jedinstveni okus i kvalitetu Rio Mare proizvoda.

 

Povodom 50. godišnjice svog poslovanja, Rio Mare u suradnji s ringeraja.hr, nagrađuje 3 najbrža Ringerajca koji nam pošalju svoj najdraži recept s tunom i osobne podatke na info@ringeraja.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Poklanjamo knjigu!
Drage mame i sve koje to planirate postati ! Sigurno ste i same svjesne da obavljate najvažniju, najljepšu ali i samim t...
4
Djeca ne znaju što je strah
Djeca ne znaju što je strah. Na večer bez problema zaspu u svom krevetu, prolaze kroz dan istražujući svijet bez trunke ...
3
Čitanje bajki pomaže u jačanju veze djetet...
Neobična i izmišljena stvorenja, vile i vilenjaci, čarobnjaci, patuljci, vještice i mnogi drugi likovi sastavni su dio b...
3
Razlike u odgoju prvog i drugog djeteta
Iako mislite da svoju djecu odgajate na isti način ipak vam se ponekad potkrade i neka razlika, zar ne?
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!