|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Natječaj za hrabre ljude velikog srca

Uredništvo Ringeraje, 28.3.2018
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska raspisala je natječaj za radno mjesto: SOS mama/SOS tata. Ovo je natječaj za hrabre ljude velikog srca koji su spremni živjeti u SOS Dječjim selima Lekenik ili Ladimirevci, te skrbiti za djecu bez roditeljske skrbi.

image
/11


Jeste li ikada razmišljali kako je biti dijete? Često govore da mi odrasli zaboravljamo kako je to biti dijete. Pa, uskočimo na tren' u njihove cipele i prisjetimo se vlastitog djetinjstva.  Veselje, radost, smijeh, bezbrižnost, ponekad suze, tuga, nepravda i bol – ali uvijek, na kraju svake priče, na kraju svakog dana čeka nas topla i sigurna luka – brižan roditelj.


Nažalost, neka djeca rađaju se u nepovoljnim uvjetima, teškim okolnostima i okruženju u kojemu nema prilike za bezbrižno i sretno djetinjstvo puno ljubavi i pažnje. No, svatko zaslužuje drugu priliku jer nijedno dijete ne bi smjelo odrastati samo. Upravo zato postoje SOS Dječja sela koja se brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti.


Jedno od najsnažnijih, temeljnih načela naše udruge, Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, jest SOS mama/SOS tata, osoba koja je spremna svoj život posvetiti misiji stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osigurati djeci brižan dom u obiteljskom okruženju, te im omogućiti da odrastaju u poštovanju, ljubavi i sigurnosti.


Upravo za takvim osobama traga Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, a ako ste se i Vi prepoznali u tekstu, ne dvojite, već se prijavite na natječaj.


Klikom na link: natjecaj.sos-dsh.hr saznajte više informacija o tome što znači biti SOS mama/SOS tata.

Veselimo se Vašoj prijavi i mogućnosti da ćete baš Vi postati nova snaga jedne SOS obitelji.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tijekom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti ...
14
Škola rolanja i biciklizma na 5 lokacija u...
Sportska akademija Mali sportaši vas poziva u školu rolanja i biciklizma na pet lokacija u gradu Zagrebu
5
Uzrok lošeg dječjeg sna
Ovo može biti vaš podsjetnik što treba izbjegavati kako bi vaše dijete imalo bolji san.
4
Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!