|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

O legićima i svemiru

PW©, 11.9.2014
Muke po igračkama...igrali bi se, a ne mogu sami...

image
/11


Rođendanska proslava za Malog princa je bila predivna. Svi smo uživali, i veliki i mali, a i vrijeme je bilo naručeno, pa nas je i ono poslužilo. S obzirom da svi u obitelji obožavamo legiće (ili jesmo u odgovarajućim životnim fazama), tako se i on razveselio totalno fora helikopteru od legića.


Kvaka je u tome da ga još ne može slagati sam, prekompliciran je za jednog četverogodišnjaka. Kako li je samo gledao kutiju, čvrsto je stezao u naručju, divio joj se i redom molio za pomoć. Sve ostale, dostupne i nove igračke brzo bi mu dosadile, a pogled je stalno lutao prema onoj, za njega, kako je vrijeme prolazilo, već čarobnoj kutiji. Na žalost, od svih tjedana u godini, u našoj obitelji, protekli je bio potpuno vanserijski i nitko nije imao vremena za helikopter. Gužva, strka, da ne kažem ludnica. Velike curke ganjaju zadnje rokove na fakultetima, Tati povećan opseg posla jer su se svi vratili s godišnjih, Zvijezda u euforiji i totalnom transu – postala je gimazijalka, gđica Filozof – sada predškolac,  moli me i kumi da je upišem u školu, a ja potpuno disfunkcionalna kad je obitelj u pitanju, pripremajući se intenzivno i s velikim uzbuđenjem za novu generaciju prvašića (preslatki su, svih 22).


I tako nam je Mali princ bio na čekanju , zajedno s većinom kućanskih poslova i brežuljkom – brdom – planinom neizglačane odjeće, ali prašinu još nikad nisam čula da plače, a ni ne gleda nas s izrazom – opet ste me iznevjerili, tako da mi rijetko izazove osjećaj grižnje savjesti.


Ali s Malim princom je druga priča. Ne možeš dijete, do u nedogled, odgađati. Pogotovo kad krene s –Mama, majko, majčice...gotovo pjevajući.


Osobno me pogodilo, duboko do srži , kad se to pretvorilo u –Ružna si! Jako si ružna! Do svemira si ružna!  Odmah sam vidjela sam da nema više odgađanja i poslala Tatu da smjesta složi taj helikopter.


Slažu, čujem kako se lijepo i kvalitetno druže. Tata jako voli legiće i nije mu teško (– Tko mu je uopće donio taj helikopter?!), a ja sam opet lijepa, najljepša....do svemira i natrag!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BLOG: Koji je vaš stil roditeljstva?
Tog specijalnog dana, kad na svijet stigne to nježno djetešce, njegovi roditelji moraju odabrati kako će se ponašati pre...
14
Pravi odgovor na milijun dječjih pitanja
Iako vam na stoto "a zašto/a kako" u toku dana vjerojatno dođe da kažete "ne znam", uzdržite se. Evo boljeg odgovora...
4
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
4
Darovitost
Kako prepoznati malog genijalca?
4





Anketa

rodbinska veza
jagodicabobica

koliko cesto se vidzate sa svojom bliznjom rodbinom?

1 mjesecno (22%)

vise puta u sedmici (43%)

svaki drugi mjesec (12%)

odgovor (22%)


Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!